icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

mona12071
autor
10. dec 2016

@zuzu2901 nevadi zlatik my sme sa o prve snazili 6 mesiacov a o druhe an prvy sup .Buduci mesiac najdes krasne // krasny zaciatok roka 😘

zuzu2901
10. dec 2016

@kristi14 ja verim tomu,ze sa podari .Este neneastal pre nas asi ten spravny cas .Troska som posmutnela sice poobede ked so vstala(po nocnej) no nevadi .Manzel ma chcel rozptylit nejako .Tak mi navrhol ci si nechcem postavit uz stromcek(vie,ze milujem vianoce) .Tak smutok presiel a teraz sa tesim na moje najoblubenejsie sviatky .Prvy krat stravene s manzelom v nasom byte 👍

zuzu2901
10. dec 2016

@mona12071 dakujem .Nesilime to nejako s manzelom nemeram si ani BT ani ovu testy si nerobim .Milujeme sa ked mame na to chut a netlacime na pilu .Len ked dojde cas mrchy tak som vzdy zvedava ci sa zadarilo .My sa zatial 4 mesiac snazime,ale od januara davame pauzu na 3 mesiace,lebo 28.3 ideme na svadobnu cestu,este sme neboli . Ked to ma prist tak to pride .😉👶🤰

marianna044520
10. dec 2016

Mna asi slak trafi takze vianocny darček asi nebude od vcera som.na antiibiotikach :( asi mi.neni dopriate .....

adria88
10. dec 2016

@zuzu2901 juuuj, no škoda, nevadí, tak veľa šťastia do nového roku 😉 to sa začiatkom roka isto podarí, nám všetkým tu 😉 verím tomu, že ak nie teraz, začiatok nového to istí 🙏😉

mona12071
autor
11. dec 2016

Dobre ranko tak ako sa mame ?

michaella17
11. dec 2016

@mona12071 dobre ranko, tak zatial bez priznakov dokonca i vytok ustupil.. A ty ako? 🙂

kristi14
11. dec 2016

Dobre ranko baby no u mna včera mimoriadne hustý výtok ale dnes už mám strašne veľké bolesti ako keď dostanem mrchu takže mrcha je už na ceste 😔

bea0802
11. dec 2016

Dobre ranko....ja taktiež vsetky príznaky na MS takže ju už kazdu chvíľu očakávam.....ale nevadí december este nekonci dokonca mi ďalšia ovulka vychádza v obdobi sviatkov tak tam to musí vyjsť 😝

kristi14
11. dec 2016

@bea0802 dobre ranko no aj mne vychadza cez sviatky ovu takže bude klud vianocna pohoda musi nam to vyjsť 😊

bea0802
11. dec 2016

@kristi14 presne tak to jednoznačne musí vyjsť 😍 teda samozrejme ak nás neprekvapí to ze tie pocity na MS budú tehu príznaky ked ono je to veľmi podobne 😂 ja som pri dcérke mala pocit ze to dostanem do nejakého 15tt

michaella17
11. dec 2016

Zienky jasne ze to vyjde cez vianoce urcite lebo si budete v klude uzivat jeden druheho ani pracovny zhon babatko bude moct v klude prist 😉
My ideme akurat s muzikom na nakupy a pali ma kupit si test 😉 ale asi este pockam do stvrtku...

mona12071
autor
11. dec 2016

Baby a na sk nemate testy co mozete testovat pred ? Ja som pri Lucasovy vedela 5 dni pred ms

adria88
11. dec 2016

@mona12071 no áno, napr na Rapi Clear píšu, že 5 dní po možnom oplodnení sa môže testovať, ale tak neviem, či je to až tak spoľahlivé...

bea0802
11. dec 2016

@michaella17 my sme boli v piatok na nákupe kupila som si a jasné ze som nevydržala ked už bol doma a včera ráno som testovala 🙈 jasné ze nič neukazalo a už duplom neviem načo som si ho robila ked citim ze to prichádza no čo som typická nedockava ženská 😂

vyhuelka
11. dec 2016

Ahojte žienky 🙂 ja som teraz vstala po nočnej 🙂 pocity sem-tam ako na MS, špinenie zatiaľ žiadne, už som mala chuť testovať, keďže do MS mám 1 deň ale nepodľahla som 😂😂😂 rýchlo som letela na WC nech si to nerozmyslím 😂

bea0802
11. dec 2016

😂 si super ze si vydržala a netestovala to ja už včera 😂 ...inak tak som to robila aj pri dcére prvý mesiac som testovala vopred a nič a druhy som si povedala ze nebudem až ked som to dostala a večer aj mrcha skončila utekala som kupovať a to by som v ten mesiac dala ruku do ohňa ze to nevyšlo 😂 .....verím ze tebe už nič nepríde najbližších 9m 😍

vyhuelka
11. dec 2016

@bea0802 bodaj by si mala pravdu! 😍👏🏻🙏🏻

tygricatko
11. dec 2016

Baby, skusali ste niektore zistovat tehu pomocou ovulacnych testov? Neviem, ci ste citali podobne forum, kde zeny skusali ovulacne testy, ktore "vedia" zachytit tehu skor ako tehotensky test. Ze ked je pozitivny v case pred menzesom a je jasne, ze ovulacia to nie je, tak ze zeny boli nakoniec tehotne 🙂

nikuskatvoja
11. dec 2016

Aj my sa uz snažíme od leta, mám veľmi nepravidelny cyklus, cca okolo 30-35 dňový...dnes je 39DC, uz som si pred 5.dňami robila test, ale bol dokonale negatívny :(...predpokladám, že v najbližších dňoch príde mrcha a potom zájdem za dr. nech da nejaké rady, čo sa týka tej nepravidelnosti...inak ma ide poraziť z tej dĺžky, nechce sa mi stale tak dlho čakať a ovulaciu určiť je na medailu...

bea0802
11. dec 2016

@nikuskatvoja a nechceš skúsiť este jeden test ? Ovulka mohla byt neskor a hcg možno test ani nezachytil pred 5 dňami predsa len podľa toho čo pises ti to mešká 4dni ....drzim ti veľmi palce

jannies15
11. dec 2016

@tygricatko ja som testovala aj ovu a bol pozitívny, aj tehu slabo pozitívny...takže u mňa to platilo....a bolo to dva dni pred.mrchou... minulý týždeň

tygricatko
11. dec 2016

@jannies15 ja som si robila vcera aj dnes ovu a vysiel oba dni takyto. Som 8 DPO, tak som ozaj zvedava 🙂

nikuskatvoja
11. dec 2016

@bea0802 skúsim zajtra ráno...to by bolo suuuper, ak by to vyšlo....no radšej na to nemyslím, aby som nebola sklamana..

kristi14
11. dec 2016

No baby ja mám bolesti celý deň hrozné kríže aj podbruško každú chvílu behám na wc či mrcha nedorazila. Som 26dc a dnes v noci už dorazí určite... nebola som ešte nikdy tehotná ale nemyslím si že tehotenstvo by sa mi takto prejavovalo 😀

mona12071
autor
11. dec 2016

Tehotenske priznaky su uplne rovnake ako pri ms verte mi .Ja som mala pred 2 dnami strasne bolesti ako pri ms a na vajecniky presne rovnako som to mala pri synovy led som otehotnela ako sa zahniezdoval a of vcera mna bolia prsia .Tak ties dufam ze su to tehu priznaky testovat budem za 5 dni

nikuskatvoja
11. dec 2016

Pri dcere som mala tiež take príznaky ako pri mrche..dokonca ma tak bolelo brucho, že som ani nešla na pláž (posledny deň dovolenky) a len som si priala, aby neprišla pocas letu domov....a ona neprišla vôbec..

kristi14
11. dec 2016

Mrcha dorazila 😔 no čo už pokračujeme v snažení cez sviatky 😊

maca098
11. dec 2016

Zase testik o 15 dni dufam ze to bude ok

adria88
11. dec 2016

@kristi14 nevadí, sviatky budú pohodové, krásne, určite sa zadarí 😘