Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
@mimi_3 no veru, ja som uz stara hercovnicka, ale tiez som nervozna ako po prvykrat 😂 tak Ti drzim palce, som zvedava ako Ti vyjde test 😉
@tygricatko ďakujem pekne 🙂 dám potom info 🙂 snáď to bude ten môj vytúžený vianočný darček 😉❤🎁👶
@michaella17 tak ja som dnes robilo test ale je biely ako sneh, mrcha stále nikde 🤔 už ma to nebaví ☹😒
@vyhuelka Ahoj no mne sa spúšťa mrcha podľa všetkého, neboj ved niektorým žienkam to ukáže až keď mešká 2-3 dni.. držím ti palčeky 🙂 ja som vdačná zato aj že prišla pomerne na čas konečne 4 mesiace fungujeme ako tak presne s cyklom 🙂
@alilka Nie,neskusala...to uz vydrzim tie dva dni a otestujem tehu testom...😉 Som unavena viac ako zvycajne,sem-tam mi pride pri jedeni blbo ale nevraciam a bolia ma krize a picha v podbrusku...Len tie krize to moze byt kludne aj z roboty...neviem no...joj toto cakanie ma zabije! 😕
@michaella17 no uvidíme ale mám pocit že mrcha aj tak príde, budem sa hlásiť 🙂 myslím, že sa ďalší cyklus budeme tiež takto stretávať na tomto fóre 😂😂😂
@alilka Si pis,dam vediet a ak mi nezastrajkuje mobil,aj s foteckou! 🙂 Mna niekedy tak neskutocne boli v podbrusku,ze si musim v robote sadnut...teda ak je to mozne...kedze robim casnicku,tak niekedy nemam cas ani ist na zachod a nieto si este sadnut! 😀 A ty daj vediet,ako ti dopadol ovu test!😉 Nech vidim ako to vyzera! 🙂
Tak som velmi zvedava na koniec tohto tyzdna je nas tu viacej co budu testovat ja az v nedelu
@modroocka86 gratulujem 😍😍😍 to je krásny darček pod stromček 🙂
@vyhuelka Dakujem krásne, je to ten najkrajsi dar aky moze zena dostat 😊😍
@modroocka86 gratulujeeeeemeeeeeeee
@mona12071 Ďakujem 🙂

@alilka Ak su moje vypocty spravne,tak 24ty...ved prave preto sa pytam,bo som si vsimla ze niektore kocky tu davaju este pred mrchou prispevky,ze im to uz vyslo s dvoma //...🙂 Uz by som to chcela vediet!!! :D