Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
Ach bodaj by si mala pravdu ale neviem :( až keď bude meškať asi nechcem sa zbytočne tešiť ani byť smutná mrchu mám pravidelnú takže ak by meškala tak by to bolo pozitívne znamenie 🙂
@modroocka86 aj my sme mali svadbu v septembri, lenže minulý rok 🙂
Už hodinu mna boli lava strava podbruska ako keby ľavý vaječník hmm
@kristi14 Ahoj kristi aj ja som 23DC a tiez mi nic nie je a i prsia ale tie ma nebolia nikdy ani pred mrchou... Jedine dnes som strazila male krsna 11 mesacne a nemohla som ho uspavat na rukach po stojacky lebo hrozne ma bolelo v podbrusku nevladala som s nim stat .. Hned som utekala na wc ale len biely vytok stale uz 3ti den..
@michaella17 ja dnes bojujem s bolesťou tiež
@mona12071 dufam ze je to dobre znamenie 🙂 musi!!!! kedy ti ma NEprist mrcha?
@michalla17 no moze to byt dobre znamenie 😊 drzim ti palce 😊 no aj ja mam biely vytok asi 3-4dni ale uplne husty biely tak neviem ozaj uz mam toho plnu hlavu 😀 dnes som mala chvilkami bolesti ako v den ked mi chodi mrcha ale este je velmi skoro tak neviem uvidime buduci tyzden dufam ze uz nam nepride 😊
@michaella17 men az buduci tyzden v piatok
@kristi14 tusim sa citime uplne rovnako 🙂
@mona12071 takze problizne sme na tom rovnako ach zienky nech to vsetkym vyjde 🙏
@michaella17 no asi hej meriaš si aj bazalnu teplotu alebo nie? 😊 no dufam ze tu vsetky budeme mat najkrajsie vianoce 😊
Baby keď máte plodné dni boli vás podbrušku ako keby ste mali dostať ms? Alebo vás pichaju vaječníky? Ďakujem za infošku
tak ale ovulku môžeš mať aj posunutú dopredu aj ja som mala tento mesiac o 5dní skôr ako obvykle 😊
tak to veru hej musíš ho urgentne stiahnut domov 😀
ahojte ked mozem aj ja by som.sa pridala ku vam,dnes som len 5dc ale dufam ze teraz sa nam zas podari a budem zas tehotna!Mam 4rocneho syna a snazit o druhe sme zacali v septembri a hned sa aj podarilo len bohuzial 4+5tt spontanny potrat a teraz po 5 tyzdnoch som dostala ms!mozme znova snazilkovat!
Tak baby dnes som 26DC.... milostivá by sa mala dostaviť v pondelok alebo v utorok, no dúfam že nedorazí 😂🙈😍 Ale včera som mala také tlaky v podbrušku, sem tam pichnutie a to som bola s manželom v meste a ledva som stála na nohách.... Ja sa bojím 😩
Tak zienky dnes dorazila mrcha .Teda v noci ☹ .No nic budeme dalej snazilkovat,raz sa to podari ☹

@kristi14 tak možno sa predsa len podarilo a mrcha nepríde do septembra 😉 kedy chceš testovať? v deň mrchy, či až ak by meškala?