icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

ikonica
9. sep 2017

@miriamn76 no tak som ho mala predvcerom.. a vcera uz bol hore.. no ja nechapem.. ale ked ono sa to meni kazdy den a aj pocas dna.. a ja fakt este neviem posudzovat aky je.,

miriamn76
9. sep 2017

@ikonica ono to by si si musela odsledovat viac cyklov aby si vedela ako sa kedy sprava .

alilka
autor
9. sep 2017

@ikonica jasné že ho počúvam 😜 v čom chcem 😂 noo mal by byť tvrdý a ľahko hmatateľny..ale on je v lf vždy taký..on aj hodinu dve pred ms sa vytiahne hore zmäkne otvorí sa a už to ide.

updatevani
9. sep 2017

@miriamn76 ahoj inak ak to je tvoje meno tak ti prajem k vcerajsim meninam vsetko naj 😊

updatevani
9. sep 2017

@alilka ako parada a vyznaj sa v tom ..ja obcas pred ms ked uz mam take krce tak to skontrolujem ...stale som tak robila lebo tie bolesti no...ze kedy sa.konecne rozbehne...ale nikdy som neskusala mimo toho tak teda neviem aky je

miriamn76
9. sep 2017

@updatevani dakujem pekne☺

alilka
autor
9. sep 2017

@updatevani ja som skúšala jeden dva mesiace ale nič mi to nedalo..pomohlo mi to pri ovu lebo tam bol ten hlien aale či som tehu alebo nie nepomohlo..toto je veľká veda 😂 keďže krcok sa mení počas dňa neustále

sonazitnanova
9. sep 2017

@alilka a aký by mal byť pri ms krcok dole čo hore

alilka
autor
9. sep 2017

@sonazitnanova pri ms hore mäkký otvorený ako pri ovu .

sonazitnanova
9. sep 2017

@alilka ako hore by aj bol ale mäkký eee a otvorený vôbec stále je taký istý aj keď ja mám spravenu konizaciu

alilka
autor
9. sep 2017

@sonazitnanova neviem co je konizacia 😊 ale ja keď som ho skúšala tiež sa mi len raz počas ovu podarilo zachytiť ho že je otvorený..inak som mala stále pocit že je zatvoreny..ale pokiaľ máš ms tak tam asi nieje čo riešiť 😉

sonazitnanova
9. sep 2017

@alilka no preto sa pýtam že moja ms je veľmi zvláštna skôr není ako je ...konizacia je to že z krčka mi trochu ako keby odrezali vzorku od vtedy je krcok taký sikmy

wewe28
9. sep 2017

@alilka tak aspoň nie som sama komu sa o tom sníva

alilka
autor
9. sep 2017

@sonazitnanova ahaaa tak teda skús test 😉

ja197
9. sep 2017

Tak ja konečne po 8 týždňoch od kyretu hlásim 1dc 😊 už som si myslela že sa toho nedočkám, ešte sa to síce len rozbieha ale predsa 😊 bola som na lúke urobiť zásoby alchemilky, chcela by som to upraviť prírodnou cestou, vie mi niektorá z vás povedať koľko toho čaju mám denne vypiť? Ďakujem 😊

ikonica
9. sep 2017

@ja197 gratulujem k 1dc.. viem aka je to radost... aspon raz v zivote sa z nej clovek tesi tak ze naozaj :D alchemilku ak sa nesnazite si davaj 2x denne.. alebo si uvar liter a popijaj cely den pocas celeho cyklu... ak sa uz chces hned snazit, tak si ju davaj rovnako, ale len do ovulky.. potom vysad do dalsej mrchy a tak znova zacni od 1dc...

ja197
9. sep 2017

@ikonica no to je teda radosť 😊 ďakujem za rady, o snažení budem vedieť viac po kontrole u doktorky 😊

marily
9. sep 2017

@ja197 viem si predstavit tu radost. presne toto som prezivala tento mesiac. Tak dufam ze sa vsetko dobre rozbehne a prezijeme dalsiu radost. 😀

ja197
9. sep 2017

@marily aj ty si potratila ? Už sa môžete snažiť?

updatevani
9. sep 2017

baby myslite ze by som mohla mat uz teraz ovu? na 10 dc? mam celkom slusne vytoky... 🙄

ikonica
9. sep 2017

ja som mala najskor asi na 9dc? ked som brala inofolic

updatevani
9. sep 2017

@ikonica no ja neberem nic tak jedine ta skora ms by mohla mat na to vplyv🤔

ikonica
9. sep 2017

@updatevani kto vie.. nepremeskajte ani chvilku ;) kym ta definitivne neodvelia na konferenciu ;)

ikonica
9. sep 2017

vecerny test 0 bodov... sice som ho robila uz pred 2.5hod ale.. nic tam neni 🙂

marily
9. sep 2017

@ja197 ano aj ja som stratila , a uz sa snazime 😉 necakam na nic. Citim sa dobre . Ale tak necistili ma . Spontanny potrat v 6tom tyzdni nebolo potrebne cistit . Menzes som dostala po 5tych tyzdnoch a kedze sa citim dobre nestracam cas a snazilkujem.

updatevani
9. sep 2017

@ikonica ked som taka cosi nesvoja nemam chut na nic 😠

marily
9. sep 2017

@updatevani
ano mozes mat uz 10dc ovulku , tiez som ju mavala 10 dc . Volakedy som si robila ovu testy s digitalnym clear blue monitorom a ten ukazoval ovulku presne . A tiez som mavala ovulku 10 dc .Momentalne sa nesledujem a nerobim si ovu testy chcem trosku vypnut hlavu . Pät rokov snazenia uz ma to unavuje sa stale dokola testovat, ved to asi sama poznas ake to je o nervy. Drzim palce a snazilkuj o sto sest 😉 nech nam to tu vsetkym uz konecne vyjde 😍

updatevani
9. sep 2017

@marily vies co ja netesujem ani nemieriam...nikdy som to nerobila :D ... no sledujem sa uz trosku priznavam... 🙂... a dakujem za radu ;) ... a drzim palce tiez nech ti to uz po tom case dlhooom vyjde

marily
9. sep 2017

@updatevani jasne ono sa to ani neda vypnut poriadne hlavu trosku sa treba sledovat 😀 to je normalne 👍drzim palce nech uz to coskoro pride 👼

ikonica
10. sep 2017

tak babulky myslim, ze ja som tento mesiac uz jasna... este nie som pod ciarou a ms este nemam.. test biely a teplota klesa... uz neverim, ze by sa to vysvihlo hore...