Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka ale prd tam je... neodfotitelne nic... dpo? ja neviem pozit test bol asi v piatok 19.5.... den predtym mi gyndos nasiel jeden 17 cm folikul a dalsie mensie... ale boh vie ci praskol.. neviem.. tutu mutu bolo... priznaky skoro nic... len bolesti v podbrusku.... ms ma prist 3.6.
Baby a krcok pred ms ma byt v akej polohe to neviete nahodou ?😂
@alilka haha, pobavila si ma s tymi cakatelkami 😂 ano, a ked to aj vyjde, cakas kym pojdes ku gyn..potom na morfolog.ultrazvuk, pohlavie..potom porod 🙂))
Tak asi uz bola ovu, aj teplota by o tom svedcala zatial..a v den, kedy si mala najtmavsi test, si netestovala 2x? Mne raz tak az vecer stmavol a doobeda uz nic..
@misdan no ale nieje to tak?😂😂😂 Áno aj ako ty píšeš furt len na niečo čakáme 😁 a potom keď sa narodí,čakáš kedy si odgrgbe,kedy sa vykaka atď atď 😂😂😂 nie len raz som testovala ..do teraz sa mi ešte nestalo zeby som presvihla test vždy som mala pozitívny 😊 dnes skúsim aj večer a uvidím čo sa bude diať 😁
Ahojte, tak teplota mi klesla, test biely, tak cakam menzes 😢
@lala1501noo čo toto znamená?😲😛
dievcata pri uhniezdeni tiez klesa teplota?ci len pri ovu a ms??
@ikonica áno klesá....
@krajcovicka diky... Ja zatial meriam len asi 4 dni cize memam prehlad o celom cykle... Stale nad 36,9... Len ja mam asi bezne taku teplotu... Ked som bola tehu tak 37,1...

@alilka to je uplne na hlavu.. ja som dnes robila tehu test... len tak... sak ich mam vela 🙂 a ja uz mam pocit, ze svojim pohladom tam snad uz tu ciarku aj vypalim ako velmi ju tam chcem vidiet