icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

updatevani
8. sep 2017

@sonazitnanova mas negativ ? 🙂 ... joj ja tam nic nevidim a ma to dost stve!!!! ...ja som slepa isto iste ... 😠

sonazitnanova
8. sep 2017

@ikonica pozri

bevab
8. sep 2017

@sonazitnanova tykame si vsetci tu nie ? Ja mam jednu dceru (8,5 rocna). To bolo jedno tehotenstvo a koncilo cisarskym. Len v 5 tom mesiaci som mala diagnozu predcasny porod. To su jedine veci, ktore som absolvovala. Chceli by sme este jedno dietatko. Len mam uz vyssi vek. :(

ikonica
8. sep 2017

vzdavam to.... musi mm ist von a potom mozno sfotim... alebo uz ani nie...pockam do nedele rana ;)

sonazitnanova
8. sep 2017

@bevab samozrejme len to ja niekedy neviem či mám týkať tak zo slušnosti vykam 😉 ja mam 10 ročného za chvíľu 11 a 5 ročného.....aj ja by som rada s mužom ešte jedno bábätko....určite nie taký vyšší 😉 ja už tiež síce nemám.25 😬

ikonica
8. sep 2017

@sonazitnanova hmm neviem nejak tam nic nevidim ani na negative aj keby som velmi chcela

sonazitnanova
8. sep 2017

@ikonica vieš co takto je to moc zblízka no mne sa zdá že mozno niečo ale uvidíme za pár dní či som dobre videla 😉

sonazitnanova
8. sep 2017

@ikonica najlepšie uvidíš keď si dáš ďalej telefón od oči 😬

ikonica
8. sep 2017

@sonazitnanova ok v nedelu rano nahodim ;)

updatevani
8. sep 2017

@ikonica ty budes mat 24dc az zajtra ze? a si vravela ze pri prvom tehu si mala ducha na 24 dc tak dobre pamatam?

ikonica
8. sep 2017

@updatevani hej na 24dc vecer... mam to v albume tusim... 17.12.2016... nezabudnutelny datum s mojim prvym duchom...

updatevani
8. sep 2017

@ikonica tak skusis teda zajtra vecer ci az bude cakacka do nedele ? 🙂

bevab
8. sep 2017

@sonazitnanova ale vyssi 42 😉

ikonica
8. sep 2017

@updatevani uvidim.. mam este 8 testov.. vydzubkam ich... a potom si kupim nejaku kvalitku 😅

ikonica
8. sep 2017

@updatevani ked pripustime ze mierny pokles na 8dpo bo uhniezdenie tak je aj tak este mooooooc skoro na test... ukaze to najsor tak na 12dpo

updatevani
8. sep 2017

@ikonica noo to ich mas dost :D ja dufam ze budu take silne // cim skor ze ich nakoniec este posuvat budes dalej

ikonica
8. sep 2017

@updatevani heh budem posuvat ovulaky, nepouzity inofolic a tiez kinderwunsch gel :D

krajcovicka
8. sep 2017

@ikonica mne sa ram tiež marí... uvidíme 🙏🏻✊🏻🙏🏻

ikonica
8. sep 2017

@krajcovicka dakujem... uvidime..podbrusko boli stale... uvidime ci zajtra nezleti teplota dole.... to budem jasna...

wewe28
8. sep 2017

Ako neuveríte, čo sa mi stalo 🙂 Akosi som neodola a že idem skúsiť test, hoci nie je ráno a možno ke aj skoro...tak si vyberiem test, ocikám ho a nepadne mi do záchodovej misy? To nevymyslíš 😀 Asi znamenie.

ikonica
8. sep 2017

@wewe28 sikovna

sticker
ikonica
8. sep 2017

dnes nie je dobry den na testovanie... moj prvy test bol poskodeny uz ked som ho vytiahla z obalu :D

wewe28
8. sep 2017

@ikonica tak tak...asi to necháme na iný deň 😀😀😀

sonazitnanova
8. sep 2017

@bevab nooo ale to nevadí hlavne nech sa podarí 😊

wewe28
8. sep 2017

@sonazitnanova
@ikonica mne sa tiež zdá v tom negative ako by sa tam čosi črtalo

miriamn76
8. sep 2017

@wewe28 to preto ze si taka zvedava😁😁😁

wewe28
8. sep 2017

@miriamn76 veď toto 😀 Aspoň som sa zasmiala na mojej nešikovnosti a hádam sim povavila aj tu Vás trocha....na odlahčenie

wewe28
8. sep 2017

* som pobavila

miriamn76
8. sep 2017

@ikonica mne sa tam tiez nieco mari tfuj tfuj tfuj aby bola zajtra alebo pozajtra pekne viditelna☺

ikonica
8. sep 2017

@miriamn76 ach jo vsetky mame ocny syndrom vsadepritomnych dvoch ciarok :D