Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
ahojte....tak pripajam sa aj ja...snazime sa poriadne asi od septembra...predtym chodil mm kazdy tyzden na sluzobku tak sme to nejako neriesili...do septembra som sa zacala sledovat...doteraz som mala pravidelny 28 dnovy cyklus, ale posledne dva mesiace je to horor...mrcha pride, kedy sa jej zachce...tak verime, ze rok 2014 nam prinesie stastie 🙂
No mi tiež 😒 mi od oktobra snad to vinde 😉
@lucinka3289 grepova stava skvalitnuje hlienik 🙂
@asemilka mne asi tiez, cim viac sledujem tym horsie, ale neda sa nemysliet na to...mala som ms pred Vianocami a teraz mam zas po 16 dnoch...co som si myslela ze bude ovu....no nic, drzim nam vsetkym palce aby nam to co najskôr vyslo.
Dnes som manzelovi poobjednavala vitaminy na spermie,tak dufam ze ich popozeniem 😝 😝 😝
@cipolina88 doplním ti informáciu, inofolic obsahuje inozitol a kyselinu listovú, skvalitnuje vyprodukované vajíčka a podporuje cinnost stitnej zlazy,
@cipolina88 pokial mas pravidelny cyklus tak by som ti inofolic neodporucala... rozhadze ti to cyklus...
@wenka25 ja som ho kupovala za cca 15 eur
ahojte dievcata, pridavam sa aj ja,... antiku sme vysadili takto vlani, za ten rok zme zabezpecili dom, strom, psika, macicky....len to mimco dako nie a nie... konecne mame rekonstrukciu hotovu, tak uz by sa mohlo 🙂
bola som u jednej liecitelky, ktora mi povedala ze mam tzv "chlad v maternici" a ze moja momentalna schopnost pocat a donosit dieta sa blizi k nule... dala mi nejake cajiky a o tyzden som objednana na akupunkturu, ktora by toto mala napravit.... drzte palce 🙂 aj ja vam
@lucinka3289 tak to vychadza aj na nete.a dlho ho uzivas?
@wenka25 nie prvy mesiac len.
@beka25 ake vitaminy na spermie???
@asemilka skusala som aj rano a nic...
@asemilka vy sa uz ako dlho snažíte??? ja stale nic... nechapem...
@matkaroka1 možno je skoro.. Možno sa to nepodarilo... Treba počkať a uvidíš. My sme si v máji povedali, že si nebudeme dávať pozor... Ale nesilili sme to. Uvidíme, ako dopadne tento mesiac.. A keby nič, budeme k tomu pristupovať svedomitejsie 😀 🙂
@lucinka3289 L-karnitin, Vitamin E, Zinok, Selen, Maca toto je vhodne na spermie
@beka25 karnitin?co je maca?
Tak aj ja sa pridávam, v máji sme si povedali tiež že si nebudeme dávať pozor a že sa aktívne začneme snažiť v decembri, lenže nevyšlo to takže som sa posunula do januára, uvidíme ci sa teraz pošťastí. Máme skoro 15 ročnú dcéru a s priateľom túžime po bábätku. Priateľ už začal užívať zinok, selén, koenzým Q10, kys.listovú a ja kys.listovú a vitE tak uvidíme ci sa zadarí.
ahojte buduce mamicky 🙂.... chcela by som sa opytat co znamena ked som po plodnich dnoch a zacalo ma pobolievat podbrusko tak divne sem tam aj jemne pichne
@peterek414 ahoj to iste mam aj ja 🙂 neveim ci si merias BT? mne podla grafu velmi kleslo dneska zase stuplo som 6DPO takze dufam je to uhniezdovanie🙂 ale stale ma picha ale uz len jemne 🙂
@nikus20 mne este len vcera koncili plodne dni a dnes mi to zacalo tak hadam s toho nieco bude a nemeram si bt lebo som s toho jelen

ahojte pripajam sa aj ja , snazime sa od novembra 2013. Dcerka ma 6rokov tak by bolo uz super mat surodenca. 31.12.2013 som dostala mrchu, uz mam v podstate po. Nebudem uz nic pocitat ani planovat, pojdeme na to a hotovo. 🙂