icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

soncita22
13. dec 2016

@alilka Ak su moje vypocty spravne,tak 24ty...ved prave preto sa pytam,bo som si vsimla ze niektore kocky tu davaju este pred mrchou prispevky,ze im to uz vyslo s dvoma //...🙂 Uz by som to chcela vediet!!! :D

tygricatko
13. dec 2016

@mimi_3 no veru, ja som uz stara hercovnicka, ale tiez som nervozna ako po prvykrat 😂 tak Ti drzim palce, som zvedava ako Ti vyjde test 😉

mimi_3
13. dec 2016

@tygricatko ďakujem pekne 🙂 dám potom info 🙂 snáď to bude ten môj vytúžený vianočný darček 😉❤🎁👶

alilka
13. dec 2016

@soncita22 tak 24ty je ešte malo..Ja by som vydržala ešte aspoň 2,3 dní a tak skúsila..A ovu test si neskúšala?Vraj ten môže odhaliť trhu skôr ako tehu test 😃 máš aj nejaké príznaky,?

vyhuelka
13. dec 2016

@michaella17 tak ja som dnes robilo test ale je biely ako sneh, mrcha stále nikde 🤔 už ma to nebaví ☹😒

michaella17
13. dec 2016

@vyhuelka Ahoj no mne sa spúšťa mrcha podľa všetkého, neboj ved niektorým žienkam to ukáže až keď mešká 2-3 dni.. držím ti palčeky 🙂 ja som vdačná zato aj že prišla pomerne na čas konečne 4 mesiace fungujeme ako tak presne s cyklom 🙂

soncita22
13. dec 2016

@alilka Nie,neskusala...to uz vydrzim tie dva dni a otestujem tehu testom...😉 Som unavena viac ako zvycajne,sem-tam mi pride pri jedeni blbo ale nevraciam a bolia ma krize a picha v podbrusku...Len tie krize to moze byt kludne aj z roboty...neviem no...joj toto cakanie ma zabije! 😕

vyhuelka
13. dec 2016

@michaella17 no uvidíme ale mám pocit že mrcha aj tak príde, budem sa hlásiť 🙂 myslím, že sa ďalší cyklus budeme tiež takto stretávať na tomto fóre 😂😂😂

alilka
13. dec 2016

@soncita22 tak príznaky vyzerajú nádejné. Tak uvidíš 😉 určite daj vedieť..ja som dnes 14DC a bolesť na tej ľavej strane dnes ustal tak neviem..Skúsim podvečer ovu test..Kríže má tiež boleli posledné dni neskutocne,ale ako píšeš aj u mňa to môže byť prácou 😉

soncita22
13. dec 2016

@alilka Si pis,dam vediet a ak mi nezastrajkuje mobil,aj s foteckou! 🙂 Mna niekedy tak neskutocne boli v podbrusku,ze si musim v robote sadnut...teda ak je to mozne...kedze robim casnicku,tak niekedy nemam cas ani ist na zachod a nieto si este sadnut! 😀 A ty daj vediet,ako ti dopadol ovu test!😉 Nech vidim ako to vyzera! 🙂

alilka
13. dec 2016

@soncita22 no mňa tak podbrusko nebolelo až teraz..Ale tak 3folikuly tam mám tá čo sa čudujem..😁 ja mám tiež stojacu prácu,robím 12tky,takže času na sedenie tiez nemám..Zákazníci nepockaju 😛 dám vedieť dám,len musím ho ísť ešte prv kúpiť 😁

soncita22
13. dec 2016

@alilka Mnooo budem drzkat palceky nech ti to vyjde pozitivne...👍 Ja budem testovat asi stvrtok rano,to budem mat aj volno,takze sa bud budem tesit alebo plakat doma...😂

alilka
13. dec 2016

@soncita22 tak verím že ti to tiež vyde pozitívne 😉 potom sa ohlasim s tým ovu testom 😊

alilka
13. dec 2016

@alilka teraz som ho robila..Kuk na neho..Čo myslíš?

alilka
13. dec 2016

@soncita22 som poslala sama sebe 😂😂😂 viď obrázok vyššie

soncita22
13. dec 2016

@alilka Hmmm...co som videla aj obrazky z ovu testov od inych kociek,tak by si mohla byt tehu...👏 Uvidime,ci ti niekto napise rovnaky nazor,ako mam ja! 🙂
V kazdom pripade budem drzat palcekyyyy! 🙂

alilka
13. dec 2016

@soncita22 ale nieeee,veď ja mám mať ovu teraz..Dom ti spomínala že mám 3folikuly včera u doki tam ešte boli..😉

soncita22
13. dec 2016

@alilka Jaaaj,som si zle precitala ze uz si ovu mala,preto som nechapala,ze preco by si nemohla byt tehotna! 😇
Ja budem teda testovat az v piatok! 🙂 som si Dr Max test...tak hadam bude dost spolahlivy! 🙂

mona12071
autor
13. dec 2016

Tak som velmi zvedava na koniec tohto tyzdna je nas tu viacej co budu testovat ja az v nedelu

soncita22
13. dec 2016

@mona12071 Povinne vsetky budeme pisat a posielat foto,ako sme dopadli...👏 👶 🤰

mona12071
autor
13. dec 2016

@soncita22 hej presne .

alilka
13. dec 2016

@soncita22 noo jedna odtiaľ mi napísala či som už ovu náhodou nemala...Tak ale toto ma vôbec ani nenapadlo 😎 tá kto ho vie 😂😂 uvidíme čo povie doki zajtra

soncita22
13. dec 2016

@alilka No vidis to! 🙂 Budem silno silno drzat palceky! 🙂 Verim tomu,ze sa ti to podari...🙏

alilka
13. dec 2016

@soncita22 tak uvidíme 😉 ja som zvedavá na tvoj testik v piatok 😉

soncita22
13. dec 2016

@alilka Hadam to dovtedy vydrzim a nespravim si ho skor! 😀 Daj teda vediet,ze co ti povedala dr zajtra...som zvedavaaaa! 🙂

modroocka86
14. dec 2016

Ahojte baby, som ta najstastnejsia zena na svete ☺Podarilo sa cakame babetko 😊Ja neveriiiiim Boze Dakujem !!Drzim prsty aj ja Vam nech mate tie najkrajsie Vianoce , ja ich uz mam od dnes 😙😙😙😙

vyhuelka
14. dec 2016

@modroocka86 gratulujem 😍😍😍 to je krásny darček pod stromček 🙂

modroocka86
14. dec 2016

@vyhuelka Dakujem krásne, je to ten najkrajsi dar aky moze zena dostat 😊😍

mona12071
autor
14. dec 2016

@modroocka86 gratulujeeeeemeeeeeeee

modroocka86
14. dec 2016