icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
11. nov 2017

@krajcovicka pochybujem..ovu test bol úplne biely..ale minulý mesiac som mala ovu na 21dc.

wewe28
11. nov 2017

@krajcovicka sme na tom asi všetky rovnako 😀 A hoci som ani jednu z Vás nikdy nevidela, ste pre mňa oporou. Predsa len s chlapom sa nedá rozprávať úúúplne o všetkom - ten žiadne cykly nerieši 😂 nemá ani tušenie, že o čom to vlastne je.

alilka
autor
12. nov 2017

@krajcovicka aj my tebaaaa 😉 dobre,milé prajne žieňa 😊

alilka
autor
12. nov 2017

Baby mňa včera tak boleli podbrušku ako na ms..ovu testy biele..dnes som 22dc..minulý mesiac bola ovu 21dc..noo BT veľmi nemeram len tak občasné..a ahaaa čo dnes urobila .😁 Vyskočila hore..to čo?je možné že predsa len bola ovu aj napriek tým testom??😮 Čo myslite?

krajcovicka
12. nov 2017

@alilka keď sa bude držať hore ďalšie dni, tak určite bola...testy sa môžu mýliť, ale teplota nie!

wewe28
12. nov 2017
sticker
linsss
12. nov 2017

@wewe28 co sa deje mojiik? :(

wewe28
12. nov 2017

@linsss aaaale nič, len som z toho všetkého smutná. Neviem čo sa bude diať...mrcha neprišla stále, bruško stále cítim, ešte nadúvanie a od dnes aj riedka stolica...bojím sa, že budem mať nejaký problém 😒😢

alilka
autor
12. nov 2017

@wewe28 podľa mňa urob test..už ti musí niečo ukázať ak sa podarilo..nech vieš na com si..inak to nebude na teba dobre vplivat si myslím 😉

wewe28
12. nov 2017

@alilka pochybujem o tom, že by sa niečo zmenilo keď bol v piatok negatívny. Skôr bude zrada niekde ine a ja neviem kde...vrrrr. Naviac doma ani žiadny nemám.

alilka
autor
12. nov 2017

@wewe28 tak možno nie..no ťažko..možno si tehu..možno bol problém s ovu..koľko DPO si?

krajcovicka
12. nov 2017

@wewe28 mňa tiež preháňalo, keď som otehotnela...

wewe28
12. nov 2017

@alilka ak prebehla ovu vtedy kedy myslím tak 19DPO čo už je veľa na to, aby test bol negatívny. Ale nemerala som...takže len podľa svojho tela.

wewe28
12. nov 2017

@krajcovicka nechcem si robiť plané nádeje...😒 preto sa bojím, aby som nemala iný problém. Lebl bolesť a nafúknutie trvá už týždeň.

krajcovicka
12. nov 2017

@wewe28 tak zajtra kúp test a budeš vedieť a my s Tebou!

alilka
autor
12. nov 2017

@wewe28 presne tak..toto už chce ozaj test 😛

wewe28
12. nov 2017

@krajcovicka @alilka a nie je to zbytočné, keď bol v piatok negatívny?

krajcovicka
12. nov 2017

Keď neprišla ms, tak určite nie!

krajcovicka
12. nov 2017

Dievčatá, často ma páli záha, keby sme sa snažili, už si ozaj namýšľam...

alilka
autor
12. nov 2017

@wewe28 jasné že nieje zbytočne..aspoň budeš vedieť na čom si ..a kto vie možno aj si tehu len ti ukáže neskôr ako iným..😊
@krajcovicka no a ty zlato Testuj tiež 😁 koľko by si mala byť po ovu?

krajcovicka
12. nov 2017

@alilka asi 6-8 dní, neviem...

alilka
autor
12. nov 2017

@krajcovicka tak ešte málo..a ovu test doma nemáš?skús aspoň ten..,😁 teraz ťa budem siiilno pokúšať 😂😂

krajcovicka
12. nov 2017

@alilka pochybujem, je to také divné... maternica ma pobolieva, po vycikaní, keď si ľahnem, keď prudko vstanem a kyselinu mám predovšetkým po alku, teraz som si dala pohár piva- Pilsner a zas ju mám... a prsia ma nebolia vyslovene na dotyk, ale tak vnútorne samé od seba a bradavky... že zrazu ich cítim...

krajcovicka
12. nov 2017

@alilka nie ovu testy nemám...

krajcovicka
12. nov 2017

@krajcovicka Ty pokušiteľka 😂

krajcovicka
12. nov 2017

@alilka to nolo Tebe...

alilka
autor
12. nov 2017

@krajcovicka 😂😂😂 anooooo taká som 😂😂 no teda uvidíš čo bude..možno bude krásne prekvapenie 😉

krajcovicka
12. nov 2017

@alilka och 😊

wewe28
12. nov 2017

@krajcovicka @alilka tak ak sa mi zajtra podarí, tak možno nejaký test kúpim i keď viem čo na ňom nájdem. Sk do konca týždňa nepríde mrcha, pôjdem na vyšetrenie.

wewe28
12. nov 2017

@krajcovicka čo ty vieš? možné je všetko a isto by to bolo krááásne prekvapenie. Veľmi ti to prajem ✊🏻😉