Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Ahojte vás názor ?😊 Mám 3 dní pred MS a taký hustý biely výtok nezapach , nesvrbi , nepáli len mám take zvláštne napätie v podbrušku a strašnú bolesti chrbta v spodnej časti ..mohlo by to byť tehu. myslíte že už je čas na test alebo ešte počkať či príde alebo nie🙂 neviem sa rozhodnúť 😊 ďakujem
@tamarka9 určite by som to neodkladala 😉 mne hematologicka povela že akonáhle budem tehu okamžite prísť napriek tomu že na liečbe som 😁 no ja inak dnes už 32dc 14dpo a ms nikde..bt hore..bolia ma kríze a nafukuje má 😲 takú dlhú lf som ešte nemala..väčšinou 11-12 dní..už nech čím skôr dôjde tam mrcha mrchovita 😏
@alilka
Ja nerobim testy vobec,lebo mne klesne BT az den pred ms a dovtedy celych 14 dni sa drzi hore medzi 37,2 - 37,4.Graf vyzera do posledneho dna tak ukazkovo.Tento mesiac som k Infolicu a Alchemilke pridala este grepy kvoli hlienu,lebo mam pocit ,ze v case ovulky ziadny nemam.Teda nie taky aky by mal byt.Tak uvidim a od piatka idem na to.💃
@katusikkk tak ja som musela test lebo by som to určite nevydržala 😂😂 ja som tiež pila aj alchemilku aj grep 😊 tiež mám slabý hlien počas ovu..tam ale takú dlhú lf som ešte nemala od kedy sa sledujem..síce je pravda že sa sledujem len dokopy 5ty mesiac vrátane toho tehu atď..😁
@tamarka9 aj ja som strašne zvedavá pretože od poobedia ma nebolí ani chrbát ani podbrušku nemám taký tlak ani prsia nič len teraz večer mi je hrozná zima a strašne unavená som .. tak som zvedavá že ako to dopadne .. vôbec sa necítim tak ako pred ms .. neviem už vážne že čo si o Tom myslieť 😐

@alilka jasne ja chapem ak ti vravia pichat pichaj i teraz ..presne co lekar to iny nazor ..ja uz som skepticka ale modlim sa nech teraz dobojujeme stastne az do konca 🙏