Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ikonica pozri
@sonazitnanova tykame si vsetci tu nie ? Ja mam jednu dceru (8,5 rocna). To bolo jedno tehotenstvo a koncilo cisarskym. Len v 5 tom mesiaci som mala diagnozu predcasny porod. To su jedine veci, ktore som absolvovala. Chceli by sme este jedno dietatko. Len mam uz vyssi vek. :(
vzdavam to.... musi mm ist von a potom mozno sfotim... alebo uz ani nie...pockam do nedele rana ;)
@bevab samozrejme len to ja niekedy neviem či mám týkať tak zo slušnosti vykam 😉 ja mam 10 ročného za chvíľu 11 a 5 ročného.....aj ja by som rada s mužom ešte jedno bábätko....určite nie taký vyšší 😉 ja už tiež síce nemám.25 😬
@sonazitnanova hmm neviem nejak tam nic nevidim ani na negative aj keby som velmi chcela
@ikonica vieš co takto je to moc zblízka no mne sa zdá že mozno niečo ale uvidíme za pár dní či som dobre videla 😉
@ikonica najlepšie uvidíš keď si dáš ďalej telefón od oči 😬
@sonazitnanova ok v nedelu rano nahodim ;)
@ikonica ty budes mat 24dc az zajtra ze? a si vravela ze pri prvom tehu si mala ducha na 24 dc tak dobre pamatam?
@updatevani hej na 24dc vecer... mam to v albume tusim... 17.12.2016... nezabudnutelny datum s mojim prvym duchom...
@ikonica tak skusis teda zajtra vecer ci az bude cakacka do nedele ? 🙂
@sonazitnanova ale vyssi 42 😉
@updatevani uvidim.. mam este 8 testov.. vydzubkam ich... a potom si kupim nejaku kvalitku 😅
@updatevani ked pripustime ze mierny pokles na 8dpo bo uhniezdenie tak je aj tak este mooooooc skoro na test... ukaze to najsor tak na 12dpo
@ikonica noo to ich mas dost :D ja dufam ze budu take silne // cim skor ze ich nakoniec este posuvat budes dalej
@updatevani heh budem posuvat ovulaky, nepouzity inofolic a tiez kinderwunsch gel :D
@ikonica mne sa ram tiež marí... uvidíme 🙏🏻✊🏻🙏🏻
@krajcovicka dakujem... uvidime..podbrusko boli stale... uvidime ci zajtra nezleti teplota dole.... to budem jasna...
Ako neuveríte, čo sa mi stalo 🙂 Akosi som neodola a že idem skúsiť test, hoci nie je ráno a možno ke aj skoro...tak si vyberiem test, ocikám ho a nepadne mi do záchodovej misy? To nevymyslíš 😀 Asi znamenie.
dnes nie je dobry den na testovanie... moj prvy test bol poskodeny uz ked som ho vytiahla z obalu :D
@bevab nooo ale to nevadí hlavne nech sa podarí 😊
@sonazitnanova
@ikonica mne sa tiež zdá v tom negative ako by sa tam čosi črtalo
* som pobavila

@sonazitnanova mas negativ ? 🙂 ... joj ja tam nic nevidim a ma to dost stve!!!! ...ja som slepa isto iste ... 😠