icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

1236987
9. dec 2016

@vyhuelka drzim palčeky 😍😍😍

kristi14
9. dec 2016

Baby tak my sme tu skoro všetky pár dní pred neočakávanou mrchou, nezabudnite napísať potom či prišla :D ja ju čakám medzi pondelkom a stredou tak uvidíme dnes mám zvláštne křče v podbrušku tak dúfam že ma neprekvapí mrcha takto skoro.

tehula2016
9. dec 2016

Ahojte babule, aj ja by som si velmi zelala najst si na Stedry den II .. "snazime" sa od maja, uvodzovky pouzivam preto, lebo neviem, ci sa to vobec da nazvat snazenim, v plodnom obdobi nam to vyjde max na 2 razy, ale vacsinou len 1x..mame 2 male deti a je to narocne snazit sa intenzivne..tak neviem pri takomto style snazenia kedy otehotniem..okrem toho, kazdy mesiac sa nieco vyskytne, co nam brani snazit sa viac ako 1-2x za plodne obdobie..choroby, unava, praca..permanentne kazdy mesiac - chory manzel, chora ja, mykoza, zapal mocovych ciest, chore deti, budenie sa, neustaly plac, cize ani pomyslenia na sex..ale verim, ze tento mesiac je nas 🙂

modroocka86
9. dec 2016

😀 tak mas podareneho manzela. Aj mna stale bolia pred mrchou tak tiez neviem😕To cakanie je ubijajuce.Mna zacalo v podbrusku boliet rano.Nikdy som nebola tehotna takze neviem porovnat tie priznaky 😕

vyhuelka
9. dec 2016

@modroocka86 mňa sem tam pichne v podbrušku ale neviem, možno som prechladnutá, veď je vonku kosa ako v Rusku 😀 každopádne uvidíme či mrcha dorazí, bodaj by nedorazila! ešte 3-4 dni a všetko bude jasné 🙂 dáme si vedieť!

mona12071
autor
9. dec 2016

@bea0802 som v Londýne už 11 rokov .Aj ja som trénerka 😉

modroocka86
9. dec 2016

@vyhuelka Ved prave ze tie priznaky su take ze sa daju prirovnat ku vsetkemu. Takze buduci tyzden je NÁŠ a snád sa do podarí a všetky budeme mať ten Najkrajší darček 🙂😍

zuzu2901
9. dec 2016

@kristi14 mne by mala v pondelok dorazit mrcha .No mozno uz teraz cez vikend .T eraz sedim u kedetnicky a mam taky pocit ako keby mala fnes alebo zajtra dorazit ☹ .

vyhuelka
9. dec 2016

@modroocka86 áno, verím tomu 🙂 potom budeme spolu tehuľkovať 🙂

modroocka86
9. dec 2016

@vyhuelka Tiez prvr tehu by to bolo?😊

vyhuelka
9. dec 2016

@modroocka86 áno 🙂 o 2 mesiace budem mať 25 takže najvyšší čas 🙂

modroocka86
9. dec 2016

@vyhuelka ja o pol roka uz 28.Tak aj premna najvyssi cas.Teno rok v septembri sme mali svadbu takze nam k stastiu chyba uz len dietatko 😊

kristi14
9. dec 2016

@zuzu2901 no mne by mala v stredu ale čakám že aj pondelok môže uvidíme.. ale dnes ma uplne pichá do krížov ako keď mám dostať mrchu aj do podbruška tak nechápem dnes som ešte len 23dc tak neviem čo somnou robí toto moje telo :D

bea0802
9. dec 2016

@mona12071 ja mam tetu s rodinou v londýne ona tam je už 18rokov ma 9 a 6 ročne dcérky ak je čas chodíme za nimi ale naposledy až v roku 2012 sme boli ale ku mame častejšie no tá žije vo wigane....waau super práca to ja obdivujem odkedy cvičím s trénerkou ma to zacalo konecne baviť 😍

bea0802
9. dec 2016

@vyhuelka jasné to úplne chápem ....ja som študovala externe a popritom pracovala sme sice mladi ja vo februári 25 muž mal teraz 28 ale sme spolu už 10rokov manželia čoskoro 2 roky v roku 2012 sme sa sťahovali do iného mesta začali spolu bývať v roku 2014 sme si kúpili byt a február 2015 na moje narodky bola svadba v marci svadobná a tam sme si povedali ze nemáme načo čakať no a koncom apríla som našla 2 čiarky ale to už vieš asi z MS 😀 .....veľmi ti to prajem a drzim palce nech ste rodinka čo najskôr 😍

bea0802
9. dec 2016

@1236987 bože presne tak to aj ja citim ze to príde ....snáď mame len blbe pocity a ak nie nevadí hneď v ďalšom cykle to dame 😂 ....ja som zase nezvravala vôbec ale zato som mala hematom a v 9tt začala krvácať všetko dobre dopadlo chvalabohu zistili ze mam zlú zrazanlivost krvi ostala som na rizikovom duphaston nohy hore a pichala som si fraxiparine 2x denne 0.6 ale teraz som pozitívne naladená verím ze ked už vieme akú mam krv liečba bude od začiatku a tým nedôjde ku krvácaniu a tak hlavne kvôli dcérke nechcem ostať ležať .....veď to ty určite tiež kvôli syncekovi uvidis tentoraz bude všetko ok ....ja som zase pribrala len 8apol kg na moje počudovanie ale tak ja som mala istú stravu kvoli nemohla som nič ťažké vyprážané a už vôbec nie sladké takže jedla som sice veľa a často ale veľmi zdravo ani teraz sa tak zodpovedne nestravujem😂 ale s kg sa netreba trápiť veď potom človek zhodi ak chce hlavne ze detičky sú zdravé a ze sme ich úspešne donosili 😉

bea0802
9. dec 2016

@vyhuelka inak ty si tiež februárova a tiež budeš mať 25 ? Este povedz ze 8 a padnem na zadok 😀

1236987
9. dec 2016

@bea0802
No dufam ked nie teraz na druhy uz to víde 😀😀jasne nrmozem si dovolit lezat koli malemu babky pracujuce stale 😃ale verim ze ak to vide ze to pojde podla planu

1236987
9. dec 2016

@bea0802 tak uz som dostala ms 😠😠

katka6161
9. dec 2016

Ahojtee, tak aj ja sa k Vám pridávam 🙂 tiež sa snažíme teraz už 3. cyklus.... 2 cykly za sebou sme boli nešťastníí, že sa nepodarilo, tak snáď tento mesiac to vyjde... veľmi túžime po bábätku, keďže sme oň pred rokom prišli na konci 12tt :/ Držím Vám všetkým palčeky 🙂

kristi14
9. dec 2016

No dievčatá kolegyňa v práci dnes oznámila že je tehotná a samozrejme som sa s ňou potešila a hneď ma premohol smútok prečo mne sa to nedarí, no dnes mám asi slabšiu chvílku hádam to prejde 🙂

bea0802
9. dec 2016

@1236987 joj vazne ? 😠 ale to nevadí dalsi cyklus to dáš to bude vianočné plodenie to musí vyjsť 😝

bea0802
9. dec 2016

@katka6161 ahoj drzim silno palce nech to vyjde ....mrzí ma ze si prišla o bábätko ale verím ze čoskoro sa budete opäť tešiť a ze bude všetko v poriadku 😘

bea0802
9. dec 2016

@kristi14 to je normálne ak tuzis po babatku ze to občas dolahne ....neboj sa tento mesiac to vyjde musíš veriť

adria88
9. dec 2016

@kristi14 no ja som tiež včera tu v práci videla 2 baby s bruškom a prišlo mi ľúto, že ja ešte nemám... ale je to normálne, keď po babatku túžime.... veď sa určite čoskoro dočkáme 😉

1236987
9. dec 2016

@bea0802 jasne ze viede ale vam zelam zienky nech to vide 😍😍

kristi14
9. dec 2016

@bea0802 noo aj som si poplakala kolegyne zlaté že to vyjde ale už niekedy to tak dolahne lebo fakt moc túžim a keď to neprichádza tak smútok dolahne a už mám pred mrchou tak je možné že aj preto som tak precitlivená 🙂

kristi14
9. dec 2016

@adria88 no veď jasné príde to každej z nás skôr či neskôr len to čakanie by sa už mohlo skrátiť 🙂

adria88
9. dec 2016

@kristi14 ja som teraz 11DC, tak čakám na ovu, snáď sa už pošťastí 🙂

kristi14
9. dec 2016

@adria88 držím palce 🙂 ja som 23dc mrchu čakám budúci týždeň tak uvidíme nič mi nie je, jediné čomu nerozumiem sú moje prsia :D vacsinou ma bolia tak 5 dní pred mrchou a tento týždeň začali uz 11 dní pred mrchou bolieť ale ukrutne, tak neviem no nič iné neostáva len čakať 🙂