Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Dievčatá, tak Vás v tom nenechám samééé...dnes 1 DC

Baby čo taká tichota tu?😁
No teda ja som jasna 😂 graf potvrdil ovu čiže rátam dnes 5-6dpo..a čakám ms..musím sa priznať že mi troška "lepí" keďže presne v čase ovu po niekoľko dnovej pauze sme sexovali..🙊 snáď ten môj chlap vie čo robí. Začali na boliet bradavky tak sa bojím ešte viac. Aaach už nech je mrcha tu..🙏
@alilka no mas pradvu tichota tu kazdy sa odmlkol ... inak snad nic z toho nebude ako za inych okolnosti by som ti to dopriala ale teraz no snad dorazi ms.... a tiez mna 3 den bolia nenormalne prsia strasne strasne citlive bradavky mam nechapem preco nakolko podla appky by som este len 13.9 mala mat ovu podla vytokov to cca aj mohlo sedie +-....no mna zvyknu boliet prsia tak 3-5dni pred ms a nie tak skoro ..cykly mam pomerne presne vacsinou 28 dnove akurat tento cyklus som dostala 2 dni skor... a tiez mam vyhadzanu tvar uz takmer tyzden uplne :(...prepac ze som sa takto rozpisala :D
@alilka pekný graf, ale v Tvojom prípade nech len pekne príde!
@updatevani tak to snáď tebe už vyde 😁 čiže si netestovala ani nič?ja mám už pár dní neustále pocit "mokrá"..keby bt nebola tak ako je ,myslela by som že sa ovu možno ešte len chystá..jaaaj miesto ms mi zasa ovu dorazila..🙈 ja som bola v utorok u dr že ako to tam vyzerá ale nič nevrávela zeby bolo po ovu ani čo..len že sliznica je maličká,čo ozaj bola a že vajecniky pekne pracujú..nespomínala ani žiaden folikul čiže najskôr tam už ani nebol..ale bazalna ovu jednoznačne potvrdila..
@krajcovicka hejze?ani rozhádzany nieje,Coz obvykle býval 😁 tak cca toho 20.9-23.9 čakám že ms dorazí..a 28.9 som objednaná do KE na kontrolu čiže by to presne pasovalo..a 1.10 ak budem môcť dza do práce konecnee 😂😂
@alilka no nie nie nic ja nemeram netesujem ... len akoze nerozumiem tomu stavu co mam momentalne :D asi sa len kus hormony zblaznili...ale akoze do istoty som si kupila 2 balenia testov pepino 🙈 a uz som si povedala ze nekupim ! :D ale ked som videla ze je balenie o polku lacnejsie jak v lekarni ...no nekup to... no dufam inak este :D ze vydrzim do ms netestovat az ked bude aspon jeden den meskat...testy necham asi v robote radsej :D ...a este ako sa citis po fyzickej stranke dobre?
@updatevani poznám to s tými testami..v DM ich majú za 1,49€/2ks no nekúp to..aj do zálohy 😛😛 po fyzickej úplne super..dlho mi je už doma..takže by som najradšej už nastúpila..ale chcem počuť od dr kde má operovali že áno môžte 😉
@alilka no ved prave preto som kupila :D ..ale snad budem mat silu nepouzit ho :D ... tak tak radsej s povolenim lekara ... 🙂 a uz len 5 m a mozete sa snazit ? 🙂
@updatevani neviem či nám dovolia o pol roka či o rok až..ak by o pol roka tak no 4 a pol až 5 mesiacov..ale to zbehne ako voda..budú sviatky a ani sa nenazdam a už bude po..ale keď až o rok tak teda máme čo čakať..
@alilka budem sa modlit zato aby to bol ten kratsi termin 🙂 ... a to presne zbehne to rychle a este ked do prace nastupis ani nevravim ...sak to uteka den za dnom...
1 den meskania , test negativny, bolesti...o chvilu to pridee...tento mesiac zasa nic :(
1DC 😖
Ahojte, mám k dispozícii jedno balenie Clostilbegyt, nestihli sme použiť 😊 V prípade záujmu napíšte správu
Znova sa to stalo, moje bábo už len nehybne ležká, už sa so mnou rozlúčilo a ja som o tom nevedela... telo sa tvári, že je všetko v poriadku... no nie je! Dievčatá lúčim sa s vami, ešte neviem, či sa budem a či sa chcem opäť snažiť. Prajem vám, nech sa vám šťastne zadarí a nech si čoskoro poviniete svoj voňavý uzlíček.
@krajcovicka je mi to strašne ľúúúúto 😢
neviem, čo napísať ☹.....čas to ako tak porieši a držííím palce, aby to nabudúce vyšlo a všetko dobre dopadlo.... a teraz ti želám hlavne veľa síl 🙏
@krajcovicka cozee??toto nemôže byť pravda..😢😢 veď tak išlo všetko dobré..😢 mojaaaa..je mi to strašne ľúto..presne viem ako sa cítiš. 😞 Nebude niekde problém..??..prajem ti skóre psychické hlavne zotavenie .😞
@krajcovicka je mi to veľmi ľúto, posielam ti veľmi veľa pozitívnej energie, aby si rýchlo našla niečo, čo poteší tvoju myseľ a nabije ta energiou. A neprestávaj dúfať..
@krajcovicka 😢 to je mi veľmi ľuto. Želám skoré zotavenie (hlavne to psychické) a veľa nových síl. Ver, že raz sa to podarí....všetko čo sa deje, má svoje dôvody 😢✊🏻❤️
@krajcovicka to ma velmi mrzi. Neviem co viac napisat. Popriat uzdravenie asi po vsetkych strankach 😘
Ďakujem dievčatá...
@krajcovicka držkaj sa ☹
Dievcata, podarujem Clexane 0,2 ak ho niektora uz.ivate...zostali mi dve balenia a je mi luto to vratit ked to este moze niekomu pomoct. osobny odber Bratislava
@krajcovicka neveriiiiim 😧 neveriiiim ...to preco toto 😡?! Preco ty prave 😡aach 😢

5 dni do MS a už citim , ze to zasa nevyslo :(