icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

updatevani
1. mar 2018

@alilka jeminecky waaaaaaaaaaaau gratulujem ❤❤❤👏👏😍😍 tesiiiiiiiiiiiiiiim sa

ikonica
1. mar 2018

@alash supeeeer gratulujeeem

janciqa
1. mar 2018

@alash supeeeeer 🙂 ....len nech ste zdravi....potom vsetko zvladnete 🙂 ....tesim sa s tebou! 🙂

0507
1. mar 2018

@alash jeej, gratulujem, potom napis manzelovu reakciu 🙂

extempore
1. mar 2018

@alilka je to taaam 😀 ty už len teraz vyložiť nohy a relaxovať. Modlím sa za vás 🤗 yes, yes, yes

alilka
autor
1. mar 2018

@extempore ďakujem 😉 zlatá si 😊 dúfam že to bude už len len dobre .😉 Neverím normálne že na prvú šupu keď mi ovuloval správny vaječník..až zvláštne 😁

alash
1. mar 2018

tak hlasim, že manžel byl uuuplne v pohode. Povedel: to je skvely, to zvladneme v pohode, a pak ze nam to nepujde, sice jsme si pockali, ale podivej jak jsme dobry. Hlavne at jsi ty a deti v poradku, zbytek zvladnem. Ja na nej koukala jak kdyz jsem spadla z visne, ze jaktoze nechyta paniku, protoze ja ji chytam. 😀 Ale jsem strasne rada, ze je tak v pohode! A jelikož bydlíme v 2+1 a s pejskem, tak uz jsem premerovala loznici, jestli tam narvu dve postylky a prebalovak. 😀 a vejdou se, na chlup! 😀 Takže v pohodě a těšíme se! 🙂
Jinak ostatním těhulkám s pozitivím testíkem moooc gratuluji! Je to báječné, že se tu teď tak rozjelo! 🙂

alash
1. mar 2018

@dadka1582 ahoj, dodatecne gratulujem a oznamujem ze o dva dny neskor, sem zazila stejny sok jak ty. Aj my jsme traja. 😀 Aspon v tom nejsme sami. 😉

arthemiis
1. mar 2018

Baby kedy ste mali ovulku po pregnyle? :D je možné že by bola až na 24dc alebo čo? Lebo ja som si myslela že teda bola hneď deň po pichnuti vzhľadom na bolesti ale potom má dosť boleli prsia a kríze a zrazu to prestalo a dneska biely výtok čo som nikdy nemavala nesvrbi nezapácha a neviem čo si o tom myslieť nemôže to byt plodný hlien ? Či čo ja už neviem sledujem každý milimeter na tele či sa nemení už mi z toho trosku prepína

alilka
autor
1. mar 2018

@arthemiis ahoj..ja som mala 36 hodín po pregnyle..brutálne bolesti čiže to isto bola ovu a na ďalší deň mi to potvrdila dr sonom..,😁

arthemiis
2. mar 2018

@alilka blahoželam k čiarkam 🙂 mne doki nepotvrdila teda jeden folikul praskol este pred pregynlom a este tam boli dva tak mi povedala ze to poistime. no ja som si dneska 11 dni po pregnyle robila testik a teda ten je taky biely ze by mohol ist do reklamy na vanish :( musim dufat ze ciarocka este pride

extempore
2. mar 2018

@alilka možno to bude aj tou stimuláciou pregnylom 🙂 ja sa tak veľmi tešííím 🙂 a určite prihoď fotky tmavnúceho testu.. nech sa vytešíme 🙂

extempore
2. mar 2018

@alilka ešte som ti chcela napísať, že tvoj testík bola jedna z mála dobrých správ, ktoré v poslednom čase prišli, aj s ohľadom na to, čo sa deje v našom štáte ☹ veľmi sa bojím, ako budú žiť naše deti ☹

alilka
autor
2. mar 2018

@extempore ďakujem..ale nevyzerá to ružovo..v noci som začala krvácať..toto je ako zlý sen..stále to isté dookola .😭😭 Bola som u dr krv potvrdila tehotenstvo .dala mi lieky injekciu a v pondelok odber znova.

alilka
autor
2. mar 2018

A dnešný test bol taký..
@extempore

linsss
2. mar 2018

@alilka blahozelaam u mna to tak isto začínalo a dnes sme už 11 tt 🍼🍼🍼

chuchu86
2. mar 2018

@alilka - gratulujem ti k tehu, dávaj si pozor na seba,a hlavne si to užívaj do konca

Z môjho včerajšieho testu zmizla čiarka, takže to bol kanálik.

alilka
autor
2. mar 2018

@linsss faaakt?a mala si normálnu červenú krv?
@chuchu86 ďakujem..ale nieje ešte veľmi k čomu gratulovať..aach skoda..vyzeral test nádejne..skús o pár dní. 😉

bea0802
2. mar 2018

@alilka Gratulujem a neboj sa spomen si na mna moja dcerka teraz lezi v posteli a krvacala som do 13tyzdna bez prestavky a niekolko krat sa zo mna zlialo ....drz sa uz musi byt dobre MUSI !

sticker
linsss
2. mar 2018

@alilka to stym krvácaním som si nevšimla mala som na mysli test . Ale 3 týždne som spinila - hnedý vytok. A zo dňa na deň to prestalo 🙂 drziiim palce aby bolo všetko v poriadku 🙏

krajcovicka
2. mar 2018

@alilka presne tak, Ty si zaslúžiš byť šťastnou maminkou!

krajcovicka
2. mar 2018

@chuchu86 ja vidím tieň, či dušíka i na tomto teste✊🏻

chuchu86
2. mar 2018

@krajcovicka - ďakujem pekne

alilka
autor
2. mar 2018

@bea0802 ahoj..áno jasné že si na teba spomínam a tvoje opakovane krvácanie..dala si mi nádej 🙏🙏 ty si čo brala všetko?
@linsss
@krajcovicka ďakujem baby .zlaté ste 😉

bea0802
2. mar 2018

@alilka ja som brala co sa vitaminov tyka kyselinu listovu (femibion) + zelezo mi dala hematologicka ....no a lieky duphaston 3x1tbl a pichala som si clexane 1x0.6ml a potom sa mi zvysila davka na 2x denne po 0.6ml....a uz len verit a lezat poctivo 🙂

alilka
autor
2. mar 2018

@bea0802 no femibion beriem aj ja.. duphaston 3x1 mi tiež dala,picham clexane 0.4..lezim a oddychujem..😊 dúfam teda že ťa budem.nasledovat a neprídem zasa o bábo..

bea0802
2. mar 2018

@alilka silno ti drzim palce a modlim sa za vas nech sa babo drzi rastie a nech uz mas ten svoj uzlicek vysnivany ♡

adulka1989
2. mar 2018

@alilka držím ti moc palce a gratulujem

alilka
autor
2. mar 2018

Aaaa ďakujem..ale je už koniec..už krvácam normálne aj zo zrazeninami..

janciqa
2. mar 2018

@alilka to nie je mozne 😢....si si ista ze je po vsetkom?

sticker