icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

wewe28
10. sep 2017

@ikonica Nádej zomiera posledná 🙂 A tak to vyzeralo nádejne....ja testnem asi zajtra. Ale tiež z toho asi nič nebude. Bolia ma neskutočne prsia, takže ms sa blíži a možno príde aj skôr. Ale konečne prestali tie kŕče v bruchu 🙂

ikonica
10. sep 2017

@wewe28 vies co mne je cudne, ze ma nebolia vobec.... a to ma pred mrchou poboloievali stale.. niekedy uz od ovuly cele dva tyzdne... aj ked som bola tehu boleli uz od zaciatku po bokoch prs,,pod pazuchami... a tento cyklus nic....

wewe28
10. sep 2017

@ikonica mňa nebolievali, prvý raz som to pociťovala v minulom cykle tak dva dni pred ms. Hej presne, tak po bokoch to cítiť....no nič. Zajtra testnem, to by už mohlo ukázať a tiež budem jasná.

ikonica
10. sep 2017

@wewe28 a ppboloevanie v podbrusku bolo najhorsie v noci z 8 na 9 dpo... uz to ustalo.. teraz ma skor bolia krize a,kostrc.. asi som sa fakt len prechladila...

krajcovicka
10. sep 2017

No čo na to povedať do ritky.... dievčence držte sa posielam vám tehu energiu, aby sa to na vás všetky nalepilo, ale už musím obmedziť pobyt na mk, som zvedavá ako sa mi to podarí, občas tu nakuknem a držím vám palce aj prsty a nie len na rukách, ale aj na nohách, nech ste šťastné!

ikonica
10. sep 2017

@krajcovicka dakujem moja.. aj ja ti prajem nech pekne bezproblemovo tehulkujes.... ja ked dojde mrcha asi vysmarim tablet do kosa :D ale nie, tiez sa chystam obmedzit pobyt tu... uz sa na to chystam pekne davno a furt sa stane nieco, co mi nedovoli odist... ale teraz to dam a pridem az s // :D ale nie lebo to moze byt o sto rokov a ja som zvedava ako sa mate... tak asi zajdem z casu na cas... este neodchadzam.. este pridem ohlasit 1DC....

wewe28
10. sep 2017

@ikonica tie kríža ma bolia celý čas a neprestali, našťastie tie kŕče hej. Uvidíme...každopádne raz to príde 😀

ikonica
10. sep 2017

@wewe28 aspon jedna nech tu hodi dvojciarkovy test... nech je to uspesny mesiac...

updatevani
10. sep 2017

@wewe28 isto nechces testnut ? 🙏... no baby obe by ste mali to hluche obdobie prelomit nech sa to rozbehne 😊

wewe28
10. sep 2017

@updatevani tuho nad tým premýšlam...len som taká akási dnes uťahaná, že sa mo nič nechce. Jediné
čo som obed navarila a inak stále driemem. To je des.

gabi24
10. sep 2017

Caute snazilky, uz druhy den mam pocit ako pri chorobe, mam telesnu teplotu 37.1-37.3, bolia ma cele krize, co teda mna nezvyknu a cele brucho mam nafuknute a z casu na cas ako keby take stvrdnute :/ prsia nebolia, ale tiez na dotyk ako keby take tvrde/zdurene, neviem co to moze byt. Mrcha ma prist v piatok a test z minuleho piatka cisty, ale tak to viem, ze to bolo skoro. Pri prvom tehu som mala tiez par dni teplotu a taku slabost, len som to vtedy nepripisovala este tehotenstvu. A musim podotknut, ze tento mesiac sme skusali "na plno" len raz, aj to takmer tyzden pred ovulaciou, aj ked odhadujem, len podla aplikacie

ikonica
10. sep 2017

@wewe28 no sup sup testovat.. moj test bieluckyyyy ;)

wewe28
10. sep 2017

@ikonica asi to nechám na ráno

ikonica
10. sep 2017

@wewe28 ok respektujem a tesim sa co nam sem vyfotis ;)

wewe28
10. sep 2017

@ikonica aj som chcela, ale taká som dnes lenivá že až 😀 do rána už veru vydržím. O deň viac nádeje.

updatevani
10. sep 2017

@wewe28 ja tak myslim ze si v tom 🤔 ta unava 🤔 ....hmm tesim sa na test

wewe28
10. sep 2017

@updatevani necháme sa ráno prekvapiť...už by malo ukázať

ikonica
11. sep 2017

obvykla lf 13 dni... som zvedava, kedy spadnem... na teste nic...
@wewe28 ako?

wewe28
11. sep 2017

@ikonica robila si dnes ráno? ja idem o chvíľu na to. Dám vedieť ako to dopadlo.

wewe28
11. sep 2017

Takže je to jasné, test biely, mrcha sa nezadržiteľne blíži 😒

wewe28
11. sep 2017
ikonica
11. sep 2017

@wewe28 robila.. Nic na nom.. Este kupim pepino ale ten urobim len ked nepride do stredy asi...

luckavla
11. sep 2017

@wewe28
Skoda, ale ber to pozitivne, dalsi mesiac pred tebou a mozes nieco este zlepsit, hlavne sa tolko nesustred. Ja som sa minuly mesiac tiez nato moc sustredila a tento mesiac kaslem nato. Milujeme sa ked mame chut. Samozrejme ze nato aj trosku myslim ale neprehanam to 🙂 treba mysliet pozitivne a nezamerat sa len na to..prajem vela stastia v ďalšom snazeni 🙂

alilka
autor
11. sep 2017

Baby to čo??🙊🙊 Tak ja ms chcem a nie nejaký výskok teploty..už 5tyzdbov som po operácii..

wewe28
11. sep 2017

@luckavla tak ja to zasa nepreháňam. Milujeme sa tak ako sme sa milovali kým sme sa začali snažiť....kedy je chuť. Len túžim po niečom pozitívnom v mojom živote 😀

ikonica
11. sep 2017

@alilka ojojooooj no bola ovula tak bude aj lutealka asi...

alilka
autor
11. sep 2017

@ikonica no to neviem čo bola..jooj len to nie..kurník..

luckavla
11. sep 2017

@wewe28
Jasne chapem, nemyslela som to v zlom len hovorim z vlastnej skusenosti..verim ze coskoro najdes svoje //

ikonica
11. sep 2017

No ten pokles 5.9. Tak vyzera... Neviem...

alilka
autor
11. sep 2017

@ikonica to malo byť mne??že myslíš že som vtedy mala ovu??