Snažilky do úspešného konca 2017
Podme všetky sem 😉
@ikonica tak to môžeš byť už cca 5 dpo, tak prečo Ti zá apka označila až tak vysoko hornú hranicu predovu teplôt? Tak držiiiim palce!
@emasss111 ach to mi je luto, viem si predstavit ake to muselo byt trapenie, obdivujem ta ako si to zvladla :( tie otazky o tehotenstve su dost neprijemne a hlavne ak si prezila nieco taketo :( my sme o tom tiez nehovorili s nikym, bali sme sa po prvej skusenosti tak sme si to nechali v sukromi a chceli sme to oznamit az ked by bolo vacsie... no nasi rodicia nas do babatka intenzivne tlacia, stale maju pocit ze my este nechceme a vymyslame, lebo vsetci im uz dali vnucata len my dvaja nie, tak stale maju reci... nechcem aby vedeli ze mame problemy, lebo minuly rok ked ma liecili na tie ureaplazmy o tom vedela kompletne cela rodina a aj sa ma to otvorene pytali, tak som bola sklamana z toho, ze to rozsiruju ked sme sa im v slabej chvilke zdoverili a ocakavali sme, ze si to nechaju pre seba... po tom prvom sa tie narazky este dali ako tak zvladnut, ale po tomto druhom sa bojim s nimi stretnut, nechcem aby vedeli co sa nam zase stalo ale zaroven chcem aby nam dali pokoj :( v nasej rodine su vsetci extremne plodni a vsetkym sa "smyka"...
@krajcovicka to hned na prvykrat? 🙂 gratulujem ti a drzim palce, nech vsetko dobre dopadne 🙂 snad inofolic pomoze aj nam k babatku 🙂
@natalka18 aj ja Tebe držím palce ✊🏻
@natalka18 u nás som hlavne ja nechcela nikomu, ani len v rodine vravieť, že som v tom, lebo som vedela, že prvé tri mesiace sú kritické....a asi som aj vedela, čo robím, keďže to takto dopadlo☹....môj muž to povedal svojej rodine, ale poprosili sme ich, aby nikomu nič nevraveli....moja rodina to nevie vôbec....len najlepšia kamoška.....a veru, je to hrozné, keď sa druhí vypytujú....že kedy už bude bábo....to ako keby si človek luskol a je to....fakt niektorí si vôbec neuvedomujú, že v dnešnej dobe splodiť, vynosiť a porodiť zdravé bábo je hotový zázrak.....väčšina si myslí, že je to samozrejmosť....aj ja som si myslela, že otehotniem a porodím ako nič....keďže nik v rodine s plodnosťou problém nemá, ale bohužiaľ ☹
možno im raz vykričíme, keď budú "otravní"....že sa snažíme, ale výsledok žiaden a nech nám dajú pokoj...keď to príde, všetko sa včas dozvedia!!!! 😠
verím, že to musí byť nepríjemné, keď sa v rodine rozoberajú takté citlivé veci...preto ja o veľa veciach mlčím....proste tajím to a basta 🙂
@krajcovicka ja neviem podla coho to nastavuje... Ja som myslela ze je to nejak napevno dane... Mozno musim vymazat predchadzajuce merania ked som merala len tak ledabolo... Mozno tam sa mi to nastavilo... Alebo stiahnem inu appku...
@krajcovicka pozeram ze uz to tam nemam zaznamenane v min. cykloch, tak neviem odkial to taha
@ikonica ktovie, v tej mojej mi to ani neukazuje, ja som si to nastavila sama tú čiaru...
@krajcovicka a mozno si to mozem nejak posunut... Len kam to dat?
AHojte 🙂 aj ja sa idem pridat k Vám snažilkám 🙂 nám to nejako tiež nejde :( a už som z toho pomaly na prášky :( 😢
@ikonica Aby sme ľahšie rozoznali folikulárnu fázu nižších teplôt od luteálnej fázy vyšších teplôt, vyznačíme si do grafu horizontálne rozhranie týchto dvoch fáz. Je to čiara o 0.05°C nad najvyššou hodnotou posledných šiestich dní folikulárnej fázy:
@lenussik1 ahoj 🙂 snažime sa cca o marca , je to pomerne krátka doba narozdiel od niektorých snažiliek ale trápi ma to :(
@simka2433
No ja takisto chodievala som aj na folikumetriu a vsetko funguje ako ma . Ubija ma že v mojom okoli za posledne dva mesiace otehotnelo 5 žien a to len tak " podarilo sa "
... je to hrozne ak ja chcem a ono to nejde :(
@linsss šak to...každú to trápi, hlavne keď vidíme ako druhé ani nestoja o dieťa a majú 😒 Mne minulý rok robili aj konizáciu (odobratie z krčka) tak dúfam, že to nebude mať na to nejaký výrazný vplyv...momentálne mi mešká 4 dni ale testy sú stále negatívne...o 2 týždne mám ísť k Dr ak by neprišli, tak trpnem každý jeden krát keď idem na wc 😒
@simka2433 moje kamosky v okoli boli presne take iste, vycitili "spravny" cas na oznamenie novinky vzdy ked som sa vratila z gyndy so slzami v ociach... a moja svagrina, napriek tomu ze vedela ako strasne tuzime po babatku a ze miesto toho mam zdravotne problemy, si pri mne cely cas hladkala brucho a neustale mi pripominala, ze ich neplanovane dieta je na ceste vetami typu "kopka poriadne, to je krasny pocit" alebo "bude to dievca, to ked si tehotna to vycitis, vies nie?..." no nie, neviem...
@emasss111 tiez taketo veci drzim v tajnosti, neviem si predstavit ze by som vsetkym mala vysvetlovat co sa stalo... ale u vas je aspon to dobre, ze ste ich poprosili aby to udrzali v tajnosti a vas respektovali, u nas to funguje v style poviem ti tajomstvo, ktore nemam nikomu povedat, tak nikomu nehovor... a jasne ze potom pridem na navstevu a vsetci su tak pozorni, usmievaju sa so sucitnymi ocami, no necit sa tam trapne... to budem radsej pocuvat o tom ako by sme sa mali poponahlat :-/
@natalka18 no hej, asi to držia v tajnosti, zatiaľ ma nik nejako neľutoval ani nič....ale tak treba im povedať, že proste sa snažíte a nie sú vám otázky typu "kedy už konečne?" príjemné...a keď to príde, dáte im všetko včas vedieť 🙂
no vidím, že máš fakt "milú a empatickú" švagrinú, ach bože ☹
inak aj tá moja sa stále vypytovala, že načo čakáme a kedy, ale to sme sa ešte nesnažili, no liezlo mi to nervy....však naša vec nie??? a už minule som jej povedala, že sa snažíme už cca 5 mesiacov, tak uvidíme....a ona na mňa vygúlila oči, že 5 mesiacov a ešte NIIIIČ? že oni obe deti na prvý šup, že nechápe...a to mne prišlo ešte v pohode, však niektorí sa roky snažia....tak akože nervy som mala z tej jej reakcie 😠 také mi to prišlo ako vysmiatie, že sme neschopní 😢
fakt tí, ktorí takýto problém nezažili, nevedia, čo prežívame a proste podľa mňa niektorí ani hádam neveria, že niekto takýto problém vôbec môže mať....akoby to bola samozrejmosť...pomiluješ chlapa a bežíš do pôrodnice 😒
@simka2433 ahoj moja, akurat dnes som bola u gyn a poviem ti, velmi mi odlahlo..❤ babo sa ma fajn, rastie, zodpoveda presne 9+4..neviem, co som taka vyplasena z tohto druheho tehu. Takze chapem ta, tiez mi bolo posledne dva dni tak lepsie, ani brusko som nemala take nafuknute, tak hned blbe myslienky..ale prsia stale pobolievaju a hovorim si, ak by bolo zle, vacsinou pride spinenie, krvacanie, ci bolesti. Drz sa a napis v utorok!

@natalka18 ja len ten cyklus, kedy sa opäť zadarilo 😍