icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

bea0802
13. jún 2017

@alilka jasne ja chapem ak ti vravia pichat pichaj i teraz ..presne co lekar to iny nazor ..ja uz som skepticka ale modlim sa nech teraz dobojujeme stastne az do konca 🙏

tamarka9
13. jún 2017

@ikonica su ine tie testy ale nie tak uplne,oba su dr.max,akurat jeden pruzkovy,druhy kazetovy. Na gyndu nejdem,moja objednava najskor na 7-8tt. Injekcie riesim na hematke..

simka556
13. jún 2017

Ahojte vás názor ?😊 Mám 3 dní pred MS a taký hustý biely výtok nezapach , nesvrbi , nepáli len mám take zvláštne napätie v podbrušku a strašnú bolesti chrbta v spodnej časti ..mohlo by to byť tehu. myslíte že už je čas na test alebo ešte počkať či príde alebo nie🙂 neviem sa rozhodnúť 😊 ďakujem

tamarka9
13. jún 2017

@alilka
@bea0802 ano baby fraxik,mam syndrom lepivych dosticiek,anopyrin uz beriem,ale brala som ho aj naposledy a zle to skoncilo...

tamarka9
13. jún 2017

@simka556 a nevies kolko si dpo? Dnes uz netestuj,ale zajtra rano kludne mozes,uz by nieco dva dni do ms mohlo ukazat 😉

simka556
13. jún 2017

@tamarka9 14 😊 mohlo by 😊

alilka
autor
13. jún 2017

@tamarka9 určite by som to neodkladala 😉 mne hematologicka povela že akonáhle budem tehu okamžite prísť napriek tomu že na liečbe som 😁 no ja inak dnes už 32dc 14dpo a ms nikde..bt hore..bolia ma kríze a nafukuje má 😲 takú dlhú lf som ešte nemala..väčšinou 11-12 dní..už nech čím skôr dôjde tam mrcha mrchovita 😏

tamarka9
13. jún 2017

@simka556 no tak to by uz mohlo aj cez den 😉 od teraz zakaz pit a na obed testuj ☺

tamarka9
13. jún 2017

@alilka to vazne este nedorazila? A test biely? Ozaj divne...ok tak volam dnes na hematku..

katusikkk
13. jún 2017

@alilka a ty si uz potom nerobila test len tie 10 DPO?

alilka
autor
13. jún 2017

@tamarka9 nie nedorazila .😑
@katusikkk robila som 12dpo aj tehu aj ovu test a nič tam nebolo..

katusikkk
13. jún 2017

@alilka
Ja nerobim testy vobec,lebo mne klesne BT az den pred ms a dovtedy celych 14 dni sa drzi hore medzi 37,2 - 37,4.Graf vyzera do posledneho dna tak ukazkovo.Tento mesiac som k Infolicu a Alchemilke pridala este grepy kvoli hlienu,lebo mam pocit ,ze v case ovulky ziadny nemam.Teda nie taky aky by mal byt.Tak uvidim a od piatka idem na to.💃

alilka
autor
13. jún 2017

@katusikkk tak ja som musela test lebo by som to určite nevydržala 😂😂 ja som tiež pila aj alchemilku aj grep 😊 tiež mám slabý hlien počas ovu..tam ale takú dlhú lf som ešte nemala od kedy sa sledujem..síce je pravda že sa sledujem len dokopy 5ty mesiac vrátane toho tehu atď..😁

simka556
13. jún 2017

@tamarka9 skúsim 😊

katusikkk
13. jún 2017

@alilka
Kamoske ukazalo az na 15 DPO.Zalezi aj od uhniezdenia a asi komu ako rychlo sa vytvara hormon HCG tak,aby sa to uz dalo zachytit z mocu.🙂

tamarka9
13. jún 2017

@simka556 drzim palce,hod potom foto 😉

alilka
autor
13. jún 2017

@katusikkk nooo uvidím keď nedostanem do konca týždňa nejako to rozlusknem 😁😁

tamarka9
13. jún 2017

@alilka no ja by som do konca tyzdna nevydrzala,urcite by som este zajtra testla,alebo stvrtok. Kolko to uz si dnes dpo? 14?

alilka
autor
13. jún 2017

@tamarka9 hej dnes 14dpo..nechcem testovať lebo tomu neverím že by 12dpo ani ovu ani tehu test nič a zrazu potom hej..😁

katusikkk
13. jún 2017

@alilka
ako ta tu poznam
,prave rozmyslas ci testnut teraz,alebo az o hodinu😅

alilka
autor
13. jún 2017

@katusikkk šak aj teraz aj o hodinu 😂😂😂

alilka
autor
13. jún 2017

@katusikkk jaaaaj ako mňa poznáš hej?som nepochopila..niee vôbec nemám ani chuť ešte testovať..😌😌 ani testy doma nemám..robila som už 3tehu testy no a dosť..😁😁

tamarka9
13. jún 2017

@simka556 no ako skusala si?

tamarka9
13. jún 2017

@waleri17 a ty ako,ziadne spravy od teba...

waleri17
13. jún 2017

@tamarka9 ahoj no nijako bohuzial to nevyslo ... teraz uz cakam kedy pride ms a skusime zas v dalsom cykle ale momentalne som v stadiu rezignacie uz ma to nebavi odteraz to nehavam na nahodu lebo si zbytocne len depky robim ...

tamarka9
13. jún 2017

@waleri17 a ako vies ze pride ms? Test si kedy robila?

simka556
13. jún 2017

@tamarka9 ešte som netestovala po obede som už nesihala takže som to nechala na zajtra 😊

tamarka9
13. jún 2017

@simka556 jupi,zajtra sa tesim,verim v // ☺

simka556
13. jún 2017

@tamarka9 aj ja som strašne zvedavá pretože od poobedia ma nebolí ani chrbát ani podbrušku nemám taký tlak ani prsia nič len teraz večer mi je hrozná zima a strašne unavená som .. tak som zvedavá že ako to dopadne .. vôbec sa necítim tak ako pred ms .. neviem už vážne že čo si o Tom myslieť 😐

tamarka9
13. jún 2017

@simka556 ja som prsia len dnes zacala citit a tu mi meskaju dva,dni. Predtym aj tyzden dpredu boleli. A brucho citim len obcas. Zimnica a unava su dobre priznaky ☺a aky mas test?