Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
ahojte, baby, mešká mi ms, no test je negatívny. podobná skúsenosť? píšte, komentujte
@updatevani no on je z Giraltoviec 🙂
@sonazitnanova jee to je blizko cca 30 km mozno ani tolko ☺
Ja to necham az na vikend
včera prišla mrcha ☹ Ešte 1 posledný mesiac dávam šancu "prirodzenému" a potom asi príde na rad Duphaston
@updatevani a ty si s kade tam?inak aj môj muž je tu na mk 😬😂 @hans ze
Teda @hans12
@zuzicka256 Ano. Od dnes a idealne este 2 dni sa snazte...
Ale zaujimave je, ze okrem bolestivych prs nemam nic. Nemam dokonca ani hlien...bolesti v podbrusku a prudke pichanie vo vakecnikoch a bolavy chrbat som mala pred dvoma dnami teda na 25DC, vcera som zrala jak prasa cely den vsetko, a dnes o 7:00 rano som sa prebudila na strasny hlad ktory som musela ist okamzite uhasit. Mam 35 dnovy cyklus. Moje telo si so mnou robi co chce 🎧🎤🎵🎶
@zuzicka256 hlien už mal byť. Teraz bude ovu a vtedy už hlien nieje potrebný..
@zuzicka256 Hlien nemusí byť naraz s ovulkou. Väčšinou je pred ňou, aby si telo vedelo vytvoriť zásoby spermií na nadchádzajúce dni.
Prajem príjemné a hlavne úspešné snažilkovanie...
@ejuska dobre ze tu ste lebo ozaj na nete clovek nie vzdy vsetko najde a som rada ze si tu baby co poradia, dakujeme, snazilkovanie je stale prijemne no nie? ❤
@zuzicka256 áno ano je ,pokiaľ to už nieje hraničné s "nutenim či naprogramovanim" 😛
@zuzicka256 Presne ako pise @alilka , kym si to uzivate a nesilite to, tak je to super...
Mozem s cistym svedomim povedat ze ma to bavi a robim to viac pre zabavu ako z povinnosti, ale zas na druhej strane sa snazim tiez spojit prijemne s uzotocnym 😉 vsak to poznate baby 👍✌
nohy ladove a 37.2 hmmm
Ahojte 😊 tak my sme prvý ovu mesiac 😄 po snažilkovani.... O 4 dní má prísť MS no pri mojom nepravidelnom cykle ktovie.... Pár dní má pobolieva podbruško ale včera tak že som nemohla zaspať.... Bolesť nie taká ako pred MS ale taká iná 😂 tak kŕčovito pichľava 😂 nafúknutá som neskutočne, ale to pred MS vždy..... A vy baby ako? Už sa tu niekto teší z // ?
Ahojte mam otazku co je podla vas lepsie laparoskopia alebo prefuk ? Prosim poradte mi ake mate skusenosti ... Dakujem ..
@ikonica no kedy už testneš???
@krajcovicka v sobotu....tak to vyzera...;)

@wewe28 no co vydrzala si?