Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@sonazitnanova áno meska mi 10dni
@nanuska02 krásne stmavla gratulka 🤰🏼
@krajcovicka dakujem🙂🙂😍
@waleri17 je to ozaj ťažké .ja teraz neviem vôbec kudy kam..som v riti z celej seba a tejto situácie..mám vycitky👿,smútok beznádej..najradšej by som sa bila o zem ako malé decko a myslela si že tym dosiahnem svoje.. a vráti sa to tam kam chcem ja..ale proste nejde to..musim s tým extrémne bojovať a neviem čo robiť..či kričať plakať neriešiť?..
@alilka neches vymenit gyndu?hento je nejaka krava veru...to ako moze povedat???
@nre223 zatiaľ tam nič není,si myslím že keby že si tak už by ukázal miním.slabucku /
@sophinka17 nemám ku komu tu veľmi ísť..
@alilka uplne ta chapem presla som si tiez kadejakymi stavmi v zivote a nie len kvoli otehotneniu ale aj kvoli inym a tiez som nevedela uz ci sa mam o zem trieskat alebo ako to zo seba dostat ale to nam asi aj tak nepomoze takze musime bojovat dalej a ja verim ze zistia preco sa ti to deje nasadia rychlu liecbu a ty v pokoji vynosis zdrave babatko!!!🙏🙏
@nre223 ja si myslím, že to nie je kanálik 😛, držím palce
@krajcovicka dakujem, :D
Baby moje,ktoré ste potratili-spontanne(viem že to nieje ľahká téma pre žiadnu) ale neviete mi poradiť..keď sa spúšťa potrat BT by mala klesnúť?či ostáva stále hore aj napriek tomu keď by sa to rozbiehalo vo vnútri maternice bez akéhokoľvek vonkajšieho aspektu?
@ejuska2586 a kým si čakala na to imuno vyšetrenie ako ste to riešili?nesnažili ste sa,dávali ste pozor?
@alilka ahoj ali, no mne teplota výrazne neklesla, jeden deň 36,99 a ďalší zas hore 37,15...ale je asi rozdiel pri zamlčanom, lebo vtedy je plod mŕtvy a telo o tom eßte nevie...
@krajcovicka no to asi bude rozdiel..hoc ja sama neviem ako sa to u mňa vyvinie..od rána mi je zle od žalúdka,nafukuje mi podbrusko pobolieva..akoby až teraz na mňa prišli príznaky tehu..do frasa..do utorka skolkavejem čo bude či HCG klesne..😟
@alilka možno je to príznak dobrého, aj mne bolo včera zle, závraty, jak keby ma vypustili z kolotoča a bolesti v podbrušku, niekedy neviem, čo ma viac bolí, či maternica, alebo nafúknuté črevá...Ali, ja by som Ti tak priala zázrak...
@katusikkk ďakujem..ale teraz to zvládam naozaj ťažko..stále plačem,cítim sa ozaj na úplnom dne..aj v marci pri mmt mi bolo na prd ale nie až takto..noo musím vydržať..partner mi je oporou ..ale je to hnusné byť takto bezmocná a to už po 6ty krát..predstava že som už mohla mať čoskoro bábo má neskutočne ubíja a bojím sa že znova na mňa príde to obdobie keď sa s nikým tehotným nebudem chcieť stretávať. 😟 Uvažujem nad psychologickou lebo sama to asi nedám .snažila som sa byť silná ale toto je už na mňa ozaj veľa..😢😢
@krajcovicka nieje to len telo si myslí že je tehotné ale nevie že to nieje dobre..ďakujem no u mňa sa zázraky nekonajú ako vidíš..ale tebe veľmi prajem a držím prsty nech je všetko v najlepšom poriadku
@alilka
Ja by som psychologa navstivila uz davno, uz keby sa mi to stalo prvy x.
Na tom nic nie je .Je to lekar ako vseobecny ,alebo zubar.Psychika ma velky vplyv na otehotnenie a tak isto na udrzanie.
Ja som dost teda silna,ale to co si prezila ty by som nedala ani zdaleka.
Teraz asi naozaj musis len cakat,ale dost ma zaraza pristup lekarov.Clovek plati zdravotku a namiesto toho aby ta nechali aspon na vikend na pozorovani a zasiahli pripadne bez nasledkov nechaju cloveka doma s tym ,ze dojsi o 5 dni.Katastrofa.:confused:

@nanuska02 gratulujem a test je robený po meškajúcej ms?