Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
Baby ja neviem co mi je.No uz mam vyrazky aj na krku nie len na tvari.Mam pocit,ze mi ovuluje tvar.Naozaj vyzeram ako lienka,ale ta Cinska.Kto uz by trkal Cinsku lienku ???🌳🙈😲
ahojte baby pridávam sa a verím, že všetky čo túžite po bábätku to tento rok dáme :D :D 🙂 🙂🙏🙏
Ahojte, aj ja sa pridávam, nesnažíme sa dlho, ale už teraz je to náročné na psychiku.
@mmichaelag bodaj by si mala pravdu😉
Baby ,my sme dnes boli v SPLNe..ten lekár čo tam bol-extra milý ,príjemný..keď videl spermiogram môjho drahého ,"sánka mu spadla" 😁 že je tohto ročný víťaz,keby že mohol že mu dá medailu..že taký dobrý spermiogram už vôbec malo ktorý chlap má 😁😁 plemenny býk 😂😂😂 no si viete predstaviť ako mu "pohladkal ego" ? 😂😂 Jajaaaaj 😛
@ikonica ďakujem 😁 určite mu poviem že som to napísala do fóra 😂😂 asi by ma rozkuskoval 😂😂 vraj on nepochyboval 😂😂veď 40milionov v jednom ejakulate je norma a on mal cez 900milionov 😂😂 oooo to neviem ako zlepšiť..môj skoro vôbec nepije-neviem či to má s tým suvis,ale fajčí..pije colu a kade aké bludy 😁 ja si myslím či to nebude dedične 😁 ale ozaj neviem..folandrol ste neskúšali?
@alilka moj zije tiez relativne zdravo... malokedy pije, nefajci, nedroguje, celkom dost sportuje no.... nic no... tento mesiac sa idem znova pokusit nic neriesit a ist zivotom v zmysle " nechame to na osud"... uz mi nerobi to snazilkovanie dobre, skor naopak.. a to potom ani babo nechce do takeho prostredia....
@ikonica dr bol prekvapený ale výsledky mám aj ja dobre. Že jediné čo nám neumožňuje len tak otehu je ten môj chýbajúci vajcovod..a že vajecniky nepracujú ako hodinky,raz jeden raz druhý..ale ako im príde .čiže toto nás bude zdržiavať..dal mi clostil a potom mám zasa prísť .ja čakať nechcem do konca roka..no načo?vidíš roky mi ubiehajú s človek mieni pán Boh mení..čiže my riešiť chceme..prvý mi to navrhol môj..tak ideme do boja ..dr mi povedal že moje šance po odobratí vajcovodu neklesli o 50% ale reálne o omnoho viac..som 3ti cyklus po operácii a správny vajecnik ovuloval raz..

@misdan neberiem to tragicky verim v čaro leta a drzim palce aj tebe🙂