Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@krajcovicka no to je haluz :D ja by som asi startovala smer dr. max a susila aj ich test
@krajcovicka som zvedavá, lebo teda duchov som tu videla že kocky naháňajú denne na ovu testoch keď čakajú ms,ale aby tehu test bol pozitívny počas ovu,tak to je ozaj záhada.
Babyyyy, aspoň je tu konečne vzrúšoooooo 😂😂😂😂😂😂, bola dlho odmlka, no ale idem sa sústrediť na svoju ovulku, podbruško bolí tak si na ňom ležím, nech tie rybiatka majú ľahšiu cestu k cieľu v mojej otočenej maternici ☺️☺️☺️☺️
@ikonica a Tebe sa ako darí????
@krajcovicka mne tak nijako... zazrak spred roka sa neopakoval, mrchana dosla....no a cakam na vysetrenie na reproimuno... snazime sa dalej, ale asi bude problem v tej mojej imunite... asi vytvaram protilatky proti spermiam alebo co... nevim.. alebo je telo vycerpane po velkych stresoch a jednoducho nedovoli otehotniet mi lebo by to bola dalsia velka zataz... neviem... nepatrim medzi chorave osoby, musim povedat, ze som maloco chora a ked tak len nejaka nadcha....prave preto ma prekvapil pasovy opar.... ale asi jeto fakt fyzicka reakcia na psychicky stres... hematolozka mi neodporucala snazit sa aspon tri mesiace od liecby... ale to vies, ze ju nepocuvam....uvidime... aktualne som zasa zacala uzivat aloe vera, nejake vitaminy pre maminky a snazilky a inac nic.... uvidim co zas najdu a mozno nas to konecne niekam posunie.. aj mm pojde na kontrolny spg tak uvidime na com sme... nejde mi do hlavy, ze sa snazime cez ovu anic....a este mam aj otocenu maternicu tak aj tam moze byt problem... taka som nejaka rezignovana...
inac priznaky nemas ziadne? coked si fakt tehu? 😵
Už som prišla na to, kde je pes zakopaný.... asi ich treba dlllllho namáčať, lebo majú veľa farbiva a rýchlo schnú, akoby tá farba nestihla prejsť do cieľovej roviny 😂... tento som máčala dlhšie a už vyzerá lepšie..( ale ešte sa kľudne mohol močiť 🤪), lebo zas sa nepresunulo to farbivo správne. Takže keď bude správny čas na test, bude sa dlho kúpať. Prajem pekný víkend ženušky😘
@ikonica prsia, nos mám citlivé, celá som rozcitlivená, ale viem, že nie som ms bola silná a ako som písala, bazalku som si merala raz a bola nízka 36,48, takže určite nie som, to bola len chyba testovania, ako som už písala.
Verím, že sa vám podarí, ináč pri maternici dozadu otočenej je dobré milovať sa odzadu a potom ležať na bruchu...držkaj sa!
@krajcovicka hej to viem... asi sa nam zadarilo ked som po tom lezala s panvou na gauci a hrudou na zemi:D jak haring pokrutena ale asi to pomohlo :D
@ikonica tak ideme na haringooov, ja mám tiež tak otočenú... tak prečo to tak nečiníš? Či sa muž potom moc čudoval? 😂
@krajcovicka akoze snazim sa PO minimalne si bud neco podlozit pod zadok a takto ostat alebo aj lezim nejaky cas na bruchu ... aj stojku obcas robim... ci sviecku.. ale tak potajomky ked sa mm vypari zo spalne (potom ma sekne v krku a som jak robot)... akoze nechem byt jak psycho ze budem pol hodky na hlave stat...ale asi v prichadzajucej ovule budem za akrobatku... lebo to neni mozne uz ze by sa nam od marca nezadarilo....
@krajcovicka aj ja som zistila, že ju mám otočenú...ale až pri tehu. Vôbec som to netušila 😀 Ale to nie je prekážka 😂 Tak verím, že už dáš pozitívny (reálne) tehu test 😂
@ikonica vidíš a mne to nepovedali. Kým som brala HAK mala som mierne bolesti, ale po vysadení des...aj pri ovu, aj pri mrche...jednoducho stále. Aj kvôli bolestiam som skoro začala brať HAK, ale nikto mi nepovedal že som majiteľka tejto anomálie 😃 Až som zmenila Dr. a ostala tehu som sa to dozvedela.
@wewe28 moj novy gyndos to nikdy ani nespomenul... asi to ani podla neho nepredstavuje problem pri pocati... problem u mna bude stres.... ale co mam robit? dat vypoved? potom budem mat stres ze neni z coho ucty platit....som tapa ze som nezacala so snazenim skor..ale len v marci2016... ale tak cas uz nevratim, mozem si akurat hlavu trieskat.. ale hovorim si, ze asi to tak ma byt a ked ma nieco prist, tak pride, aj ked neskor a aj ked budem musiet nejakym trapenim prejst....joj depka sa ma chyta....
@ikonica netráp sa a nauč sa vnímať výzvy bez stresu, proste prichádzaj do práce so skleneným štítom a nevpúšťaj stres do svojej blízkosti!
@krajcovicka ach, skoda, som sa tesila v tomto vianocnom case, ze sa budes vytesievat. Tak pekne ovuluj,nech o 14 dni sa na nas usmieva digi smajlik🙂
@rula ďakujeeem 😘
@krajcovicka snazim sa no ide to tazko... viem ze to prejde a bude zas dobre...verim v to... len ma este trapi napriklad dnes... boli ma podbrusko a cela ONA a ja neviem preco...ovula az na dalsi tyzden, tehu nie som, a po ovu zasa nastupi po novom (2 cykly po sebe) bolest prs.. dva tyzdne az do ms.. ale tak ze pri tutumutusa nemoze ani mm dotknut poriadne... mala som citlive prsia aj predtym po ovu, ale nie tak dlho a tak silno...co mi tym chce telo povedat? fakt uz som z toho celeho unavena a znechutena...
@ikonica je to záhada, čo si tie naše telá robia s našou psychikou.... človek si začne namýšľať a nič.... a kde je napísané, že ovu bude až budúci týždeň? Šup na akrobata! Človek nikdy nevie!
@krajcovicka och moj akrobatpartak je nachcipany, neviem ci ho zlomim na potenie pod perinkou :D apka mi uz kvietocky kresli od dneska (akoze plodne dni) ovulka az v utorok asi....
uz od vcera tam je 🌷 ale tak mam odsledovane ze ovula okolo 13 dc je.... podla hlienu, ovulakov i bazalkyco som par cyklov merala
@ikonica muži sa niekedy radi liečia pid perinou v spoločnosti ✊🏻✊🏻✊🏻
@krajcovicka no uvidime ked dojde domov ;)
@wewe28 no u nas by som poziciu zmenit nemohla.. a uz vobec nie teraz ked jedna kolegyna ide na matersku a pride nova kolegyna... proste bud by som musela dat vypoved alebo ostat tam kde som... ale takto sa najskor na pn dostanem...aj teraz ked som bla na pn som vlastne robila tyzden z domu... lebo keby som mala vysvetlovat kde co ako tak som to radsej urobila sama.. to ma stalo menej nervov...
@ikonica precitala som si vase spravy s wewe28 aa chyta ta depka? Ja ti nevravim ako sa xitim posledne tri dni vkuse revem ...mm ma uz posiela po nejake lieky od nervov stresov na ukludnenie. Od maja otehotnelo uz 7 mojich kamosiek. Predvcerom som sa dozvedela o dalsich dvoch uz som.z toho fakt na prasky nici mi to cely zivot :( nemam.ani sajnu akonsa stym vysporiadat :(
@linsss chce to cas.. presla som roznymi fazami od kyretu... raz je to lepsie az horsie... v auguste som mala rodit a mat celu pracu u riti... a pritom tam sedim a moja kolegynka prave v auguste otehotnela na prvy sup... nase prve sa podarilo po 10 mesiacoch.. aj to nedopadlo dobre.. uz preslo dalsich 10 mesiacov a furt nic...a onedlo mam 36 cize som pod tlakom veku... snazim sa to zvladat ale obcas to na mna dolahne... teraz asi preto, ze prave pred rokom sme sa vytesovali z prvych //...
@linsss viem ze si v tazkej situacii, viem co je to stratit dieta....ale poviem ti to takto... ja ked pozriem na cislo pri tvojom nicku tak si poviem... ty mas aspon viac casu... viem... ziadna utecha pre teba... ale v mojom ponimani si na tom lepsie, lebo mas viac casu ;) neboj bude lepsie... ale celkom to nikdy nepreboli...

@krajcovicka skús radšej až po ovu 😀