icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

alilka
autor
3. júl 2017

@honeybuney jednoznačne by som tak nabehla. Nepáči sa mu?nech ide do prdele. Ak sa ti nevenuje ako má zmeň ho. My sme tiež boli v centre v KE,tam nás odbili,tak sme išli do druhého..kašlem ich keď sú múdry 😁

honeybuney
3. júl 2017

@alilka ty si tiež z KE? Ku komu chodíš? A co v tom druhom centre? Ako ste tam dopadli?

honeybuney
3. júl 2017

@alilka ah v stredu je sviatok.. Takze to nič..wrr

bea0802
3. júl 2017

@krajcovicka ja sa nemam velmi cim chvalit dalej bojujeme...stale krvacam alebo spinim uz je to 16 den odkedy to zacalo ...najhorsie je ze hematom uz zmizol a nemozu zistit pricinu krvacania duphaston ine lieky a injekcie beriem picham nadalej ale nic nezabera ...babatko sa zatial drzi a uz i krasne bije srdiecko ...zle mi je hadam nonstop ale to mi nevadi ...no teraz sa caka a uvidi sa ako to bude pokracovat ...ze sa mam pripravit i na to zle ale nemam prestat verit doktor mi povedal ze uz viac sa urobit neda ze je to natom hore 🙏 ja sa nevzdavam a verim svojmu babatku ze tentoraz sa udrzi a bude nakoniec vsetko fajn

alilka
autor
3. júl 2017

@honeybuney nie ja som z MI ale najbližšie centrum je tam. Nič .lekár zlatý všetko vysvetlil..že obaja máme dobré výsledky..drahého spermiogram vychvalil že je tohtoročný víťaz s takými výsledkami 😁 a mne dal clostil že potom sa mám ukázať. Že šance mi klesli i viac ako 50% bez toho vajcovodu ale aj tak by to malo byť dobre s tými výsledkami čo máme. Tak zas len čakať 😶

honeybuney
3. júl 2017

@alilka tak dúfam ze sa vam už konečne podari!!! Zasluzili by ste si. Takže si tiež na clostile? Ktory DC?

alilka
autor
3. júl 2017

@honeybuney ďakujem .nie ja ho ešte neberiem..až po ms .

honeybuney
3. júl 2017

@alilka jasné chápem, ved to sa tak berie no.. Aké dávkovanie ti dali? Ja mam brat od 5DC 2tabletky päť dní.

katusikkk
3. júl 2017

Dnes mam 1DC.Takze opat zacinam ako tenkrat poprve.Kupila som si dalsie balenie Inofolicu.Hadam ma z neho nedrbne 😲

alilka
autor
3. júl 2017

@honeybuney ja tiež 2x1 ale od 4dc..aj predtým aj teraz mi tak dali..len teraz mám anovulak tak neviem kedy ms dojde 😑 ešte som nemala .aspoň neviem o tom..

honeybuney
3. júl 2017

@alilka no ja mam za sebou sériu anovulakov a ms vždy na 26dc. Vždy.. Akoby ovu bola..

alilka
autor
3. júl 2017

@honeybuney tak z druhej strany super že snáď príde aj mne na čas..ja som anovulak nemala . Snažíme sa od decembra,a chodila som na folikumetriu..vo februári keď som otehu a potom ťa operácia..od vtedy vlastne 2cyklusi to bolo oka a teraz tretí anovulak. Aj ja som merala BT a tá ti potvrdi ovulaciu..progesterón zdvihne teplotu..pričom pri ovu testoch istoty niet..

honeybuney
3. júl 2017

@alilka Jj to máš pravdu. Bt je isto najspolahlivejsia metóda.. My sa snazime už 9.mesiac :( už som na tom zle fakt.. Škoda, ze mi až po pol roku Dr potvrdil anovulacne cykly.. Mohlo sa to riešiť skôr.. A teraz je vlastne prvý mesiac čo mi nasadil clostil.. Ale vidíš, výsledky take všelijaké. Podľa mňa ovu ani tento mesiac nebude :(

krajcovicka
3. júl 2017

@bea0802 verím aj ja, že drobček cíti Tvoju lásku a odhodlanie, a že Boh vie, čo je pre vás oboch najlepšie.... dôveruj.

waleri17
3. júl 2017

@honeybuney ahoooj aj ja som uzivala teraz dva cykly po sebe clostil.. a pregnyl mi pichli vzdy!!! Mala si na nom fakt trvat ... ale musim povedat ze ak mne povedal uuz dr na 15 mm folikul ze z neho nic nebude😕Ale pocula som ze aj z takeho dokaze byt ovu. Takze neviem komu verit ale urcite sa snazte v tomto obdobi ak by nahodou dozreli a praskli clovek nikdy nevie drzim palce 🙂🙂

honeybuney
4. júl 2017

@waleri17 ahoj, dik za podporu.. Tebe zabral clostil hneď? Mala si dosť veľké folikuly? Ja stale rozmýšľam či bude u mna clostil úspešny, či tomu treba len čas alebo co.. Myslís, že ďalší mesiac môže zabrať lepšie?

tryromy
4. júl 2017

@honeybuney pripletiem sa. prvy krat ked som mala clostil tak to vyslo a maly je v skolke. druhykrat ked som skusala foliky v prvy mesiac boli a druhy treti nic

honeybuney
4. júl 2017

@tryromy čiže je tu šanca ze iný cyklus budú ine výsledky však? Neviem ci sú iné metódy/lieky ako vyvolať ovuláciu.. Bojím sa, že mi clostil nepomôže a co potom? :(

alilka
autor
4. júl 2017

@honeybuney prečo stále tak negatívne?veď na clostil reagujes dobré..pri prirodzenej ovu by si nemala 4folikuly 😁😉

tryromy
4. júl 2017

@honeybuney raz je to tak inokedy inak. Ja reagujem len na malu davku vyssia u mna nic nespravy. napriklad ked som mala 1x1 tabletku tak som mala a ked mi zvysovala tak uz nic ale o 4 mesiace po ked sme zasa skusili 1 tabletku zasa boli
kazda reagujeme inak napr moja sestra podstupila IVF a mala 64 folikov a niekto ma len 4 a niekto ani to nie. sme kazda ina a hlavne treba byt v pohode a klud :*

honeybuney
4. júl 2017

@alilka no ale idelane to nie je.. Co z toho ze mam 4 folikuly keď jeden je obrovský a tri malé :( ovu nebude, to už teraz viem.. O týždeň mam ísť na kontrolu, tak ti potom napíšem ci bola alebo nie.. Ale ak by bola to bude zázrak..

alilka
autor
4. júl 2017

@honeybuney skús si robiť ovu testy teraz alebo ešte ideálnejšie meraj BT..hlien nemáš?

honeybuney
4. júl 2017

@alilka ovu včera negatívny a hlien ani neviem..nejaky výrazny nie :( urobim ešte dnes a zajtra ovu testy.. Uvidíme.. Nevies co sa da ešte dat na vyvolanie ovu ak by clostil nezabral ani ďalšie cykly ? :(

olafienko
4. júl 2017

ja som si dnes robila ráno test 8DPO, uznávam hlúpo nevedela som vydržať, som šibnutá trosku. bol negatívny.ale nechala som ho na pračke a moj priatel mi tam dokreslil perom čiarky (dokonca dve) :D ma pobavil🙂🙂

tryromy
4. júl 2017

@honeybuney merional a ine bludy ktore su omnoho silnejsie ako clostil ale to sa uz podava v centrach. uslo mi ci chodis do CAR

cleona
4. júl 2017

Mam na vas jednu otazocku. Prvy mesiac som vyskusala ovulacne testy. Kolko od pozitivneho ovulacneho testu sa oplati urobit tehotensky test? Pozitivny ovu test bol 30.6.

honeybuney
4. júl 2017

@tryromy aha. Nie nie nechodím. My sme sa začali snažiť v novembri ale do januára som ani ovu nesledovala, nemerala bt, nerobila ovu testy ani nič. No ale keďže nič a nič tak som od februára začala s ovu testmi a boli stale negativne. Išla som k Dr a potvrdili sa u mňa anovulacne cykly. Inak všetko ok. No a začala som chodiť na folikulometriu a keďže folikuly síce narástli (aj bez liekov), ale nepraskli a stále sa z nich stáli vodové cysty,môj Dr viac riesi tie cysty než to ze chceme babu. Podľa mňa úplne stačilo keby mi pichol pregnyl.. Ešte v čase keď mal folikul 22mm.. Ale nie som odborník tak som robila co mi povedal.. Teraz som prvý mesiac nasadila clostil.. A vidis.. Tri malé a jeden obrovský :/ idem zmeniť Dr. Mozno to nepomôže, neviem.. Ale už na mojom Dr vidim že ho vôbec nezaujímam..

ja197
4. júl 2017

@cleona ja som mala prvého ducha na teste 16 dní po plodných dňoch, o dva dni už boli dosť silné...ale ako tu čítam baby tak minimálne 10-12 dní, skôr je to asi zbytočné

cleona
4. júl 2017

@ja197 dakujem za info. Uvidime dokedy vydrzim ;)

ja197
4. júl 2017

@cleona odporúčam vydržať aby si nebola sklamaná že nič nevidíš a pritom to ešte môže vyjsť 😊 ja som tiež chcela už pomaly po týždni testovať ale nakoniec som to nechala tak a urobila som test až na 16 deň, takže čiarku už bolo vidno 😊 držím palce 😊