Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ejuska2586 vidíš a ja som brala 2,3,6,6,7 s možno to veľké množstvo mi zastavilo ovu..ale tak mi to bolo odporúčané .ljedna tableta isto neobsahuje toľko toho ako 1clostil ale ja som to asi prehnala s nimi..
@alilka Akutar pozeram, ze 4 tabletky =1 tabletke Clostibeltu. Ale v kazdom pripade si to ty evidentne prehnala:
https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/sojove-isoflanovoidy-ako-nahrada-clostilbegytu/
@ejuska2586 závisí aj ktorú fytosoju máš..a od toho..ale tým pádom tebe ovu nemohla spôsobiť fytosoja 😁😁
@alilka Nie, ja mam ovulaciu normalne. Ja som si ju len skusila pridat, ze co to spravi... Ja mam tuto: https://www.drmax.sk/fytosoja-forte/ Ale akurat rozmyslam, ze som brala 4 tabletky - 2 rano a 2 vecer... Cize presne akoby 1 tabletku Clostibeltu. Uz som z toho nejaka zmagorena :D
@ejuska2586 no aj ja mám túto .😁 A ako píšem aj ja mávam vždy ovu. Az teraz výpadok..a čítala som na nete že veľké množstvo sóje obsahuje veľa estrigenu a moze skôr uškodiť ako pomôcť a zastaví ovu 🙊🙊
@alilka Môže byť. Ja som brala 4 tabletky, takže som brala presne toľko, akoby som si davala 1 tabletku Clostibeltu. A ako píšem, žiadne nežiaduce účinky a pozitívny OVU test až 4 dni vkuse... A ovulka prebehla pekne...
dievcata soja ako taka nie je vhodna pre zeny.
@tryromy Nie je vhodna vo velkom mnozstve. Ale na doplnenie estrogenu ano.
@ejuska2586 to moze byt len treba vediet ci ho treba dolnit a to clovek sam od seba zrejme nevie preto mohol byt anovulak...
@tryromy Neviem. Skor si myslim, ze to prehnala s mnozstvom. Ja som uzivala 4 tabletky denne, co je vlastne ako 1 tabletka Clostibeltu a ovulka prebehla normalne.
@ejuska2586 ale keď píšeš že 4x sója =1x clostil tak som nič neprehnala..
@alilka Ved si brala az 7 posledny den, dva dni predtym 6. To je vela, nie? Kolko sa uziva Clostibeltu?
@ejuska2586 no nie .ja som brala clostil 2x1 denne..čiže fytosoja by tým pádom mali byť až 8denne..a ja som mala Max 7 posledný deň .
@alilka Akurat pozeram na nete, ze sa zacina 1 tabletkou a potom, ak nezaberie, sa pridava na 2x1. Ale ked ti lekar dal 2, tak by to malo byt ok. Ja som si davala len skusobne a evidentne mi to uplne stacilo...
@ejuska2586 myslíš clostil?hmm veľa bab berie 2x1..skôr drvivá väčšina aspoň čo som ja čítala 😁
Ahojte tiez sa snazime o babatko ale mam taky mensi problem ,ze ked sa domna urobi ja to v sebe sice zadrzim ze ostanem lezat ale po case ked sa postavim tak vsetko akosi zomna vytecie a to by tak asi nemalo byt ze ? Malo by to vomne ostat alebo ako to je vlastne ? :-/
@alilka Ja som si pozrela pribalovu informaciu len. Ja ho neberiem, tak neviem. Ja som sa riadila tym, ze skusim na zaciatok akoby 1 tabletku... A ze uvidim, ci a co z toho bude...
@ianka94 Je to bezne, ked nemas plodne dni. Nema sa to kde udrzat. Ked mam plodne dni, tak sa vacsia cast zadrzi, ale nieco aj tak vytecie. Ked nemam plodne dni, vytecie vsetko...
@ejuska2586 je to clostilbegyt nie clostibelt 😂😂
@waleri17 To je jedno :P
@ejuska2586
@alilka a ano baby aj ja som uzivala clostilbegyt hned dve tabletky denne jednu ani neskusali a malo kto berie jednu aj ked je to tak v pribalovom letaku napisane...
@ejuska2586 ale ja aj ked mam plodne dni zomna vytecie vsetko teda staci ze sa trosku postavim alebo len sadnem a ide vsetko zomna von
@alilka Ja som to zle napisala, nie ty :-P
@ianka94 Tak to neviem. Ja to tak nemam... U mna sa to vtedy udrzi. Nemas malo hlienu?

@misdan ahooj no ako mamina?;) este ti nebyva zle?🙂 mna vcera vecer zacalo nadrapovat:-/ u doktora si uz bola?