icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

lala1501
30. jún 2017

@misdan neberiem to tragicky verim v čaro leta a drzim palce aj tebe🙂

katusikkk
30. jún 2017

@misdan
Nadherneho synceka mas 😘Po maminke 🙂
Spermije dokazu ist za pol roka na nulu.Stresy a vsetko im nepraje.
Ja som dnes taka nas...
Zobudim sa a na tvari tolko vyraziek ako v puberte.Vyzeram ako lienka a kedze je horko,tak si na to ani nic dat nemozem.😖

tryromy
30. jún 2017

@misdan nevesaj hlavu moj ma 3,5 roka neadava me pozor od 600 nedelia a nic 🙂 medzi mnou a sestrou je 5 rokov tiez kvoli nepriazni neviem coho.

lala1501
30. jún 2017

@misdan taknuz som aj ja 1dc 🙂

alilka
autor
30. jún 2017

@lala1501 ktorý vajecnik ti teraz ovuloval? nesprávny?

misdan
30. jún 2017

@katusikkk dakujem si zlata 😘
Veru, tie spermie sa menia..stres veruze ma manzel v praci az az :/

@tryromy vsak to, niektore veci asi neovplyvnime...ja viem

misdan
30. jún 2017

@lala1501 tak vitaj v klube 😂

lala1501
30. jún 2017

@alilka ani neviem ale myslim ze zly lebo ma bolela prava strana ale neviem to naisto😂 ale tesi ma ro ze aom konexne po pol roku mala 29 dňový cyklus.drahy je prec pride akurát na pkodne dni😀

alilka
autor
30. jún 2017

@lala1501 no tak super..snáď pojde správny a dáte to 😉

lala1501
30. jún 2017

@alilka a ak nie este mi ostava august dovca to by bolo krasne tmave babo😂

alilka
autor
30. jún 2017

@lala1501 nooo snáď sa vajecnik s vajcovodom poriadne nakopne a zaovuluje 2mesiace za sebou 😁

katusikkk
30. jún 2017

Baby ja neviem co mi je.No uz mam vyrazky aj na krku nie len na tvari.Mam pocit,ze mi ovuluje tvar.Naozaj vyzeram ako lienka,ale ta Cinska.Kto uz by trkal Cinsku lienku ???🌳🙈😲

lala1501
30. jún 2017

@alilka uvidime no😀 a ty si ako na tom ?

alilka
autor
30. jún 2017

@lala1501 ja v takom nijakom rozpoložení 😂 18DC anovulak..dnes sme boli v druhom centre keďže v predchádzajúcom som odbili..😁

mmichaelag
30. jún 2017

ahojte baby pridávam sa a verím, že všetky čo túžite po bábätku to tento rok dáme :D :D 🙂 🙂🙏🙏

tinni
30. jún 2017

Ahojte, aj ja sa pridávam, nesnažíme sa dlho, ale už teraz je to náročné na psychiku.

@mmichaelag bodaj by si mala pravdu😉

tryromy
30. jún 2017

@misdan hlavne ty bud v pohode a chlapovi nasad selezin. su to len vitaminy selen zinok a este daco mojmu to napravilo spermie aj ked bol stres

tryromy
30. jún 2017

@alilka fakt na 18dc?
lauritka mala ovulku na 65dc :D

olafienko
30. jún 2017

@tryromy ja som mala tento cyklus 23DC:D by som netipovala ani...

tryromy
30. jún 2017

@olafienko ja este dufam som 39dc :D

alilka
autor
30. jún 2017

@tryromy jaaaj tak to snáď nie 😁 ja mám anovulak čiže ovu nebude tento mesiac..lekár sa vyjadril že je to úplne normálne z času na čas 😁

alilka
autor
30. jún 2017

Baby ,my sme dnes boli v SPLNe..ten lekár čo tam bol-extra milý ,príjemný..keď videl spermiogram môjho drahého ,"sánka mu spadla" 😁 že je tohto ročný víťaz,keby že mohol že mu dá medailu..že taký dobrý spermiogram už vôbec malo ktorý chlap má 😁😁 plemenny býk 😂😂😂 no si viete predstaviť ako mu "pohladkal ego" ? 😂😂 Jajaaaaj 😛

ikonica
30. jún 2017

@alilka woooow ze mu gratulujem... teraz bude chodit jak alfasamec... gratulka... nema nejaky navod ako zlepsit ratingy?

alilka
autor
30. jún 2017

@ikonica ďakujem 😁 určite mu poviem že som to napísala do fóra 😂😂 asi by ma rozkuskoval 😂😂 vraj on nepochyboval 😂😂veď 40milionov v jednom ejakulate je norma a on mal cez 900milionov 😂😂 oooo to neviem ako zlepšiť..môj skoro vôbec nepije-neviem či to má s tým suvis,ale fajčí..pije colu a kade aké bludy 😁 ja si myslím či to nebude dedične 😁 ale ozaj neviem..folandrol ste neskúšali?

ikonica
30. jún 2017

@alilka tisko zavidim :D folandrol berieme uz dlhsie ale eate sa nezadarilo... tu je problem inde ale to neni do fora... v podstate sa malo snazime no.... tam je to cele zakopane... nejak nam stresy zabijaju libido ci co....

ikonica
30. jún 2017

@alilka moj zije tiez relativne zdravo... malokedy pije, nefajci, nedroguje, celkom dost sportuje no.... nic no... tento mesiac sa idem znova pokusit nic neriesit a ist zivotom v zmysle " nechame to na osud"... uz mi nerobi to snazilkovanie dobre, skor naopak.. a to potom ani babo nechce do takeho prostredia....

alilka
autor
30. jún 2017

@ikonica tak choďte na IUI a máte to vyriešené .😁 Je to možnosť..aj ja ho chcem skúsiť keďže mi takto po mmt klesli šance..nechcem to naťahovať..😉

ikonica
30. jún 2017

@alilka skus to... ja este pockam do konca tohto roka a potom uvidime...

ikonica
30. jún 2017

@alilka a co ti povedali na to iui?

alilka
autor
30. jún 2017

@ikonica dr bol prekvapený ale výsledky mám aj ja dobre. Že jediné čo nám neumožňuje len tak otehu je ten môj chýbajúci vajcovod..a že vajecniky nepracujú ako hodinky,raz jeden raz druhý..ale ako im príde .čiže toto nás bude zdržiavať..dal mi clostil a potom mám zasa prísť .ja čakať nechcem do konca roka..no načo?vidíš roky mi ubiehajú s človek mieni pán Boh mení..čiže my riešiť chceme..prvý mi to navrhol môj..tak ideme do boja ..dr mi povedal že moje šance po odobratí vajcovodu neklesli o 50% ale reálne o omnoho viac..som 3ti cyklus po operácii a správny vajecnik ovuloval raz..