Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
@alilka no veru aspoň viem niečo nové 🙂 ja už mam dcérku ta nám vysla na druhy pokus teraz 22.12. bude mať rok a tak sme sa rozhodli ze pre ňu chceme surodenca zatial len prvý mesiac sa snažíme tento týždeň očakávam ms mam pocit ze to dostanem ale nevadí ideme ďalej príde ked ma 🙂 a ty sa koľko snažis ?
@bea0802 my sa tiež len teraz prvý mesiac snazime..Ale moja doki je super,ani sa nepýtala a rovno mi nasadila clostylbegit aby som nemala anovulacny cyklus..😀 ale že až tri folikuly sa mi urobia som nerátala..Teraz aby som bola v "strachu" či nebudú trojičky 😝 o dvojičky som už v minulosti prišla...
Mne ma prist mrcha presne na Stedry den,tak tajne dufam ze budeme mat aj so snubencom ten najkrajsi darcek,aky sa len da! 👶❤
@soncita22 tak držím palce..😉 všetky sa budeme asi cca točiť s mrchou asi oklolo Vianoc 😃 oooch to by ale boli najkrajšie darčeky 😉 ja mám síce dostať až 28.12 ale tak mne aj tie folikuly prasknú(ako som o tom písala vyššie) tak mňa doki isto zavolá na krv na HCG možno po týždni alebo tak..Ja mám problém s krvou tak aby sme sa vyhli zbytočným nešťastiam..
@alilka Ano,citala som tvoj komentar...velmi ma mrzia tie dvojicky...😢 My sa uz snazime asi rok o babatko a stale nic...minuly mesiac mi vysiel.maly dusik,ale o par dni na to som.dostala mrchu...:( Drobec sa asi neudrzal...aj som.si poplakala...😢 Tak dufam,ze tento mesiac to uz vyjde! 🙂
@alilka Boli sme na vysetreniach a udajne je vsetko v poriadku aj u jedneho,aj u druheho...len ja som mala v minulosti problemy s cystami,nastastie to uz mam za sebou a ziadna takato pliaga tam nie je...dr mi vravela,ze musim byt len trpezliva...juuuj,len ked ja uz tak velmi tuzim byt maminou!!! 😕
@soncita22 ale clistylbegit na ovulaciu si nebrala?Cykly mavas pravidelne,?Väčšinou keď sa niekto mu tak ďalšie nedarí,tak sa to už rieši..Aspoň čo počúvam z okolia..Ja som nikdy predtým s bývalým nemala problém otehotnieť,ale problém bol donosit..4potraty za mnou..Ale to bolo cca 4-5rokov dozadu..Tiež už túžim byť mamou,aj vek na to mám ,tak uvidím ako dlho na to potrvá 😁
@michaella17 ja úplne rovnaký výtok! No som zvedavá čo to nakoniec bude 😂🙈
@vyhuelka ani nehovor ja sa bojim ci to nebude daco s krckom, tehu si uz moc nepripustam, presne pre toto si tak nerada robim test lebo ja uz potom tazko niecomu uverim.. Aj ked to bol obycajny lacny test z drogerky ☹ no uvidime ked nic zajdem asi dokimu pre istotu..
@michaella17 no veď uvidíme a tebe mala prísť dnes? Či už ti mešká? Snáď bude všetko OK 🙂
@vyhuelka nie az stvrtok ma prist... No uz mam aj po vytoku...
Baby, ja som dnes 10 DPO a na teste nic ☹ Ani naznak najmensiiii ☹ vytok ziadny. Takze ja asi nebudem mat o darcek naviac 🙂 ☹
@tygricatko ahoj a kedy ti máš dostať mrchu? možno ešte je šanca, len testuješ skoro 🙂
Za 7 dni, ale ovulaciu som mala skor ako zvycajne. Ked som vytiahla teraz z kosa test, tak tam nieco vidno, ale pocitam, ze to je len kanalik 🙂 a mozno aj nie 😀 preco to od ovulacie ide tak pomalyyyyy..?? 😁
@mimi_3 Za 7 dni, ale ovulaciu som mala skor ako zvycajne. Ked som vytiahla teraz z kosa test, tak tam nieco vidno, ale pocitam, ze to je len kanalik 🙂 a mozno aj nie 😀 preco to od ovulacie ide tak pomalyyyyy..??
@tygricatko noo žiaľ, všetky na to netrpezlivo čakáme 😕 ja som dnes 26 DC, za dva dni má prísť mrcha... tak som už nedočkavá... dúfam, že nepríde 🙄🙏 prsia ma nenormálne bolia už od ovulky... tak toto mi je také divné 🙂🙂
@mimi_3 A este si sa netestovala..? Si hrdinka 😀 prsia su dobrym znakom.
@tygricatko nie, držím sa ešte 😀😀 uvidíme dokedy 😀 bojím sa toho testu ak tam neuvidím // taak to bude strašné sklamanie ☹ ako dlho sa snažíte?? 🙂
@mimi_3 My uz mame dve deti a teraz je to len druhy mesiac 🙂 ale som vzdy nedockava. Akurat druhe chcel manzel skor ako ja, mozno preto to vtedy vyslo na prvykrat 😂
@tygricatko jaaaj tak ty si už "stará hráčka" v tomto ... 🙂 🙂 🙂 my sa ešte len o prvé snažíme.. od augusta. a zatiaľ stále nič :( pevne som verila, že do vianoc to dáme... a verím ešte stále.. tak snáď to tak aj bude 🙂

@bea0802 Dakujem krasne, dufam že sa to podarí. Ozvem sa potom 🙂😘