icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

veruna6
6. jan 2014

ahojte pripajam sa aj ja , snazime sa od novembra 2013. Dcerka ma 6rokov tak by bolo uz super mat surodenca. 31.12.2013 som dostala mrchu, uz mam v podstate po. Nebudem uz nic pocitat ani planovat, pojdeme na to a hotovo. 🙂

simullka
6. jan 2014

ahojte....tak pripajam sa aj ja...snazime sa poriadne asi od septembra...predtym chodil mm kazdy tyzden na sluzobku tak sme to nejako neriesili...do septembra som sa zacala sledovat...doteraz som mala pravidelny 28 dnovy cyklus, ale posledne dva mesiace je to horor...mrcha pride, kedy sa jej zachce...tak verime, ze rok 2014 nam prinesie stastie 🙂

asemilka
6. jan 2014

@simullka ja som si všimla, že čím viac sa sledujem, tým viac blbne cyklus... 🙂

empathia
6. jan 2014

@asemilka
@simullka
@veruna6
dámy dúfam že si budeme čoskoro gratulovat 🙂

majusik26
6. jan 2014

No mi tiež 😒 mi od oktobra snad to vinde 😉

empathia
6. jan 2014

@lucinka3289 grepova stava skvalitnuje hlienik 🙂

beka25
6. jan 2014

@asemilka mne asi tiez, cim viac sledujem tym horsie, ale neda sa nemysliet na to...mala som ms pred Vianocami a teraz mam zas po 16 dnoch...co som si myslela ze bude ovu....no nic, drzim nam vsetkym palce aby nam to co najskôr vyslo.
Dnes som manzelovi poobjednavala vitaminy na spermie,tak dufam ze ich popozeniem 😝 😝 😝

asemilka
6. jan 2014

@beka25 napodobne.. Každé pichnutie je priznak 😀 vždy si poviem, že si to nebudem všímať... Ale nedá mi to 😀

beka25
6. jan 2014

@asemilka hej aj ja som si rano povedala, ze aspon mesiac nepojdem na modry konik, ze sa nebudem kontrolovat kedy co ... a uz som tu 🙂

empathia
6. jan 2014

@cipolina88 doplním ti informáciu, inofolic obsahuje inozitol a kyselinu listovú, skvalitnuje vyprodukované vajíčka a podporuje cinnost stitnej zlazy,

empathia
6. jan 2014

@cipolina88 pokial mas pravidelny cyklus tak by som ti inofolic neodporucala... rozhadze ti to cyklus...

wenka25
6. jan 2014

@empathia možem sa spytat kolko stoji Inofolic tak normalne v lekarni?nevies?lebo nasla som ho na nete za celkom dobru cenu len ked priratam postovne tak neviem ci sa mi oplati objednavat.chcem ho skusit ak by mi tento cyklus zasa haproval.lebo 42dni je vela,

lucinka3289
6. jan 2014

@wenka25 ja som ho kupovala za cca 15 eur

ckatka
6. jan 2014

ahojte dievcata, pridavam sa aj ja,... antiku sme vysadili takto vlani, za ten rok zme zabezpecili dom, strom, psika, macicky....len to mimco dako nie a nie... konecne mame rekonstrukciu hotovu, tak uz by sa mohlo 🙂

bola som u jednej liecitelky, ktora mi povedala ze mam tzv "chlad v maternici" a ze moja momentalna schopnost pocat a donosit dieta sa blizi k nule... dala mi nejake cajiky a o tyzden som objednana na akupunkturu, ktora by toto mala napravit.... drzte palce 🙂 aj ja vam

wenka25
6. jan 2014

@lucinka3289 tak to vychadza aj na nete.a dlho ho uzivas?

simullka
6. jan 2014

@asemilka no ved to..pravdepodobne psychika robi skutocne svoje...a cim dlhsie mi meska mrcha, tym viac si nahovaram, ze to vyslo a nakoniec aj tak nic...

lucinka3289
6. jan 2014

@wenka25 nie prvy mesiac len.

simullka
6. jan 2014

@empathia verim, ze mas pravdu a skutocne to tak bude...

lucinka3289
6. jan 2014

@beka25 ake vitaminy na spermie???

asemilka
6. jan 2014

@simullka neboj, dockas sa 🙂

matkaroka1
6. jan 2014

@asemilka skusala som aj rano a nic...

matkaroka1
6. jan 2014

@asemilka vy sa uz ako dlho snažíte??? ja stale nic... nechapem...

asemilka
6. jan 2014

@matkaroka1 možno je skoro.. Možno sa to nepodarilo... Treba počkať a uvidíš. My sme si v máji povedali, že si nebudeme dávať pozor... Ale nesilili sme to. Uvidíme, ako dopadne tento mesiac.. A keby nič, budeme k tomu pristupovať svedomitejsie 😀 🙂

beka25
7. jan 2014

@lucinka3289 L-karnitin, Vitamin E, Zinok, Selen, Maca toto je vhodne na spermie

empathia
7. jan 2014

@wenka25 v lekárni stojí od 16 do 20eur, jasom si ho objednávala za 13eur na mojalekaren.sk ale teraz vidím že už dvihli cenu...

lucinka3289
7. jan 2014

@beka25 karnitin?co je maca?

magnolia26
7. jan 2014

Tak aj ja sa pridávam, v máji sme si povedali tiež že si nebudeme dávať pozor a že sa aktívne začneme snažiť v decembri, lenže nevyšlo to takže som sa posunula do januára, uvidíme ci sa teraz pošťastí. Máme skoro 15 ročnú dcéru a s priateľom túžime po bábätku. Priateľ už začal užívať zinok, selén, koenzým Q10, kys.listovú a ja kys.listovú a vitE tak uvidíme ci sa zadarí.

peterek414
7. jan 2014

ahojte buduce mamicky 🙂.... chcela by som sa opytat co znamena ked som po plodnich dnoch a zacalo ma pobolievat podbrusko tak divne sem tam aj jemne pichne

nikus20
7. jan 2014

@peterek414 ahoj to iste mam aj ja 🙂 neveim ci si merias BT? mne podla grafu velmi kleslo dneska zase stuplo som 6DPO takze dufam je to uhniezdovanie🙂 ale stale ma picha ale uz len jemne 🙂

peterek414
7. jan 2014

@nikus20 mne este len vcera koncili plodne dni a dnes mi to zacalo tak hadam s toho nieco bude a nemeram si bt lebo som s toho jelen