icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

mona12071
autor
11. dec 2016

@kristi14 nevadi zlatik buduci mesiac 😘

bea0802
11. dec 2016

@nikuskatvoja tak drzim prsty nech ta ráno čakajú krásne // čiarky 🙂

bea0802
11. dec 2016

@kristi14 nevadí ale ver ze sviatky to istia 😝

kristi14
11. dec 2016

Ste super baby hádam hej sviatky pokoja a oddychu, žiadna práca ani stres a všetko pôjde lepšie 😊

alilka
11. dec 2016

Ahojte. Som tu nová a chcem sa k vám troška zapojiť do debaty 😉 tiež sa snažíme síce len prvý mesiac ale predsa..teraz som brala clostylbegit a 7DC som bola na folikumetriu a na ľavej strane 2folikuli 10mm..to bolo v utorok..doki povedala nech sa od piatka testujem ovu testami a v pondelok nech zasa pridem..tak som testovala..výsledky žiadne..druhá ciarka nikde..tak som z toho jeleň už..dnes má pobolievalo už aj pod bruško a kríže ani nehovorím..ale vyzerá že ovulka nikde..máte takéto skúsenosti?🙂

nikuskatvoja
12. dec 2016

@bea0802 aj všetky dievcataaaa...my sme zrejme dosnazilkovaliiii....jupiiii...najradsej by som vás všetky tu vystiskala od radosti...

nita216
12. dec 2016

@nikuskatvoja gratulujem a uz si len uzivaj tehulkovanie!

michaella17
12. dec 2016

@nikuskatvoja srdecneee gratulujeem prajem krasne tehulkovanie a krasne Vianoce 🙂 a mozem sa spytat ako dlho ste sa snazili a ci si aj nejake vitaminiky brala? 😉

mona12071
autor
12. dec 2016

@nikuskatvoja wohoooo Velka gratulacia moc sa tesime s Tebou

mimi_3
12. dec 2016

@nikuskatvoja gratulujem ti... 🙂 dúúfam, že aj mňa čaká takéto prekvapenie... aj keď už mám trošku pochybnosti :( dnes som 25 DC.. cca 10 DPO... tak uvidíme 🙂 🙂 modlím saaaa 🙏🙏🙏 držím všetkým palčeky!!! 😉😘

nikuskatvoja
12. dec 2016

@michaella17 no v lete sme sa s manzelom dohodli, ze uz by bol asi cas, ze ideme na to...prve dva mesiace sme vobec neriesili nic...ziadne ovulacie, plodne dni, ani nic take...v oktobri som si stiahla appku do mobilu, ale to nam pocas plodnych dni nic nevyslo...nemali sme cas...a v novembri sme sa uz fakt ze posnazili....a vyslo...ani som nedufala...lebo som si uz robila dva testy a niiiic...uz som mala po mrche naplanovane ist ku dr. nech nico poradi....a dnes rano sa plany zmenili... :D :D dakujem vam dievcata....teraz musim dobre premysliet ako prekvapim manzela..poradte nieco

bea0802
12. dec 2016

@nikuskatvoja vidíš to ja som ti to vravela 😍 to je taká krásna správa srdečne gratulujem a veľa zdravia do sameho konca nech si o 9m vystiskas svoj uzlicek šťastia 👶😍

mona12071
autor
12. dec 2016

@nikuskatvoja vydrz to a zabal test pod stromcek

nikuskatvoja
12. dec 2016

@mona12071 noooo ked u nas budu na vianoce aj svokrovci a moji rodicia...a nechcela by som to manzelovi povedat tak medzi vsetkymi...a vsetkym naraz....a hlavne musim davat pozor na dceru, nechcem aby to este vedela...lebo ona by to vsetkym vykvakala...a este to chcem a aj kvoli robote potrebujem trosku udrzat v tajnosti...

mona12071
autor
12. dec 2016

@nikuskatvoja tak my to zabal a povec aha kupila som ti predcasny darcek k Vianociam a daj mu to

adria88
12. dec 2016

ahojte, dnes som bola na preventívke u gyn a mám po ovulácii, nechápem tomu 😒 v sobotu večer som si robila ovu test a bol negatívny... no v noci som cítila pichanie a tlaky ako pri ovu... a mám aj ten naťahovací hlien...
Dr. povedala, že keď sme snažili cez víkend, tak by to malo vyjsť, no nesnažili a upokojila ma, že stačí ešte aj dnes, len neviem, či to bude možné... rátala som, že ovu bude neskôr, som iba 13DC... dosť záhada u mňa tak skoro a ešte aj ten negat test... včera a dnes som si ani bazalku nemerala, tak ani to neviem podľa nej posúdiť čo a ako... tak ja nakoniec ani neviem, či sa mi to vôbec tento mesiac podarí... čo už, skúsime potom nabudúce...

vyhuelka
12. dec 2016

@nikuskatvoja gratulujem, to je krásna správa 😍👏🏻❤️

michaella17
12. dec 2016

Ahojte dievčence ako sa máme? Marí sa mi že tento týžden nás mrchu NEočkáva viac ? My sme po včerajších nakupoch dopadli hrozne, mužík mi kupil test a dokonca večer nastojčil aby som si ho urobila samozrejme bol dokonale negatívny a ja som sa nato rozplakala ako dážď.. Cez noc sme sa však milovali a ja som si všimla bledulinko ružový výtok zostala som zhrozená čo to má znemať, lebo mrcha mi má prísť až štvrtok a mne nič nie je žiadne príznaky, test negatívny .. iba teraz poslednu hodinku pociťujem napäté bolavé prsia.. som z toho na nervy žienky 😢

vyhuelka
12. dec 2016

@michaella17 ahoj, ja som tiež z toho všetkého na nervy, tiež by mala prísť dnes alebo zajtra ale keby neprišla bolo by mega super... lenže brucho ma bolí akoby mi mala celá maternica vypadnúť... :-/ manžel ma upokojuje, že veď bude všetko ako má byť ale aj tak... som zo všetkého smutná :-/

bea0802
12. dec 2016

@michaella17 mne muž priniesol včera test ze mam skúsiť dnes ráno biely ako sneh očakávam ms zajtra až štvrtok a aj citim ze to dostanem ..... Ale zatiaľ to neberiem tragicky lebo tento mesiac sme začali až trochu neskor keďže som bola na preventivke 30.novembra mi robil cytologiu a povedal ze sa blíži ovulka no a keďže som 2 dni spinila začali sme sa snažiť až 2.12. tak ktovie možno sme to aj presvihli ....a u teba to este nič neznamená ja som to pri dcérke normálne dostala a ms skončila večer (bolo to hniezdenie očividne ) tak ktovie či aj u teba to tak nebolo...drzim palce

bea0802
12. dec 2016

@michaella17 p.s. a lepšie je testovať ráno vtedy je vyššie hcg v moci 😉

michaella17
12. dec 2016

@bea0802 no ved ja to viem ze rano len moj muzik cital na teste ze hocikedy 😀 ach baby prisla som domov a uz pocitujem tlak v podbrusku dokonca aj prsia ma pobolievaju a mam divny bledulinko hnedy miestami ruzovy vytok co z tohto bude ☹ asi pojdem po novom roku lekarovi ci je vse okej..

michaella17
12. dec 2016

@vyhuelka mysliim na teba silno drzim palce.. Ja uz tiez citim priznaky mrchy az na divny bleducko hnedo ruzovy vytok ten nepoznam.. 😒

bea0802
12. dec 2016

@michaella17 aha takto ale áno aj ja som si robila večer pri malej a ukázal no to už po skončení tej ms ....a neboj určite je všetko ok a ktovie fakt možno hniezdenie možno začína ms hlavne sa netráp ... Silno drzim palce aby to vyšlo a ak nie nevadí dalsi cyklus to dáte uvidis 🙂

alilka
12. dec 2016

Baby ja som dnes bola na tej folikumetrii,som 13DC po clostylbegite a na ľavej strane mám 3folikuly..21mm..Boli ma to už aj pri chôdzi 🙂 akoby som tam loptičky mala 😂 v stredu mám ísť zasa tak som veľmi zvedavá čo to bude

bea0802
12. dec 2016

@vyhuelka drzim palce neboj to kľudne môže byt tehu príznaky su podobne s ms take ze nevoľnosti a pod prichádzajú až neskor a napr ja som nezvracala ani ma nikdy za cele tehu neboleli prsia každá sme ina ...a tlaky v podbrusku a pocity na ms sú úplne bezne takže nič nieje stratené už sa tesim na tvoj test 😘

modroocka86
12. dec 2016

Baby ktorý test je lepší, Pepino alebo mamatest. Aké máte skúsenosti?🙂 Zajtra bude den buď alebo a ja už som hrozne nervozna .Verím že to vyšlo. Držte prsty ženy 🙂

bea0802
12. dec 2016

@modroocka86 vraj mamatest je oveľa lepší ale ja som toho názoru ze ak si tehu ukáže to kazdy test ....drzim palce silno 🙏

alilka
12. dec 2016

Baby ja som dnes bola na tú folikumetriu tak na ľavej strane mám 3folikuly..21mm..Som 13DC,po clostyle..Ale boli má tá ľavá strana už aj pri chôdzi..Akoby loptičky som tam mala 🙂 v stredu mám ísť zasa čo sa udialo alebo neudialo..Som fakt zvedavá 😀

bea0802
12. dec 2016

@alilka este som o tom doteraz nepočula ale už som si naštudovala a drzim silno prsty nech to vyjde 🙂