Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
tak hlasim, že manžel byl uuuplne v pohode. Povedel: to je skvely, to zvladneme v pohode, a pak ze nam to nepujde, sice jsme si pockali, ale podivej jak jsme dobry. Hlavne at jsi ty a deti v poradku, zbytek zvladnem. Ja na nej koukala jak kdyz jsem spadla z visne, ze jaktoze nechyta paniku, protoze ja ji chytam. 😀 Ale jsem strasne rada, ze je tak v pohode! A jelikož bydlíme v 2+1 a s pejskem, tak uz jsem premerovala loznici, jestli tam narvu dve postylky a prebalovak. 😀 a vejdou se, na chlup! 😀 Takže v pohodě a těšíme se! 🙂
Jinak ostatním těhulkám s pozitivím testíkem moooc gratuluji! Je to báječné, že se tu teď tak rozjelo! 🙂
Baby kedy ste mali ovulku po pregnyle? :D je možné že by bola až na 24dc alebo čo? Lebo ja som si myslela že teda bola hneď deň po pichnuti vzhľadom na bolesti ale potom má dosť boleli prsia a kríze a zrazu to prestalo a dneska biely výtok čo som nikdy nemavala nesvrbi nezapácha a neviem čo si o tom myslieť nemôže to byt plodný hlien ? Či čo ja už neviem sledujem každý milimeter na tele či sa nemení už mi z toho trosku prepína
@alilka blahoželam k čiarkam 🙂 mne doki nepotvrdila teda jeden folikul praskol este pred pregynlom a este tam boli dva tak mi povedala ze to poistime. no ja som si dneska 11 dni po pregnyle robila testik a teda ten je taky biely ze by mohol ist do reklamy na vanish :( musim dufat ze ciarocka este pride
@alilka presne tak, Ty si zaslúžiš byť šťastnou maminkou!
@chuchu86 ja vidím tieň, či dušíka i na tomto teste✊🏻
@krajcovicka - ďakujem pekne
@bea0802 ahoj..áno jasné že si na teba spomínam a tvoje opakovane krvácanie..dala si mi nádej 🙏🙏 ty si čo brala všetko?
@linsss
@krajcovicka ďakujem baby .zlaté ste 😉
@alilka držím ti moc palce a gratulujem
Aaaa ďakujem..ale je už koniec..už krvácam normálne aj zo zrazeninami..

@alilka jeminecky waaaaaaaaaaaau gratulujem ❤❤❤👏👏😍😍 tesiiiiiiiiiiiiiiim sa