Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@snehulienka1986 jeej gratulujem 🤗
@ikonica áno veď ja otehotnievam ľahko..ak by som tvorila protilátky najskôr by som neotehotnela..ja som ok z každej strany..len furt nejaký súhrn debilnych náhod..
No ak by u vás bol tam problém ešte "rada môžeš byť"..je to najmenej..dostaneš lieky a basta..ak by bol iný problém tak vieš..keď bude zlý spermiogram tam to len tak liekmi nedoriesis..
@alilka spermio z oktobra ci septembra nebol ukazkovy ale podla lekarov je v poriadku, ze by nemal byt problem... chcem mm poslat este na kontrolny, ci sa nieco nezmenilo... uvidim... pojdem vo stvrtok na gyndu akoze na preventivku a tam sa popytam na vymenny listok na reproimuno... dufam, ze lekar robi....
Ahojte baby chcem sa opytat.som v 3tt tehotenstva a strasne ma boli zaludok,,,na pravej strane brucha niekedy na lavej sem tam ma popicha I v okoli pupku nic strasne,,,,, chcem sa opytat je to normalne???? Ci? Dakujem
@ikonica keď chce človek bábätko, musí fakt na to nemyslieť. Bola som priam alergická na tieto reči, lebo ako nemám myslieť na to, že chcem bábätko, keď ho chcem?! To sa nedá! Viac ako rok sme sa snažili a nič. Mala som aj nervy v práci, chcela som otehotnieť, nech odtiaľ vypadnem.... a povedala som si, že dosť, bábätko nechodí, tak odchádzam odtiaľ ja. Nevládala som tam už byť. Zmenila som prácu a v novej práci som hneď otehotnela 😀 Teraz riešim to, ako to poriešiť s prácou, keďže absolútne nevládzem, bývam unavená, býva mi zle a ešte 1,5 mesiaca budem v skúšobnej dobe.... 😀
@bafka hmmm tak ja by som mozno tiez mala zmenit pracu... minuly rok bol na odstrel... taka davka stresu, ze sa necudujem ze sa zadarilo az po 10 mes. a mozno aj ta strata babatka suvisela so stresom.. ja tie problemy s krvou mozu byt odrazom toho stresu... ale teraz uz je to dobre... este mi leze na nervy jedna kolegyna, ale to sa da predychat..uz sa to ukludnilo... povedala som dost a uz nedavam tej praci tolko, co dovtedy ako som o babo prisla... mam to viac na salame... svoje povinnosti si robim ale uz dotoho tolko nevkladam.. vyhorela som... tiez beriem tehotenstvo ako unik pred pracu a to je zla strategia... ale nemozem si nejak dovolit taku velku zmenu... som v stabilnej firme s rastucim platom a robota je ok... asi by som tak lahko nieco podobne nenasla... ist do inej prace teraz by bol len dalsi stres navysea to nepotrebujem.... snazim sa aspon netahat si ju aj domov, s cim som predtym nemala problem.. ale uz stacilo...praca mi zobrala vela, lebo som zodpovedna nie len voci firme ale najmavoci kolegyni, ktoru som nechcela nechat samu v istom tazkom obdobi.. a tak som predrbala najlepsie roky v robote.. ale bolo to zas dobre, ze som neco nasporila, nemusim sa ondiet s hypotekou, nemam slucku na krku, ked nezaplatim raz banke.... mm uz ma tiez novu pracu, je viacej doma...pomaly sa to ukludnuje.. a snad uz k nam aj to babo pride znova 🙂
@ikonica myslím že ten stres v práci si nechtiac podvedome robíme sami..ja to isté..som v práci 5tokov..baví ma no od kedy sme sa začali snažiť alebo no mesiac dva potom mi pravá ide krkom..všetko má vytáča, zákazníkov by som hakom prepichla keby to šlo..😂😂 s kvantum iného..ale v práci sa nič nezmenilo .iba vo mne .prosto mám naprogramované v hlave že z práce odídem keď otehotniem(no u mňa keď sa to udrží)..
@alilka u nas sa zmenilo... minuly rok bol rok kontrol, boli sme prepierani v mediach a zlozlo si to najviac nase oddelenie...k tomu som zaucala dve kolegyne... cize dovtedy pohodickova robota sa zmenila na hororovu... fakt, ta robota sama o sebe sa da, aj ked som robila vlastne za 2 ludi ale riesit k tomu kontroly a dve ziacky... dakujem pekne....
toho roku som si povedala... co najhorsie sa mi vramci prace moze stat? vyhodia ma? no a co.... a povolila som...
@ikonica ja som mala svoju prácu veľmi rada. Preto som 3/4 roka váhala, čo spraviť. Prácu som milovala, ale vedúca bola taká...škoda slov. Keď som už robila prácu namiesto ďalších 2 ľudí a nevedela som čo skôr, bola som úplne unavená, zaúčala som kolegyňu, a za to zaúčanie brala iná kolegyňa plat, čo jej nevysvetlila NIČ, (čo som sa dozvedela len tak náhodou) a ešte vedúca ma začala deptať, povedala som si, že koniec. Mala som určité mantinely. A teraz vidím, že bábätko sa nám nedarilo kvôli mojej posadnutosti aby to vyšlo, aby som otehotnela a hneď sa dala PN a už ich tam nikdy nevidela.... vedela som, že nemôžem na to myslieť, lebo sa nepodarí, ale nedokázala som na to nemyslieť. Až pri nástupe do novej práce som si povedala, že hmm....veľmi túžim po bábätku, ale hmm asi by to nebolo veľmi vhodné v skúšobnej....a kramy už nedošli 😀 a ešte dačo...... napíšem do správy 🙂
@kubik12 ahojky tak ako uz vies vysledky? nieco nove? ...dufam ze ano 🙂
Ahojte baby .ja som včera bola pre tie výsledky z Adla-reproimuno a všetko v poriadku..čiže už nám urobené vsetke vyšetrenia,všetko mám v poriadku a aj tak sa mi vždy niečo stane a o bábo prídem..po prvej ms mám ísť na veľký usg ako vyzerá maternica..no ale kedy ju dostanem nemám poňatia .😕 Dnes BT 36.6 tak snáď už čoskoro dôjde .no inak ma ta jazva vždy boli a dosť a to som dnes 2ty,dne od operácie už..už maternica má bolirvs..je to také veľké zvláštne a ja neviem či to tak má byť 😲
Baby v sobotu mi skoncila MS a vcera som mala slabunky ruzovy vytok a citim potlak v podbrusku ..stretli ste sa stym uz ? ...dakujem
@alilka asi sa to hoji zato to boli ci? Neskusala si sa pytat nejakeho lekara? '...snad budes mat aj velky usg v poriadku....a ked aj tie vysledky mas dobre uz len dufam ze pride zdrave babatko po tom vsetkom 🙏
@alilka držím Ti palce, nech je to v poriadku a bolesti určite odznejú, len to chce ešte čas, pokiaľ nemáš horúčky, tak je všetko ok si myslím, hlavne oddychuj!
Ahojte baby, neviem či to tak úplne patrí sem ale neviem kam by som to napísala. Absolvovala som už vyšetrenie z reprodukčnej imunológie, hematológie (trombofilné mutácie a syndróm lepivých doštičiek ), endokrinológie a všetko mám v najlepšom poriadku. Ani náznak nejakej odchýlky. Jediné čo nemám je vyšetrenie karyotypov na genetike. Mal niekto problém s týmto? Mala som už dvakrát potrat (raz sa prestal plod vyvíjať v 7tt a druhýkrát som po 2tyždňovom meškaní dostala ms a tehotenstvo samé odišlo.) Na hematológii mi povedala lekárka, že pri tých karyotypoch aj tak vacsinou nikomu nic nezistia, že to mám brať ako blbú náhodu a že do tretice sa to podarí, avšak to nie je také jednoduché. Ako ste to ďalej riešili, ak ste boli v podobnej situácii? Ďakujem za Vaše rady, som z toho už zúfalá :(
@updatevani ďakujem..to dúfam aj ja..už zlého bolo viac než dosť..už chcem mať normalne tehotenstvo 😊 mne to už začína byť čudné žeby sim otehotnela a aj by to pokračovalo..😲😲
@krajcovicka nemám horúčky ani nič..tak snáď je to Okey 😉
@alilka ako sa mas co nove ? nejak ticho tu na je 🤐

@snehulienka1986 gratulka ;)