Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@linsss no po mesiaci a keď som začala špiniť, tak sa to rozbehlo naplno... No možno máš aj ovu...nedala si teplotu?
@krajcovicka nemerala som ale zacalo ma boliet v podbrusku tak pravdepodobne sa rozbieha
@linsss tak nech Ťa pekne prečistí a pripraví ba nový zázrak, uži si ju, lebo tak skoro sa nestretnete, dizaista 😘
@krajcovicka ty si poklad snad mas pravdu :-*
Ahojte baby dnes som sem nakukla ako sa vam dari ....silno vam kazdej drzim palce ci uz stihnete ten rok 2017 ci nie nevadi novy rok nova nadej verim ze sa kazda docka svojho uzlicka myslim na vas casto a prajem vsetko dobre ❤
@luscyn dakujem za opytanie rastie rastie 🙂 nebolo to jednoduche ale vsetko mi zato stoji a verim ze uz to dotiahneme do uspesneho konca 🙏 nas anjelik na nas dava pozor 😇 a celkovo malinka v brusku je velka bojovnicka a nesmierne sa na nu tesime a milujeme ju uz teraz ....tento rok mi vela vzal ale i vela dal a ja som stastna a vdacna verim ze vsetko je tak ako ma byt ❤
@luscyn bohuzial ano v marci toho roku som mala MA v 11tt nezabudnem nikdy ale tym sa nechcem lutovat ...netusim preco sa to deje zenam co tuzia mat deticky a mnoho tazsich chvil si tu niektore vytrpeli ...ale snad ma vsetko v zivote nejaky zmysel ....ja som momentalne stastna a to stastie prajem z celeho srdca kazdej jednej z vas verim ze sa coskoro dockate a budu tu same pozitivne spravy ..tak sa drzte ja sem tam este nakuknem a ozvem sa niekedy nakolko ma zaujimaju vase pribehy a dufam ze sa to tu premenuje na tehulky 2018 ....majte sa baby 😘🙏🤰
Ahojte chcela by som sa opýtať , či ste mali ako prvý príznak zápchu skôr ako vám meškala ms, pretože ja zápchy nemávam skôr mávam opačný problém, preto mi je to divné. Ďakujem za odpovede.
@matula12199 Ja som mavala zapchu, okolo 8DPO som zacala chodit na wc pravidelne a nakoniec ma dva tyzdne prehanalo a opat mam zapchu a tehotna som bola 🙂 takze podla mna to moze znamenat tehu citala som vela clankov o tom.
@dlucy dakujem tak som zvedava uz len cakt ci pride alebo nie ms 🙂 len som myslela ci to nie je skoro lebo teraz som asi 10DPO
@matula12199 Neboj sa ked si uz tehu tvoje telo to vie ovela skor ako nam ukaze test 🙂 tak drzim palce 🙂
@dlucy dakujem 🙂 asi ano lebo test bol negativny ale to je este asi skoro testovat takze uz len cakat aj ked som nedockava 🙂
Baby co myslite tmavohnedy vytok 29 dni po kyrete mozem povazovat za zaciatok MS ? 🙂

@alilka drzim silno palceky 🙂