icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

miriamn76
8. sep 2017

@ikonica to ti verim moja ale zas ak to tam bude to bude radosti☺

waleri17
8. sep 2017

@ikonica ja nechcem nikomu davat falosne nAdeje ale u teba citim ze si tehu vazne!! ☺️Urcite testni budem sa na ten test tesit urcite je to tam citime to vo vzduchu viacere 😂... urcite najdes //😘

ikonica
8. sep 2017

@miriamn76 no uvidim v akom budem vecer rozpolozeni... Mne tehutesty lepsie ukazovali vecer... Ale prveho ducha som vtedy mala az na 24dc... Tak neviem ci ukaze dnes... Aj ked je pravda, ze v minulom tehu som pred 24dc netestovala... A mozno by tam uz nieco bolo... Juj zmatok mam.. Na chvilocku som si dovolila pripustit, ze to mohlo vyjst...

miriamn76
8. sep 2017

@ikonica ja som tiez mala silnejsie na obed a vecer ako rano☺. Mozno je tvoje tusenie spravne☺

ikonica
8. sep 2017

Ach bodaj by ste mali pravdu...

wewe28
8. sep 2017

@ikonica tiež mám od včera čosi podobné a to brucho stále bolí, tie kŕče neutíchajú.Neviem čo s tým ☹

wewe28
8. sep 2017

@ikonica a ešte nie si 24 DC? My sme tak podobne, či?

sonazitnanova
8. sep 2017

@bevab ono môžeš krvácať aj na viac krát ja som začala tiež hneď špiniť asi týždeň potom nič a potom neskôr ešte asi po mesiaci som znovu začala krvácať mne HCG pomaly klesalo ....

ikonica
8. sep 2017

@wewe28 zajtra budem 24dc

ikonica
8. sep 2017

takze babule ocurala som dva testy lebo prvy bol poskodeny v mieste kde ma byt druha ciarka.. no a zatial nic ;) vyskusam rano ;)

wewe28
8. sep 2017

@ikonica tak ty si potom pozadu, len ovu si mala asi skôr...lebo to nám vychádzalo tak isto. Hm....tak ten bol asi poškodený, takže ráno daj nový a verím, že to tam bude. Silno budem na Teba myslieť.

ikonica
8. sep 2017

@wewe28 druhy nebol poskodeny ale bola len jedna ciarka

sonazitnanova
8. sep 2017

@ikonica a do ms máš koľko?

ikonica
8. sep 2017

@sonazitnanova tazko povedat... Chodi vacsinou tak ma 26-28 dc... Obcas aj skor..

wewe28
8. sep 2017

@ikonica jaaaaj, som si to zle prečítala. Tak asi je skoro ešte.

bevab
8. sep 2017

@sonazitnanova no mne to kleslo behom 3 dni z 233 na 40 a musi ist vraj dole na 0, aby sa uplne vylucilo mimomaternicove. Tak dufam, ze buduci tyzden uz budem na nule. Zacali zo mna ist teraz malicke zrazeniny a uz troska krvacam tak dufam, ze to bude ok. Kedy ste sa zasa zacali snazit ?

sonazitnanova
8. sep 2017

@ikonica najlepšie ráno urobiť testik 😉

ikonica
8. sep 2017

neviem to momentlane lepsie odfotit.. mm je doma a nechcem aby videl ze uz testujem... ale nic tam nie je...

sonazitnanova
8. sep 2017

@bevab no rýchlo to je dobre ale pokiaľ klesá tak mimo to nebude si myslím .....áno aj ja som chodila každé 3 dní na krv......no nám dr zakázala ale kvôli tomu aby sa nestalo zas to isté a boli sme ešte na genetike ale aj tak sme sa snažili potom a aj tak už to je 3 mesiac a nič aj tak

sonazitnanova
8. sep 2017

@ikonica ja už vidím čiarky všade 🙈😬

ikonica
8. sep 2017

@sonazitnanova ved hej... so. sa naplasila fajne :D ale aspon chvilinku som mala pocit ze to mohlo vyjst... a bol to moc fajny pocit... ale uz som na zemi 🙂 dalsi asi az v nedelu rano ;)

ikonica
8. sep 2017

@sonazitnanova aj ja mam taku ocnu vadu ale ver mi nie je tam :D

sonazitnanova
8. sep 2017

@ikonica ale ja vidím ako má byť druhá / také fialové hore ako keby mala ísť druhá čiarka aj v negative to je vidieť

bevab
8. sep 2017

@sonazitnanova aha som myslela, ze je vacsia sanca po biochemickom lahsie otehotniet.

ikonica
8. sep 2017

@sonazitnanova tak neviem... nazivo nist 🤔

sonazitnanova
8. sep 2017

@bevab to možno ako komu no ja už mam 2 deti,2 cisárske za sebou 3 potraty tak všetko to môže ovplyvniť...vám sa môže podariť 😉

sonazitnanova
8. sep 2017

@ikonica vážne? No keď to ja vidím ,buď test je nieaky čudný alebo sa niečo rysuje

ikonica
8. sep 2017

Tu je original na supermodernom obruse

ikonica
8. sep 2017

ma porazi... v mobile je to ostre a tu take cudo da

ikonica
8. sep 2017