icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

tarantula35
Autor odpoveď zmazal
tarantula35
16. feb 2018

Ahojte dievčatá 😊 😊. Mi sa snažíme tri dlhé nekonečné roky... Zo zúfalstva som prestala pozerať a čítať všetky komentáre tu na MK.... Už som prestavala veriť, že sa môže niečo podariť..... Vyskúšala som všetko možné aj môj partner tiež,, ale nič nepomohlo.... Ale teraz mam už 7 dní strašne stavy ako pred MS... A príznaky všelijaké 😊 napríklad mi prestali rast chlpky na nohách neholila som sa od nedele a nič 😀 mešká mi ms už 6 dní, prsia ma bolia a sem tam cítim ako by ma pálili 🙄 nechcem si nič nahovárať, len po takej dlhej dobe mam kúsok nádeje 🙏 ráno urobím test a pridám ci bude pozitívny alebo negatívny.. Držte palce 😉

updatevani
16. feb 2018

@alilka takmer rok...5.4. som mala keryt pred rokom...no 2 mesiace po sme neskusali nic a az potom sme zacali...takze tento cyklus uz by ti to mohlo vyjst ✊👣

alilka
autor
16. feb 2018

@updatevani noo veľké nádeje do tohto cyklu vkladám..😁

krajcovicka
16. feb 2018

@tarantula35 veľmi Ti to prajem, nech sú Tvoje túžby naplnené!!!✊🏻✊🏻✊🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

sonazitnanova
16. feb 2018

@alilka ale ona napisala ze aj vajicovod tak.ako mas ty

alilka
autor
16. feb 2018

@sonazitnanova ale ja vaječník mám..on nevie že mu chýba vajcovod a normálne ovuluje .a ona príde aj o vaječník a vtedy preberá jeho funkciu druhý vaječník..čiže bude ovulovat každý mesiac z neho..

alash
16. feb 2018

Ahoj, tak minulou nedeli mi vyšel pozitivní test. Sice slabunko ale // tam byli. No samozřejmě mi to nedalo a musela jsem během týdne ještě 2x testnout, abych viděla, že čáročka silní. Pořád se mi nechce uvěřit, že to je pravda, protože nemám žádné příznaky a k doktorce jsem obědnaná až na 1.3.. Do té doby snad nevydržim. 😀 Přijdu si jak dítě, které má 14 dní do prázdnin a přijde mu, že se jich snad nikdy nedočká. 🙂 Připojuji i fotečku testů. Že silní ta testovací čárka?

updatevani
16. feb 2018

baby ja nechapem co mna druhy den uz bolia prsia 🙄 vlastne pred dvomi dnami mi skoncila ms a od vtedy bolia 😵

alilka
autor
16. feb 2018

@updatevani mňa minulý cyklus boleli vkuse celý mesiac..to až na hlavu bolo..ale čím to bolo to neviem..😊

updatevani
16. feb 2018

@alilka ...no to by aj mna zaujimalo cim to je ...no nic prijemne to nie je 🙂

sonazitnanova
16. feb 2018

@alilka jaj taaaak ja ze tiez nemas ani vajecnik ...prepac

olafienko
16. feb 2018

@tarantula35 držím palce!!!!!! Som zvedava

happy9911
16. feb 2018

Baby vidite tam nieco??

olafienko
16. feb 2018

@happy9911 no to vyzerá dobre!

sticker
happy9911
16. feb 2018

@olafienko dakujeem ale zatial sa asi nedarujem ja duchoch vidim na teste kazdy mesiac...vyskusam o dva dni cca..este mam tri dni do ms 🙂

tarantula35
17. feb 2018

@krajcovicka ďakujem veľmi pekne za podporu 😊😊😊😊😊 test urobený, ale len jedna čiarka... 😑 ja tomu vážne nerozumiem 😢😢

krajcovicka
17. feb 2018

@tarantula35 daj ho sem... a bol tu už prípad, žž jednej žienke ukázal test po dlhšom meškaní!

tarantula35
17. feb 2018

Nejde mi nahrať fotka.... 😑 ukazuje to nejakú chybu

krajcovicka
17. feb 2018
tarantula35
17. feb 2018

Sorry od nervov som ho vyhodila a poplakala som si 😥😥😥😥 práve som začala spinit takže mrcha je tu.... 😑

tarantula35
Autor odpoveď zmazal
krajcovicka
17. feb 2018

@tarantula35 to ma mrzí...

sticker
tarantula35
17. feb 2018

@krajcovicka kašlem nato dala som si pohár vina a ideme ďalej 😊

sonazitnanova
17. feb 2018

Ahojte mala som doma jeden ovu test reku v pondelok.mam ovu tak vyskusam reku ako som na tom a co vidim ..ovu dnes odpadnem

krajcovicka
17. feb 2018

@sonazitnanova nepremrhať! Šup na to!✊🏻👶🏻✊🏻

sonazitnanova
17. feb 2018

@krajcovicka veru veru 😊 jeden jediny ovu test aj ten pozitivny 😁

updatevani
17. feb 2018

@sonazitnanova jej no odpadnem aka nahoda ☺️

sonazitnanova
17. feb 2018

@updatevani no to veru je lebo ovu mavam.vzdt na 12 den teraz uz 2 den som citila vajecniky a reku dnes vyskusam spravit a skoro som.odpadla 😊😉

alilka
autor
18. feb 2018

@sonazitnanova ale ovu nastáva do 24-48 od pozitívneho ovu testu..čiže ovu môžeš mať aj za 2dni teda presne v ten pondelok ako si rátala..😁