icon

Snažilky do úspešného konca 2017

alilka
26. máj 2017

Podme všetky sem 😉

tinni
29. máj 2017

@misdan tak to mi je ľúto ☹ no ja si v každom prípade myslím že 13 dpo by som na citlivom teste z ranného mocu mala už minimálne ducha, takze preto už čakám že ms každú chvíľu príde... ako dlho sa snažíte?

lala1501
29. máj 2017

@misdan dakujem ale ak teplota klesne ani netestujem🙂

alilka
autor
29. máj 2017

Babule ahaaa 😁 spodné teraz robený 😊

krajcovicka
29. máj 2017

@alilka tak sup na tooo 😋

misdan
29. máj 2017

@tinni no tak je to individualne, nemohla byt ovu neskor ako si myslis?
My kratko, v podstate len 3.cyklus..ale tie pred tym boli bez sance, kratka lutealka, tak teraz som bola na folikulometrii, pichla mi pregnyl a uzivam duphaston..zabral, lebo uz teraz mam lutealnu 11dni co je parada..pred tym som mala len 5-6dni. No a uplne pred tym mi.vlastne nechcel nabehnut cyklus od porodu, ani vyvolavacka nezabrala, az nejaky cas po uplnom.odstaveni maleho mi prisiel.menzes..no takze druhe dietatko chceme uz od leta..ale realne teraz bola asi prva taka normalna sanca.

misdan
29. máj 2017

@tinni a vy ako dlho?

misdan
29. máj 2017

@alilka super, zajtra najneskor uz bude uplne pozit. ;) drzim palce!

alilka
autor
29. máj 2017

@krajcovicka jasné ja dnes šup na nočnú. ,😂😂 O chvíľu 😁😁
@misdan áno tak mi aj dr vravela zajtra pozajtra 😀 ďakujem..snáď to vyde lebo ma uz asi klepne 😂

sonazitnanova
29. máj 2017

Tak ms dorazila super teším sa ☺😁 a to som že idem kuk aký je krcok ale ešte je tvrdý a asi aj zavretý ešte sa to len rozbieha

tinni
29. máj 2017

@misdan ovu mám potvrdenu testami aj teplotou, takze nemyslím že by bola neskôr... my sa snažíme prvý mesiac. Tak tebe držím palce, aby ti to vyšlo čo najskôr keď už máš upravený cyklus 😉

misdan
29. máj 2017

@tinni aha..tak uz len cakat. Dakujem, napodobne! ;)

krajcovicka
29. máj 2017

Dievčatá, tie čo ste mali nemilú skúsenosť.... po kyrete mi v nemocnici kázali sa do troch dní hlásiť u doktora.... aj vás znova vyšetroval, či ste len odovzdali správu z prepustenia?

tamarka9
29. máj 2017

@krajcovicka len som odovzdala spravu a dohodli sme co dalej...

krajcovicka
29. máj 2017
alilka
autor
29. máj 2017

@tamarka9 vyšetrovať by ťa mala cca po prvej ms alebo tak po štyroch týždňoch. Mne robila usg,cytostery aj ten vonkajší aj vnútorný..😉

tamarka9
29. máj 2017

@alilka to asi patrilo @krajcovicka 😉

ikonica
29. máj 2017

@krajcovicka ja som sla hned ako ma prepustili.. totizto oni mi ani kontrolne sono nespravil, ci je to tam ok... tak som sla, nech kukne on ci je to ok... cosi mini tam bolo, ale povedal ze to sa este vyplavi.. aj tak bolo.. robil mi len vonkajsie sono, nic ine... potom som sla po prvej mrche a bolo to tam pekne zregenerovane...

krajcovicka
29. máj 2017

@ikonica ďakujem za odpoveď, ani mne nerobili kontrolne sono...

misdan
30. máj 2017

Ahojte, tak moja nadej este zije 😁 teplota malinko stupla..a teda MS nikde zatial. Dnes 12DPO. Necitim sa nijako, ani na menzes ani na tehot..tie bolesti podbruska-vajecnika uz takmer uplne ustupili, asi to bolo tym pregnylom.

misdan
30. máj 2017

@lala1501 aha kukaj na moj slavny graf..ty ako dnes, teplota sa drzi? 🙂

lala1501
30. máj 2017

@misdan ahoj tak ja sim dnes klesla takze u len cakam na ms🙂

misdan
30. máj 2017

@lala1501 och to fakt? To ma mrzi...

lala1501
30. máj 2017

@misdan co uz nevadi ideme dalej jun zrejme nestihnem ovu kym drahy odide ale jul je moj😂

simka2433
30. máj 2017

@misdan ja dnes 1dc:-/

misdan
30. máj 2017

@lala1501 beries to super..to je fajn..ale vsak co sa da robit, asi to tak malo byt.

@simka2433 juuj aj ty? Takze predsalen..tak uz zostavam sama na cakacke 😑

myskahryzka
30. máj 2017

@tonjadabik2 Ja nerozumiem tomu, preco si stale menis teploty v tom grafe. A ako ti mame vyratat dlzku lutealnej fazy? Ved to najprv musis vediet kedy mas ovulaciu a nasledne musi prist aj menzes. Len tak z teploty sa to vycitat predsa neda. Najma ak mas tak rozhadzany cyklus, ako mas. Mne sa zda, ze si nie celkom spravne pochopila ten mechanizmus merania teploty a postupnosti v menstruacnom cykle. Rada ti to ja, alebo ktokolvek tu vysvetlime, ak chces.

simka2433
30. máj 2017

@misdan rano bolo trochu krvi teraz zas hnede spinenie no rozbehne sa do cervena:-/ nevadii ideme dalej🙂 moc ti drzim palce!!! Testla si este odvtedy?

tonjadabik2
30. máj 2017

@myskahryzka mala.som zmenenu teplotu lebo som merala neskor ale aj rano a ja som zadala tu vecsiu teplotu neskorsim meranim.potom som dala tu rano teplotu.a.menzes som mala v maji zaciatkom talze aj to je ok.ovulaciu mi tp tam vyratalo akp kazdej z nas takze aj to je v pohode. Viem ako a kedy merat. Ale ak chces tak kludne mozes napisat nabod niekomu sa to tu hodi. 😀

tamarka9
30. máj 2017

@tonjadabik2 lutealna faza je faza od ovu po menstruaciu. Myslim ze si si to pomylila s tou fazou od ms po ovu,preto si sa pytala,aku mas dlhu lutealku. Teraz to mozes odsledovat ked uz bola ovu,ze kedy ti pride ms a budes vediet lutealku. Ale mala by byt 12-16 dni,ta je taka stabilnejsia ako ta do ovulacie.

alilka
autor
30. máj 2017

Baby takto dnes 😁😁
@lala1501 sleduj ten graf 😁stále zvýšená 😁tretia..