Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@myskahryzka tak to beriem ako dlho,aj ked teda jasne,su kicky co si na to pockaju aj viac rokov. Ale mne by to uz bola dlha doba. Aj ked vladtne na malu sme tiez cez dva roky cakali,ale tym,ze som predtym bola 2x tehu a cistenie a pauzy mi to neprislo take klasicke cakanie. Tak nech sa uz zadari do uspesneho konca,dva roky staci 😉
@tonjadabik2 nebudem sa tu s tebou doťahovať..nebudem robiť dusný atmosféru pre nič. Skús si prečítať poriadne kto čo píše možno ti to dôjde..
@tonjadabik2 musim.sa zastar
@tamarka9 ved ta ti to pekne, mierne pise..a uplne s nou suhlasim.
@tonjadabik2 Zlatko ty akoby si nepochopila do akeho fora pises. Ak napises zene, ktora 5 krat potratila, ze ty na rozdiel od nej mas aspon deti, tak si tu veru kamaratky nespravis. Ani neviem, co viac a co ine ti na to napisat, lebo som normalne okoktavela po precitani toho, co pises. Ak mas 4 lahko splodene deti, ale chyba ti pochopenie a empatia pre tie, ktorym sa nedari, nepatris do tohto fora medzi snazilky.
@tamarka9 nic si nevymyslam nikd.ok hambim sa priznat ak nieco neviem som teraz podrazdena lebo mam ms zurim a placem ze ma tu nemate radi ano.mame deti ale preto som zla? Ze chcem poradit? Vsetky sa tu do mna obujete..nechapem to..nikdy som neklamala v nicom..je.mi smutno.. Nevladzem pisat..
@alilka ved sa nedotahuj..somnou nevyhras..ja neustupim.. Mrzi.ma ze si tu najmudrejsia.ach..ano dochadza.mi to.. Nemas ma rada..je mi z toho na nic.. Ale svoj jazor nezmenim..bohuzial
@misdan Dakujem ti ty ma jedina asi chapes..ze som v koncoch..ze som nestastna ze.dosla.ms..mrzi ma vsetko..
@myskahryzka ona.ma urazala ok??? Mam sa nechat urazat??? Ahaa to je v pohode hej???/ahaa ona moze jaj..
@tonjadabik2 tak sa potom nehanbi do buducna za nieco co nevies a nesnaz sa to hodit na nas,lebo mna konktretne tvoja odooved ze ved ja tomu rozumiem,hodne podrazdi a nerobim si potom o tebe dobry obraz a asi tak to funguje aj na ostatne dievcata. To co si napisala alilke bolo naozaj krute. Ona ti nie prave stastnym sposobom napisala ze mozes byt happy za 4 zdrave deti a ty si to obratila proti nej naozaj tvrdym sposobom. Kludne sa pytaj,ale neskac tu potom do nas,ze to si vedela.
@alilka ok urobim prvy krok
. PREPAC.. Nevedela som.. Ale urazat ma.nebudes!!!
@tonjadabik2 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@tonjadabik2 @myskahryzka to krasne napisala. Urazila ta? Tak preco jej to vracias? Kamaratke by si to vratila? Nie. Povedala by si jej,ze sa ta to dotklo,ze aj napriek tomu ze uz mas 4 deti,tuzis po dalsom a kazda ms je pre teba sklamanie...nie utocit na jej najslabsie miesto.
@tamarka9 ona mi to kludne napisala??? Sak.ma zacala urazat..pisala tamarke.to si necitala??? Ja neskacem ja sa branim a to je rozdiel. A to si uvedom.vsetky zeny sa do mna obuli tak ako co mam robit??? Nenecham sa urazat! Bohuzial..
@tonjadabik2 nešlo mi v žiadnom prípade o to že ťa chcem uraziť..a ani ospravedlnenia nepotrebujem..je to Okey..
@tamarka9 lebo sa nenecham urazat. Preto..
@tonjadabik2 Neurazila ta. Este raz som si to vsetko precitala a nikde ta neurazila. To ty si vztahovacna a ofukujes sa. Nikto ti tu nechce zle a aj po tejto vymene nazorov si tu stale vitana, no bez tychto excesov. Ked napises nejaku blbost a ina zena ta opravi, hned sa urazis, pritom nikto ti nechce zle. Ja tak isto ked som zacala vhodit na tieto fora som netusila o com tu tocia. Vselijake skratky a nazvy.. Ja som sa hanbila sputat, tak som googlila. Ty si sa rozhodla pytat, tak sa nehnevaj za opovede. Co alilka napisala, je na margo toho, ze mas 4 zdrave deticky a teda nemas dovod plakat, ze sa ti nedari, pretoze si plodna nad pomery. Nikto ti to nezavidi. Je to obycajne konstatovanie. Tak sa z toho tes, prid sa postazovat ked si smutna a nedari sa ti, spytaj sa ked niecomu nerozumies, ale neurazaj sa hned ked sa snazi ti niekto nieco vysvetlit.
@tonjadabik2 pytam sa opat...keby ta urazila kamaratka,vratila by,si jej to? Nie. O tom je empatia,keby si jej napisala ze sa ta to dotklo,aj ona by prehodnotila,ze ti nenapisala vhodne a mohol byt klud. Branit sa da aj inak ako utokom,hlavne ked ide o tak citlive temy.
@alilka a tvoje prepac ze si.ma.ohovarala pred tamarkou ze fnukam ze sa nam nedari?????!!!!! Aj mna to zabolelo..ja.mam tiez cit.. Toto je.zly den..velmi zly den.. Toto sa nemalo stat zbytocne hadky.. Ak som podla vas blba ok.. Ak vam tu hovoeim osobne veci radim sa s vami lebo som nestastna ze sa nam nedari..drzali.sme.si palce tesili sa z uspechov a boli sklamane z ms.. Vsetko je.zle..:cry:
Ok Prepacte damy.. Dobre sa.pise vsetky do jednej pichat ako osy..akoo super.. Sa jedivim ze tu baby poodchadzali odtialto ked sa vsetky do jednej pustite.vy ste tu najmudrejsie ma svetw vsetko viete vo vsetkom ste skusene..haha
@tonjadabik2 pozri ohováranie je keď sa človek s človekom baví o tretej osobe bez jej vedomia..my tu máme otvorenú komunikáciu,čiže žiadne ohováranie,mala si k tomu prístup aj ty..nemám pocitu zeby som ťa nejako urazila ani nič podobné..čiže ja nemám dôvod sa ti ospravedlňovat..vyslovila som svoj nazor na to čo vidím to a aj v iných forach kde prispievas..pokiaľ niesi stotožnená s mojim názorom,Okey,máš na to právo..ako máš aj právo sa vyjadriť ku mne,ku hoc komu a hoc čomu..ale bez urážok štýlu,aký si ty použila..ale je to len tvoje svadomie..áno žiaľ ja deti nemám. Plodná som ,no nedokážem ich vynosiť..tod môj údel ..
@alilka taze si.ma vsade poohovarala kde som nieco dala..ahaa..to svedci o tvojom charaktere..ach..ahaaty mozes urazat a ohovarat ahaa ok berem spet svoje ospravedlnenie aj ja
Ja som charakter uznala.som si vinu a ospravedlnila sa a.ty ka.tu ohovaras a niesi.ani na tolko uvedomela.ze.sa nemas.,zaco ospravedlnit? Noo to si utvoria ostatne svoj nazor.. Je.mi luto ze sa ti nedari.. Ja ta nebudem urazat ani ti nebudem priat nic zle..ako ty ze tu placem ze.sa.mi nedari.. Kto.ma potom charakter???
@tonjadabik2 kľudne nech si baby tvoria názor .budem len a len rada 😊
@tonjadabik2 nikdy som sa do tychto hadok nezapajala.nejdem ti nadavat ani nikoho obhajovat no z toho co som tu citala mi to pride tak ze ked sa konecne trochu ukludni situacia ze mozete zakopat vojnovu sekeru tak ty pri konci vzdy nieco napises cim vytvoris novu hadku a to sa tu toci dookola.. tato tema je snazilky ak sa chcete hadat vytvorte si novu temu a tam sa aj pobite... ja sem chodim preto aby som si precitala ako sa dari babam ake maju teploty priznaky aby som vedela porovnat.. no kym sa tu preklikam cez tieto vase dotahovacky tak ma poraza...
@tonjadabik2 ako ja ta chapem scasti, ale som na strane dievcat, prepac. Hovoris raz tak, raz onak, nikto sa v tebe nevyzna. A teraz si reagovala fakt cez..
@myskahryzka presne a výstižne napísané,sama by som to lepšie nenapísala 👏😉
To je úžasné, viete prečo sú v ženských kolektívoch problémy, pre tú našu blbú pms...kašlite na to.... uvedomte si, že všetky máme niečo spoločné ( je to aj tá pms).....ale hlavne túžba po malinkom stvorení v nás a to určite nepríde v dusnej atmosfére! Čo bolo povedané, to sa už nedá zmeniť, ale zmeniť môžeme svoj pohľad na vec! Držme si palce, podporujme sa a smiech je najlepší liek na každý neduh!
Ja som svoje napisala a za tym si stojim. Tonku som nicim neurazila,len sa jej snazila povedat,ze je nejaka chyba v komunikacii a pochopeni sa. A ze presne kvói tej tuzbe by sme sa mali podporovat,ale zaroven aj respektovat...ziadna vojna,ziadne urazky,pisala som to prave preto,lebo som z jej prispevkov prestala mat dobry pocit a podla mna je fer ju na to upozornit,kedze clovek si vela veci sam neuvedomuje. A toto su velmi intimne veci. Takze nic nemusime zakopavat,ziadna vojna nie je,len sa trochu zamysliet...

@alilka ako prepac to co si pisala tamarke to vo ma byt??? To ty sa spametaj!!! Ty si vstup do svedomia dobre??? Ma tu ides urazat???? Co si bohyna tu neaka co zjedla vsetku mudrost sveta???? Tak sa upokoj.. Od teba je to blbe..nie odomna ok??? Ma tu ides urazat..haha sinprecitaj co si na mna naspinila..ako si povedala ja uz mam toho viacej za sebou ako ty a taka je pravda.tak mi to tu nehovor kto si.ma vstupit do svedomia ok?