icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

miriamn76
8. sep 2017

@ikonica to tie oci su vycibrene za taky cas vyvolania duchov😁

ikonica
8. sep 2017

@miriamn76 len uz vidia duchov aj tam, kde nie su... to je na tom najhorsie...

miriamn76
8. sep 2017

@ikonica aby si nebola prekvapena☺ja som na mojom teste 9dpo tiez nic nevidela iba luta a karmela tvrdili ze tam je duch a 11 dpo uz bola ciarka pekna to bolo 4 dni pred ms

ikonica
8. sep 2017

@miriamn76 no skisim zajtra rano... ked mi neklesne teplota.... ale zatial to tak nevyzera ze by klesla... citim taku vnutornu teplotu...

miriamn76
8. sep 2017

@ikonica to je dobre budem na teba mysliet aby vybehli krasne //☺

ikonica
8. sep 2017

@miriamn76 😉

waleri17
8. sep 2017

@ikonica mne uz z toho asi tiez drbe a tiez uz na kazdom teste vidim ciarky ale na tvojom sa mi ozaj zda ze vidim 😂

ikonica
9. sep 2017

tak klesame... ale neviem ci dnes vobec teplotu zapisovat... dve hodky predtym som musela na wc a nestihla som merat... ako pozeram na dnesny graf, tak som mala asi nejake vip clenstvo na par dni, resp na dva mesiace, lebo uz mi zmizli niektore detaily z tabulky.... ach joooo.. mate niektore zakupene clenstvo?

krajcovicka
9. sep 2017

@ikonica jasné, že to zmenilo teplotu, dobre, teplota sa neráta a test čo? Či?

alilka
autor
9. sep 2017

@ikonica tak ale to že so bola na wc to aspoň z mojich skúseností zvyšuje potom bt 😟 ale kým nieje ms nič nieje stratené 😉

alilka
autor
9. sep 2017

@krajcovicka ahoj..včera som bola v klokocove na tej omši s exorcistom aj potom boli modlitby za uzdravenie s oslobodenie.bolo to od 17 do 21 ale vydržali sme..potierali nás exorcistickym olejom aj posvätene piskurky dávali..no vieš čo to bolo??woouuu..bolo to dlho ale ozaj..dokonca som sa bola pomodliť aj pri tom obraze Panny Márie ,ktorý každý rok praskne..a zapálila som pri nej sviečku za moje deturence 💜 celú noc som super spala a strach bol preč..

ikonica
9. sep 2017

@alilka
@krajcovicka test bielucky baby.. asi plany poplach zas... ale mrcha este nedosla... teplota klesla, ale este je nad ciarou... minuly cyklus mi klesla velmi prudko a na dalsi den dosla mrcha... tak este nezufam...

ikonica
9. sep 2017

@alilka neviem ci to ma zvysovat ci znizovat bt.. ja si to predstavujem tak, ze ten teply moc tam drzi teplo a tym ze siel von, telota mohla klesnut... no ale to su len moje haluze vymyslene...

ikonica
9. sep 2017

@alilka a kex tam nad tym rozmyslam je to totalna blbost co som napisala :D

alilka
autor
9. sep 2017

@ikonica veď to je v podstate jedno..šanca ešte stále je a ja ti držím palcuchy 😉 mne sa v noci snívalo že som už tiez dostala ms 😁😁

ikonica
9. sep 2017

@alilka jeeeej mozno to uz pride... zle veci su zazehnane... prichadza lepsi zivot... pojdes tam viackrat, ci sa chodi len raz?

alilka
autor
9. sep 2017

@ikonica vieš čo uvidím.. najbližšie je to 13.10 ale to je vonku a to už bude teda riadna zima. Už včera som bola premrznuta a pritom som bola naobliekana aj deky sme mali..ale striedaní tam sú modlitby za uzdravenie a oslonodenie po omši tak by som chcela ísť 😊

krajcovicka
9. sep 2017

@alilka to som rada, tak nech je to zažehnané a budúcnosť požehnaná!

krajcovicka
9. sep 2017

@ikonica dnes si 10 dpo? Tak sa ešte fakt nemusí ukázať, ale mohla si ho tu zavesiť... nás to tak baví škúliť na testy...

ikonica
9. sep 2017

@krajcovicka dnes uz 11 podla apky... uz mi tam dole nepise dni dpo ale vcera bolo 10.... neviem ci mi nemala merat o jeden den neskor... podla testov i pocitov ovula bola az 14dc...

ikonica
9. sep 2017

@krajcovicka podla mna tam dost poriesil ten deficit spanku ktory som tam zadala a to mozno sposobilo ze mi zakreslilo ovulu na 13dc... neviem,,, to su uz len spekulacie.. rozhodne zajtrajsok... ked zletim pod ciaru, som jasna...

alilka
autor
9. sep 2017

@ikonica ja som uz včera či predvčerom pozerala na tvoj graf a aj podľa mňa bola ovu až 14dc..neviem prečo to to tak appka vyznacila.
Ale zasa ja som merala len asi 2-3 mesiace čiže niesom v tom profík..lauritka by možno vedela skôr.,😉

ikonica
9. sep 2017

@krajcovicka keby som tam videla co len naznak ciarky, tak to sem urcite hodim...ja tiez rada skulim a upravujem foto inym snazilkam... ale na tom mojom fakt nic nie je... je ale z druheho mocu... rano o 3:30 som bola na wc a nechcela som buntosit s testom... test bol z druheho mocu, ale medzi tym som nic nepila, cize ako keby bol prvy ranny... este skusim vecer.. vtedy mi zvyklo lepsie ukazovat ;)

ikonica
9. sep 2017

@alilka no ine baby co meraju dlhsie pisali,ze podla nich bola az 14dc... tak dajme tomu ze som dnes len 10 dpo.. a ked na 8dpo ten maly pokles bol uhniezdenie, tak asi este hcg nie je vysoke.. kdesi som citala, ze domace testy ukazu najskor a 3,4 dni po uhniezdeni, ze vtedy uz je meratelna vyska hcg... tak ividime... len ma seru tie prsia.. nebolia ma ani tak, sko bezne pred ms... toto mi je cele najdivnejsie :/ len ci nemam malo progesteronu... :/

alilka
autor
9. sep 2017

@ikonica nemáš malo progesterónu ani nič..toto môže byť celé spôsobené silným chcením a sledovaním sa..ak budeš tehu tak to bolo tým a ak nebudeš,voz dúfam že to tak nebude, tak to bolo všetko v hlave. To sledovanie robí divy .ozaj..ja keď som sa sledovalaala som kade čo..a keď som bola reálne tehu a nesledovala sa vôbec nemala som nič..až po pozitívnom teste mi došlo že som mala kade aké príznaky,ktoré som neregistrovala lebo som to neriešila a o tehu neuvažovala 😁

ikonica
9. sep 2017

@alilka no ja som to mala pri prvom tehu podobne... ked som ani necakala ze by to mohlo vyjst, lebo sme nemali but spolu... tak si hovorim strateny cyklus nic neriesim, nic neberiem... ako spravila som si ovutest a pamatam ako som si hovorila, ze do rici pozitivny a mm tu nie je... a on necakane dosiel, ze idu do prace az na dalsi den... a myslim, ze vtedu sa to stalo... a tiez som si az spatne pospominala ze ake som mala priznaky...

alilka
autor
9. sep 2017

@ikonica vidíš čiže si tiež živý príklad toho že to najlepšie ide keď sa nesledujem ,nečakáme,neriešime ani nič..viem ľahko sa píše..poznám to podľa seba..😁 a múdra som teraz lebo mám odstávku..no uvidíme keď dostanem povolenie ako tu bude praskať celý MK mojimi príspevkami 😂😂 a doma milión testov 😂😂 už teraz mi môj hovorí nech sa neopovazim objednať testy ked n povolia 😂😂 heeh pýtať sa ho budem no nie?😛

ikonica
9. sep 2017

@alilka heh ty si koza... musis ho pocuvat! 😎

no uvidime.. mame ist ne pobyt v dnoch dalsej ovuly (teda ked mrcha dojde ako zvycajne) a tam si isto nebudem merat teplotu ani testy robit... tak mozno sa zadari tam :D

pocuj ako ma but krcok v tehu? hore ci dole? ja som jeden den mala tak druhy inac.. no ja neviem posudit co je makku a tvrdy krcok.. mne sa to furt zda akesi rovnake :D

updatevani
9. sep 2017

@ikonica dobra otazka to by aj mna zaujimalo 🤔...

miriamn76
9. sep 2017

@ikonica krcok v tehu by mal byt dole a tvrdy