Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka sme na tom asi všetky rovnako 😀 A hoci som ani jednu z Vás nikdy nevidela, ste pre mňa oporou. Predsa len s chlapom sa nedá rozprávať úúúplne o všetkom - ten žiadne cykly nerieši 😂 nemá ani tušenie, že o čom to vlastne je.
@krajcovicka aj my tebaaaa 😉 dobre,milé prajne žieňa 😊
@alilka keď sa bude držať hore ďalšie dni, tak určite bola...testy sa môžu mýliť, ale teplota nie!

@wewe28 mňa tiež preháňalo, keď som otehotnela...
@krajcovicka nechcem si robiť plané nádeje...😒 preto sa bojím, aby som nemala iný problém. Lebl bolesť a nafúknutie trvá už týždeň.
@wewe28 tak zajtra kúp test a budeš vedieť a my s Tebou!
@krajcovicka @alilka a nie je to zbytočné, keď bol v piatok negatívny?
Keď neprišla ms, tak určite nie!
Dievčatá, často ma páli záha, keby sme sa snažili, už si ozaj namýšľam...
@wewe28 jasné že nieje zbytočne..aspoň budeš vedieť na čom si ..a kto vie možno aj si tehu len ti ukáže neskôr ako iným..😊
@krajcovicka no a ty zlato Testuj tiež 😁 koľko by si mala byť po ovu?
@alilka asi 6-8 dní, neviem...
@krajcovicka tak ešte málo..a ovu test doma nemáš?skús aspoň ten..,😁 teraz ťa budem siiilno pokúšať 😂😂
@alilka pochybujem, je to také divné... maternica ma pobolieva, po vycikaní, keď si ľahnem, keď prudko vstanem a kyselinu mám predovšetkým po alku, teraz som si dala pohár piva- Pilsner a zas ju mám... a prsia ma nebolia vyslovene na dotyk, ale tak vnútorne samé od seba a bradavky... že zrazu ich cítim...
@alilka nie ovu testy nemám...
@krajcovicka Ty pokušiteľka 😂
@alilka to nolo Tebe...
@krajcovicka 😂😂😂 anooooo taká som 😂😂 no teda uvidíš čo bude..možno bude krásne prekvapenie 😉
@alilka och 😊
@krajcovicka @alilka tak ak sa mi zajtra podarí, tak možno nejaký test kúpim i keď viem čo na ňom nájdem. Sk do konca týždňa nepríde mrcha, pôjdem na vyšetrenie.
@krajcovicka čo ty vieš? možné je všetko a isto by to bolo krááásne prekvapenie. Veľmi ti to prajem ✊🏻😉

@krajcovicka pochybujem..ovu test bol úplne biely..ale minulý mesiac som mala ovu na 21dc.