Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@alilka Super. Tesim sa s tebou. Drzim palce nech je drobcek aj na spravnom mieste.
Tak v maternici nič nevidno..len na ľavom vajecniku
@alilka och, neviem, čo povedať, je mi to ľúto....

tak budem do piatku dalej drzat palce! hcg tak krasne Stupa..
@alilka je to vytálne tehotenstvo, hcg by predsa tak nestúplo, krpček sa hrá na skrývačku a to ani nevie, koľko žien tu s Tebou na neho tak úpenlivo čaká... prosím, nech je to dobré🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Pardón vitálne 😊
@natalka18 no je to čudné ale aj keby si potratila tak test tak rýchlo bieli nezostane ,niekde v tom musí byť chyba dobré testy sú z dr.max ladymax....sú tam 2 tak budeš mať ešte......ak ti meškajú už 4 týždne tak už tam by mali byť // .....a robila si test ráno? Lebo ak cez deň a noc piješ tak sa moc zriedi
@alilka aj my Ali veríme, len si hlavne na seba dávaj pozor, nič ťažké nedvíhaj atď...
@krajcovicka joooj to vôbec..dávam pozor .veď je to vytúžené bábo..😁
Ja mám dnes akoby kŕče do krížov .na pravej strane..neviem to vysvetliť .dnes má ozaj dosť začali kríze bolieť. Babule moje to aj vy toto máte?
@sonazitnanova áno, dnes ráno som robila :( prvý (a hneď aj druhý preistotu) test som si robila po týždni meškania, boli tam slabučké dve čiarky, dva dni na to už boli silnejšie, dva dni na to boli ešte silnejšie, no a dnes ráno som si hovorila, že keď tá intenzita čiarok zakaždým tak stúpala, tak dnes už budú kolajnice velké ako svet a že tak ráno zobudím manžela... a nič, proste biely test ani náznak druhej čiarky. Ešte ráno som merala teplotu, žiadne výkyvy nič podozrivé, robila som ďalší test a zase nič... nechápem čo sa mohlo stať, prečo by mi len tak kleslo hcg a teplota nie? a je normálne, že moja lekárka má na všetko čas a tvrdí mi, že na potvrdenie tehotenstva stačí prísť až o mesiac, keď by som už mala byť na konci 9. týždňa? všade čítam, že už v 6-7 týždni je vidieť srdiečko, tak rozhodne nechcem čakať mesiac :-/
@alilka áno, mám pocit,že ma bolí všetko...
@natalka18 určite netreba ísť až v 9tt to má možno ona na to taký názor,predsa sa už dlho snažíte a mohla vás kľudne zobrať kedy kolvek .....chcem sa opýtať a k nej sa musíte len objednať? Nestaci keď pôjdete k nej a počkáte do radu? Neviem ako to u nej chodí .......no určite to je záujmave a aký test ste použili? Skúste inú značku testu je možno že nebol dobry
@alilka joj moja. Drzim palce na piatok a stale verim.
@alilka moja zlata ja tomu tak verim ze budes mamka 🙂 isto iste ako stale vravim male sa hra na skryvacku ...budem na teba pekne mysliet zajtra aj piatok 🙏 dufam ze to bude ok a ty si budes uzivat krasne tehotenstvo ❤
Ahojte dievčatá,dnes som bola u doktora a potvrdil mi tehotenstvo a robil sono a že budem na začiatku tehotenstva lebo v maternici mam zatiaľ len gestacny vak a zatiaľ nič iné nevidel tak idem buduci týždeň na sono tak dúfam že všetko bude ok🙂🙂🙂

@alilka veru len tam pekne pockaj a dnes ti povedia tu najlepsiu spravu!!!!;)