icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
10. nov 2017

@mimiqa
@simka2433 baby ja nechcem byť za hnusnu..a nechcem aby to tak vôbec vyznelo..prajem vám všetko len dobre..aaaale..táto skupina si snažilky .viem že si tu patrila aj ty,len myslíte že sa babám po potratoch,po dlhodobom snažení ,dobre číta o kopancekoch detičiek v brušku??všetko je to krásne,ale..myslím že sa to tu veľmi nehodí..😊 ak by to bolo napísané raz okey ale už sa to tu rozoberá pár dní..

simka2433
10. nov 2017

@ejuska2586 ozaj je skvely! Moj manzelik prisiel so sluzobky zhodil len veci a hovori stretol som nasu znamu a odporucila mi tento vankus..oblec sa a ideme si vybrat farbu:D tak som sa smiala ze pockaj par tyzdnov a budeme ako v tom filme kde J.Lopez bola tehotna a mala tento vankus ptm dosiel jej priatel a smaril ho do kosa lebo bez vankusa ani na krok:D a ptm ho ona hrabala v tom kontajneri a taky spinavy ho dovliekla naspat do postele:D

simka2433
10. nov 2017

@alilka @mimiqa ospravedlnujem sa za seba! Pisem si tu s nou lebo mne tie posty nefunguju. Strasne mi to seka a vyhadzuje ma naspat na blogy. Neviem kde si s nou mam pisat kedze sme obe v tejto skupine.ak som niekomu ublizila mrzi ma to!

mimiqa
10. nov 2017

@alilka toto nemyslis vazne...aj keby v akej skupine by som bola pre boha..toto je sen...sa podelit aj s radostou....presla som si so vselicim...nevidim na tom nic zle....

mimiqa
10. nov 2017

@simka2433 tak piaty den jasne ze je skoro..zase chodit mozem...uvidim ci to vyjde

mimiqa
10. nov 2017

@simka2433 vobec sa nezapodievaj s tym ze ti tu niekto pise ...mna mrzi az velmi ako to z nej mohlovyjst....tiez sme si presli s hocicim tazkym konecne si chcem popisat o radostiach a sile ktoru v sebe zeny maju a idu za tym mat babo...kazdej to tu prajem..mat carovnu palicku tak kazdej do ucarujem a hned dvojicky 😘😘😘🤗

alilka
autor
10. nov 2017

@mimiqa nenapísala som nič zlé tak kľud..!! Aké je to tak .ženy tu "plaču" nad bielymi testami a ako sa asi cítia keď čítajú o kopancoch??..aj ja som si prešla už kade čím..ale troška treba hľadieť aj na iných nielen egoisricky na seba..

ajka32
10. nov 2017

@mimiqa - alilka to vobec nemyslela v zlom, vyjadrila len svoj nazor.Kedze kazda z nas si uz presla hocicim vies ake je to pre kazdu tazke.Pre niektoru viac, pre niektoru menej. Je nas tu vela takych co to doma a vo svojom prostredi casto pocuvame a je nam z toho tazko( kazdej zene tuziacej po babatku je to luto a je to prirodzene).Presne na to je tato skupina, aby sme sa povzbudili a pokecali s babami ktore su na tom rovnako. Ale to vobec neznamena ze jej to neprajeme alebo je to myslene nejako zle voci nej ;)

mimiqa
10. nov 2017

@ajka32 jaa viieemm ze to nemyslela v zlom....no tiez mam za sebou potraty operacie ani jeden vajcovod...konecne su tu aj dobre spravy predsa....aa nemala mi kde napisat...kazda sme silna a zvladneme vsetko spolu...ked ja tak rada citam aj uz radosti ako sa podarilo..ci vidim foto krpceka .... kazdej sa podari verim v tom😉

mimiqa
10. nov 2017

@alilka to iste som si presla aj ja.nevidim nic zle na tom opakujem citat daco pekne konecne.....mna potesi ked si precitam o radosti....aa egoistky nie sme tomu ver.... vela sily kazdej prajem a aj posielam🤗

linsss
10. nov 2017

@simka2433 a som raada ze to aj d9bre prebieha a tesite sa na drobceka 🙂) ...u nas to bohuzial tak ako rychlo zacalo aj skoncilo

linsss
10. nov 2017

@wewe28 zlatik neboj spolocne to zvladneme ak nie do konca roka rak v priebehu buduceho ..len musike mysliet pozitivne lebo ak budeme truchlit tak sa to uz vobec nepodari ..my tiez veelmi chcemee no musike sa zmierit stym ze nie vzdy je vsetko tak ako chceme

simka2433
10. nov 2017

@linsss neboj sa vyjde to!!! Tiez som uz bola vselijaka a ,,hadzala flintu do zita".. sama sebe som zacala vsetko vycitat.. a vzdy ked mi prisla navsteva v ten den mi nejaka dobra dusa oznamila ze je tehotna.. nadavali mi preco sa s nimi netesim no vzdy mi to tak podrazilo kolena a trvalo mi kym sa znova ako tak dala dokopy.. no ptm som si povedala dost ze toto nikam nevedie a zla nalada este viac skodi ako pomaha. Tak som sa zamerala na uplne ine veci a temu tehotenstvo som nechala len tak plynut a hned na druhy mesiac sa podarilo. Tiez som na zaciatku mala velmi zle obdobie hrozilo ze o babo pridem. Tolko liekov co do mna pchali a injekcii plus dalsie ktore si budem davat este pekne dlho:-/ hrce mam skoro po celom tele uz neviem najst miesto kde ta injekcia este nebola:( takze ani ja som to nemala ruzami vystlane a chapem co prezivas ked sa nedari:( no stale si hovor ze vzdy po kazdom dazdi vyjde slnko a bude uz len dobre!!!🙂

wewe28
10. nov 2017

@linsss samozrejme, že sa snažím myslieť pozitívne. Ono to zasa prejde, ale dnes sa jednoducho cítim sklamaná. Doteraz som nikdy nemala ducha a teraz bol na dvoch testoch...tak mi to dalo takú iskričku nádeje. Prebolí to a raz hádam bude lepšie. Len toho zlého tento rok bolo strašne veľa...tak čakám
kedy vyjde to 🌞

alilka
autor
10. nov 2017

@mimiqa ja som nenapísala že je na to niečo zle..iba že sa ti tu jednoducho nehodí..áno občas prísť,ukazat fotky baba vykročitat celému svetu svoje povitujuce šťastie..to treba..ale..veď sama Simka teraz opísala ako sa cítila keď jej 'len "niekto oznámil tehotenstvo..myslím že každá každej ti praje,ale tie čo ešte nečakajú to prežívajú úplne inak ako tie,ktoré sú už v očakávaní,napriek uskaliam ktorými si prešli..tod Vsio môj názor..bez urážky každého..

mimiqa
10. nov 2017

@alilka 😉🤗

ingush
10. nov 2017

@wewe28 drzim palce aby sa cim skor zadarilo a bolo vsetko ok 🙂✊️🙏

wewe28
10. nov 2017

@ingush ďakujem 😉

extempore
10. nov 2017

@alilka Súhlasím s alilkou . Tiež si myslím, že by ste mohli byť empatickejšie. ALe, ako sa hovorí - sýty hladnému neverí.

simka2433
11. nov 2017

@mimiqa @krajcovicka @susinka2901 dievcata moc vam drzim palce aby sa vam v blizkej buducnosti podarilo babatko a aby ste sa len tesili, na vsetko zle rychlo zabudli. Ako som uz pisala vyssie mrzi ma ak som niekomu ublizila s pisanim no nechcem tu robit zlotu tak sem prestanem chodit a bude🙂 drzte sa tu a dakujem vam za vsetko ci uz podporu cez leto alebo len obycajne napisanie spravy. 🙂

krajcovicka
11. nov 2017

@simka2433 nestresuj, my sme radi, keď sem zavítajú tehuľky, no ja keď znova otehotniem, tiež tu budem asi chodiť striedmejšie, veď je to skupina snažiliek, ale i priateliek, aj keď iba netových. Užívaj si radosti a ďakujeme, že nám držíž palce. Vytvor skupinku tehuliek súkromnú a postupne si náš tam zavoláš, keď príde i naša radosť. Majte všetky pekný deň! 😘

mimiqa
11. nov 2017

@simka2433 nic sa nestalo..tiez poznam ten pocit ze v den potratu sediet pri tehulkach ci po operacii..kukala som na ich bruska ale v dobrom 😘....dakujem velmi za podporu..no len pekne tu pridi aspon kuknut....dame zraz na kocikovanie 😘🤗...

alilka
autor
11. nov 2017

@wewe28 ahoj..tak ako?ms nič?a test nerobila si dnes?

adulka1989
11. nov 2017

Ahojte neviete poradit kamoska potratila uz tri krat po sebe vraj sa prestal vyvyjat plod ale deditcky uz ma len chce este jedno neviete ake vytaminy alebo co by bolo pre nu dobre

wewe28
11. nov 2017

@alilka ahoj. Mrcha zatiaľ nikde. Ráno opäť priehľadný vodnatý hlien...tak fakt už neviem. Test som nerobila, nemám na to už nervy. Našťastie ani doma žiadny nemám 😀 Inak bolesti brucha už týždeň tie isté.....

krajcovicka
11. nov 2017

Stále veríme!

krajcovicka
11. nov 2017

@wewe28 to nolo Tebe

mimiqa
11. nov 2017

@adulka1989 skorej vysetrenia potrebuje..kedze nevie udrzat plod....sup k lekarke ..a drziimm palce...😉😘

alilka
autor
11. nov 2017

@wewe28 a ty nemeras ani bt ani nič že?kedy si už mala dostať?

wewe28
11. nov 2017