Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Ahojte. Tak dnes 25 DC a uvidíme čo sa bude diať, každopádne nemám pocit, že by sa podarilo. Celý mesiac bol hektický a môj cyklus dosť čudný...ale nikdy nehovor nikdy 😀
Tak dnes opäť hlásim 1 DC. Trocha smutná, ale na druhej strane sa teším že môj cyklus sa konečne skrátil a začal naberať na pravideľnosti po 10 mesiacoch od vysadenia HAK.
Pekný deň kočky 😉
Aspoň niečo pozitívne v menej pozitívnom...
To bolo Tebe cicuš...😒@wewe28
@krajcovicka Tak nejako som s tým tento mesiac rátala, tak ma to až
toľko neprekvapilo. Ale cítim a verím, že tento cyklus to vyjde 😉😂😜
@angelika1992 ahoj. Mne sa tiež marí, že sa tam čosi črtá...ale tiež mám pocit, že vidím čiarky tiež všade. Nový si ráno neskúšala? Možno by ukázalo
viac z ranného moču. Som zvedavá ako sa to vyvŕbi. Daj potom vedieť
@wewe28 vcera som zrovna minula posledny test zo zasoby 😕 nevadi pockam ci pride ms a ak bude meskat tak cez vikend skusim testnut.ale nic neocakavam lebo kazdy mesiac je to len sklamanie ☹ velmi si malinke zelame.
@angelika1992 ahoj, ja tam vidím a silno Ti držím palce, nech mrcha nepríde!
@angelika1992 viem o čom hovoríš, ale silno držím prsty aby ti to tento raz vyšlo a namiesto sklamania si prežívala radosť ✊🏻
@angelika1992 ja som tiez mala prvy test takyto🙂 robila som ho myslim ze den pred MS a dnes je z toho 19tt ;) siiilno drzim palce!!!!! ;)
@simka2433 ms vcera neprisla ale dnes mam take pocity ako by som ju mala dostat :-/ jemny tlak alebo skor krce v podbrusku a krizoch.bodaj by nedosla.bodaj by!!!!
@angelika1992 to som mala aj ja plus spinenie🙂 drziiim palce! Daj hned vediet!!!
Baby ahojte 🙂 vedeli by ste mi poradit kde na zapadnom slovensku je dobra geneticka ambulancia? Volala som do malackej nemocnice, kde podla ich stranky by mal ordinovat Mudr. Krizan, ale na call centre o takej ambulancii ani nevedia. Snad mi aspon vy tu poradite 🙂 Dakujem
@angelika1992 ja tiež tak keď až bol celkom suchý tak videla som na každom malú čiarku ale nakoniec nič :( skúste neskôr držím paaaalce
@angelika1992 no ako? ;)
Čaute baby..tak ja len tak sa hlasim..😁 už som po ovu vyzerá že 5dni..no ale ovu na 21dc?cccssss toto..ešte tak neskoro som ju nemala ,😁 no inak mimo tému dieťaťa,sme si kúpili novú práčku a sušičku tak teraz mi na tom "stojí svet" 😂😂 keďže snazit sa stále nemôžme 😛 vytesujem sa ako mala..😂 koniec hlásenia 😁
@alilka aj som na Teba myslela... 😍, sušička je na nezaplatenie, ja ani cez leto nesuším vonku... sme pri poliach a družstve, takže máme prašno a hlavne mám ušetrený čas, keď nevešiam prádlo...
Dnes som mala sen so živým bábätkom, neviem či som to tu písala, ale na začiatku toho druhého nevydareného tehu sa mi snívalo, že som opäť potratila a lúčil sa so mnou malinký chlapček. Azda tento sen prinesie niečo nové a pekné 😊.
@krajcovicka áno zatiaľ sa na nej len "učím" ale je super..skúšam programi takze občas mi ostane niečo vlhké 😁 no veď keď deky dám na 40minutovy rýchly program tak sa čudujem?😂😂inak čo používaš na to aby voňali šaty?skúšala som tie servítky z DM ale žiadna sláva..ani lenor nejak nič moc..tak už neviem čo tam dať 😊 no to teda dúfam že ten sen znamenal že už to bude len a len dobre..už musí byť .😉
Baby kedy sa zacinaju priznaky tehotenstva - zvacsene prsia a pod. ?
Ja som dnes mala tak krásny sen 😍 že sa nám narodilo dievčatko 😍 ale bol taký živý..nakupovali sme veci,kočík..snáď to je dobré znamenie že to už čoskoro príde a konečne s úspešným koncom..😊 no inak som 6dpo ,viem že sme dávali pozor,ale sranda je že mi behá po hlave myšlienka urobiť test. 😂😂 Baby mne z toho asi ozaj aj naďalej hrabe 😂😂😂
ja mám dnes 44DC a nič:( už ma to štve, ale keď sa teraz objednám ku gyn., termín má o tri týždne a to budem mať aj po menzese keďže poznáme zákony schválnosti

Nie su v tom sama, je nás tu takých viacej 😜@alilka
Ahojte snažilky...Druhý cyklus sa snažíme o našu 3 lásku 😍 Dnes by mala doraziť mrcha,ale mám nepravidelný cyklus.Test som si robila pred 4 dňami, áno som nedočkavá 😄 test samozrej negatívny 😔 včera pri jemnom stlačení bradaviek mi vyšla tekutina.... Môže to byť príznak tehu? Alebo môjmu telu už prepína....😄
@simka2433 4 DC ☹ 😭

@alilka nech sa tak stane
Aj mne začalo to červené vínko chutiť 😜, tak na zdravie dievčence!🍷🍷🍷