Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@updatevani no to neviem ked vo femibione 1 aj 2 (ktore sa beru pocas tehu) je dcko tak neviem preco ho nebrat ... hlavnev zimnych mesiacoch kedy ho fakt nemas kde moc ziskat ak sa neopalujes na lyziach... ved dcko je tiez potrebne aj pre spravny vyvoj dietatka... ale urcite nie v takych vusokych davkach....
@ikonica vies co ja tiez celkom tomu nechapem, lebo ked som bola tehu dostala som take vitaminu od gyn a tam bol zahrnuty aj vitamin D...no napriklad na samostatnom (vigantol) je napisane ze ak zena planuje byt tehotna mysli si ze by mohla byt alebo je tak to nema brat vraj sposobuje vyvojove vady ..tak som potom snorila aj po nete...
@updatevani ja tieš užívam D3, tak čo teraz???
@updatevani už dom čítala, že je bezpečný.... tak do toho
@krajcovicka no super 🙂 ja som z toho mala chaos, zabudla som na teba, ze ta tu vystrasim :D prepac ... 🙏
@updatevani nebooj
@updatevani tak to si tonejak odporuje nie? zena ktora ma nedostatok dcka ma problemy s plodnostou.. ale neznamena to ze kym berie dcko ze sa nebude snazit v tom case.... ved ako hovorim aj femibion ho obsahuje.... ono mozno sa myslia konske davky...
@ikonica mozno ved som i ja pisala ze aj tie vitaminy co mi dal gyn ked tehu som bola tak ho obsahovali... a inak ja bez D som zostala tehotna a teraz s D a nic 🙄...uz mi sibe
@updatevani to s tym nesuvisi ze ho teraz beries... chce to cas... sama pises, ze si mala stresy.. telo dava vtedy energiu na to najnutnejsie pre prezitie a neskolabovanie a plodenie nie je zakladna funkcia... mozno preto... ja som mala minuly rok najstresovejsi za celych 9 rokov co robim vo firme... v oktobri sme sa este dost narychlo stahovali... a v decembri stres opadol a mimi sa zadarilo... kazdy radi ze treba zmenit prostredie, treba vypnut... nieco na tom je... nemoze tvoj mm dosjt za tebou na to skolenie ci kam ta to vysielaju??? :D
@ikonica ze zmena prostredia? Inak hej mas pravdu vo februari ked sa nam zadarilo tak sme dostali do ruk projekty od domu tak som bola v takej euforii ze az 😂... mohol by mozno ked tak rozmyslam len ci to jeho workoholizmus dovoli?!🤔 ja inak vlastne stale neviem na ako dlho idem a ani neviem kedy mi to planuju dat vediet ked 11teho by mal byt odchod...ja mam asi teraz strasne stresove obdobie este som asi take nemala...a to ked som som sa vydavala som koncila zaroven VS mala som takmer naraz svadbu a statnice a este aj v robote som bola v ktorej som uz v tom case byt nemala len nevedeli nikoho zohnat na moje miesto... a aj tak sa mi to zdalo take pohodove...zas som sa rozpisala
Inak babule bola som dnes v DM tam u nás majú tie Pepino testy 1+1 za 1,45 eur ....to len keby niekto chcel pre info 😉
@sonazitnanova no čo je s Tebou, ešte si testovala?

@miriamn76
@ikonica
len sa oytam je to moj prvy ovu test