Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka takže sa to pije vždy len do ovulácie a potom pauza? Možno hlúpa otázka, ale nikdy som to neriešila keďže nebol dôvod.
@updatevani jasné i v lekárni, ale ja som kupovala aj v potravinách, však aleadza aspoň nejakú indíciu o ovulke...
@wewe28 áni, potom pauza
Babule otazka - ako ste sa zacali snazit, vyradili ste uplne alkohol pre precistenie organizmu? Ja o tom stale rozmyslam, ze taky detox by nam pomohol, no teraz cez leto bola grilovacka sem, oslava tam, nie ze by som pila nejako vela ale pripitok alebo to jedno pivko/pohar vina si dam. A niekedy si uvedomim ze pocas tyzdna kazdy druhy den pijeme nejaky ten alkohol. Aj sa potom lepsie zbavuje stresu ale tie vedlajsie ucinky :/ no neviem...aky mate na to nazor vy? A este zazivam, ako ma "skusa" okolie - aj ked som mala v seme ibalgin a nechcela si objednat v restauracii nic alkoholicke uz to bolo len "ahaaa tak ty si tehotna a nic nam nepovies" alebo "ale ved si s nami daj, mozno to bude naposledy" a podobne :D
@updatevani
Ahoj, no dnes vecer prisla ms :(. Sklamana som, aj tebe prisla ze? Nevadi poznazime sa dalsi mesiac 🙂 ved do konca roka casu dost. Myslim ze sa podari cim skor 🙂
@luckavla no a mne preistotu 2 dni skor 😡 ...teda dufam aj ja ze sa podari🤗
Takže test bieli ako stena čiže ani mne tento mesiac nič nevyšlo v stredu čakám ms
@sonazitnanova este to nevzdavaj ;)
@ikonica aaaale prosím ťa 😁 ja už to viem to neoklames ,mňa určite nie 😂😂😂 nevadí bude nabudúce
@sonazitnanova no ako myslis.. ale mozno budes milo prekvapena 🙂 priznaky nejake mas?
@ikonica vieš čo žiadne príznaky nemám akurát prsia ma ako keď mám dostať ms
@sonazitnanova uz to citis ako ja som citila ? 🤔 ale este ty mozes mat stale nadej streda je daleko
@updatevani áno cítim to mne by sa nemohlo stať že test biely a som tehu 😲
no ja by som za to ruku do ohna nedala... posleny krat si bola tehu tak pred 6 rokmi... no a to sa v tele vela moze pomenit, moze sa spravat inac... ale uz som ticho 😅🙊
@ikonica to malo byť mne? 🤔
@sonazitnanova ano 🙂 pardon
@ikonica no moja za posledných rok som už bola 2 krát tehu s mojím mužom a nevyšlo to úspešne , naposledy som bola pred 4-5 mesiacmi .....lebo moje deti nemám s terajším mužom ...... budúci týždeň majú konečne byť aj výsledky z genetiky
Zase menštruácia😠
@sonazitnanova no ja som krava... prepac.. ja uz mam taky bordel v tom kto tu uz co prezil... prepac fakt ma to mrzi... 😔
@ikonica nevadí moja ja sa vôbec nehnevam 😘
@sonazitnanova nozaj som to nemyslela nijak v zlom len tak ze clovek sa meni, hormony inac pracuju a tak... prepac...
@ikonica ja viem viem neboj viem že zlé si to nemyslela 😉
@sonazitnanova prave som kukala jedno video ako muz oznamil zene, ze je tehotna... som revala a teraz revem ze co som ti napisla...
poslem vam tu aspon to video.. ak rozumiete anglicky tak sa mozno aj pobavite... je to take smutno vesele...
https://www.youtube.com/watch?v=Waju6El10yE@sonazitnanova dakedy davno ked som este len zacinala chodit na net.. sto rokov dozadu... som normlane mala zosit pri pocitaci, kde som si pisala ku kazdemu nicku, s ktorym som si pisla, co som sa o ktorom dozvedela.. aby som nezabudla... tusim to zacnem robit zas.... no ale myslim ze na teba uz nikdy nezabudnem....
@ikonica dobre je to video
@updatevani
Nevadi, mozme sa nato pripravit tento mesiac este lepsie a hlavne sa s tym tolko nezaoberat, pride to ked to ma prist 🙂..a milovat sa nie len kvoli babenku ale aj len tak pre vlastné potešenie
@luckavla vsak ja to momentalne ani takto nerobim...len ked je chut zatial sa to nesnazim silit...no aj napriek tomu mi celkom sibe s toho...asi ak preto ze prvykrat to nebolo uspesne 🤔

@krajcovicka inak kupim to v lekarni alebo kde? Mozem zacat aj napr pondelok? ...a ked netestujem a nemeram tak cca kedy ho prestat pit? ..🤔