icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

peterek414
8. jan 2014

@manucao ahoj mne to vypocitala doktorka tak ze 2 dni som po plodnich dnoc aj vytok uz je husty a nemam pocit mokra...preco sa pytas????

manucao
8. jan 2014

@peterek414 nepochopila som, ze co mas po plodnych dnoch...a ten husty priesvytny mazlavy hlien ci mala pocas plodnych dni..lebo ja som citala, ze naprv je ten husty hlien a potom vlastne sa spusta obulka..ono kazdy inak pise a vravi...Boh vie co to vlastne je...a priroda si to aj tak zariadi podla seba..my sme sa milovali dava dni po sebe a na dalsi den som mala husty hlien..mali sme pauzu a potom na druhy den sme sa milovali a to ma pichalo cely cas do vajecnikov..a dnes rano take pobelsti v podbrusku ako na mrchu..neviem..radsej sa netesim z uz bolo vela kslamani

peterek414
8. jan 2014

@manucao no tak ja som mala 1.1 naprv kremovy hlien -mali sme sex..... 3.1 ma zacalo pychat v pravom vejacniku a mala som taky hustejsi hlien tak sme mali znova sex ...... 5.1 som zas mala vodnaty hlien...tak mne vysli plodne dni aj s ovulkou od 1.do 6.1 tak ze 2 dni som po plodnich dnoch a co sa tyka bolesti podbruska na mrchu a pichanie to som mala aj dnes aj vcera tak hadam sa nam zadarilo.......... a teraz uz nemam pocit mokra iba to pobolievanie podbruska a sem tam pychnutie

manucao
8. jan 2014

@peterek414 presne aj jatak....uplne presne..len ja som zacala ovulovat trosku po tebe, alei nak to iste..vcera sme sa este pomilovali...Jooj keby sa nam zadarilo..a ta ovulaciu trva tak dlho? Ja som myslela, ze vajicko je schopne oplodnenia len v case ked putuje cez vajcovody a to je vraj cca 12 ho..ale zase spermie preziju ked je optimalne pre nich prostredie a vyckaju na oplodnenie..snad..a kedy mas dostat mrchu? Nsapiseme si ci prisla..ja scom si tu pisala so zenami, tak vsetky ostali tehotna len ja nie...tak snad sa tozopakuje aj teraz...ale s lepsim koncom ze budem uz aj ja konecne po 8 rokoch tehu

peterek414
8. jan 2014

@manucao no my sme mali vlastne sex 1.1........ 3.1........ 4.1........6.1..... a pre istotu aj dnes bude ked drahi dojde z prace...ovulacia teda plodne vajicko sa dozije 12 az 24 hodin a spermie az 3 dni tak hadam sa to podari mne ma dojst mrcha 22.1 dufam ze nepride a ty mas kedy dostat mrchu?.....ak sa mne podari otehotniet tak to bude cca 8 mesiacoch a bude 3 nasobna mamina........ked som robila detom veceru normalne mi zostalo zle a musela som si sadnut neviem cim to bolo ale este asi skoro na nejake priznaky ci ani nie lebbo ak som mala ovulku v 3.1 tak je to uz 5 dni no neviem presne kedy bola ale podla hlienu v sobotu a aj podla cipku v posve ked ze bol mäkky a bol otvoreny 🙂

beka25
8. jan 2014

Dnes som bola pri novom lekarovi, nemohol ma vyšetriť, pretože moja "úžasná" doktorka mu neposlala moju kartu...
Budem musieť ist do centra Helios v Martine aby nas tam vysetrili.Dovolil mi kupit infolic...takze dnes zacinam brat.Kupila som si ovulacne testy, tak dufam, ze tento mesiac to vyjde. 😎

manucao
8. jan 2014

@peterek414 tak ty sa nemas coho bat..tysi urcite aj chytila..ved to uz bude tvoje tretie tehu. My sem mali sexik 2.1, 3.1, 5.1, 7.1...Mne nie je zle..len to pobolievanie v podbrusku...ale som unavena..rano som prisla zo skoly, co som bola malu odviest a ja som si lahla este spat...ale to nepripisujem nicomu. Mrchu mam dostat 19*.1

peterek414
8. jan 2014

@manucao no dufam ze sa to podary bola by som rada a daj vediet ci ti dosla ci nie....a kedy budes robit tehotensky test????ja stale neviem kedy mam robit test .....

lucica
8. jan 2014

@manucao
@peterek414 Ahojte, no plodné dni sme mali zhruba v rovnakom čase, preto sa chcem k vam pridat. Ja som mala plodne dni pravdepodobne od 1.1. do 7.1. a sex sme mali 31.,1.,4.a 5. Ovulaciu som mala mat podla kalendara 6.1. ale pichanie v podbrušku som mala 4. a 5., tak uvidime. Toto je este len prvy mesiac co sa snazime a sledujem plodne dni. Pri minulom tehotenstve sme sa snazili 9 mesiacov kym sa podarilo a 2 mesiace pred tym nez sa to podarilo som bola u gyndy na preventivke a poradila mi, ze sa nemame milovat kazdy den, ze speriu potrebuju na dozretie urcity cas a ze mame sexualne abstinovat cca. 4-5 dni pred ocakavanou ovulkou. A na dalsi mesiac som bola tehotna 🙂. Ale trafiť ovulku je otázne, lebo u každej ženy je to rozdielne. Ja som mavala cyklud vzdy 28 dni-29 dni, resp. pred prvym otehotnenim to bolo 28 dni a ešte aj hodiny som niekedy trafila. No a posledne 2 mesiace mi meskala cca. 2 dni.

lucica
8. jan 2014

@peterek414 Test by som na tvojom mieste robila najskor 1-2 dni pred ocakavanym menzesom. Skor zbytočne. Ja som pri prvom robila v den kedy mal prist a bola silna ciarka

peterek414
8. jan 2014

@lucica tak ze drzim palceky aj tebe moja a ty si si vobec nekontrovala cipok v posve?????ked je ovulacia tak je mäkky ako pera a je v nom otvor aby mohli spermie cestovat dalej do maternice..........bolo by super keby to vyslo a vsetky 3 by sme boli tehotne🙂 drzim palceky a kedy mas dostat mrchu??????

lucica
8. jan 2014

@peterek414 Ja mám dostať 20.januara za predpokladu, ze budem mat cyklus zasa 30 dni a nie standardných 28-29.

peterek414
8. jan 2014

@lucica ja mavam 30 dnovy ciklus a mam dostat 22.1 a kedy si budes robit tehul.test????

lucica
8. jan 2014

@peterek414 No ja asi az den po vynechani, cize 21.1., zdajú sa mi to skôr vyhodené peniaze. ☹

peterek414
8. jan 2014

@lucica ja najskor az 23.1 dotedy ma porazi lebo som nedockava ale budem musiet volako vidrzat ☹

asemilka
8. jan 2014

@sunshine85 ja tiež používam tu aplikáciu, len ju mám v tablete 🙂

ckatka
9. jan 2014

@manucao no, u mna je ten rozdiel, ze podla gyn - ja celkom zdrava nie som, mam rozhasenu pecen a nefunkcny lavy vajecnik - to je presne to co mi ta liecitelka povedala (ziadna "jasnovidka"), pouziva tradicnu cinku medicinu a tak... tak som zvedava - zatial pozorujem aspon to, ze sa mi upravila MS a nemam bolesti vobec...som fakt zvedava co bude dalej 🙂

janka820
9. jan 2014

Ahojte. no my sme sa tak pekne zacali snazit od skoncenia mrchy (2.1.)a dnes rano chytene mocove cesty ach jaj ☹ par dni si dame pauzicku no dufam,ze to tento mesiac este stihneme...

manucao
9. jan 2014

@peterek414 ahojky..ja nebudem robit tehu test...za ten cas co sa snazime som ho robila veeelmi velakrat a stale negativny..takze viacmenej som rozhodnuta ze ho nebudem robit ani teraz..a neviem co som chytila..ale dost ma svrbi...dala som si krem co mi dal na gynde...vytok nemam len ma svrbi
Inak ja som teraz vstala.Manzel odviezol dcerku do skoly..a ked prisiel o 8 tam si isli lahnut..On lebo co sme spolu ja som bolas tale ranne vtaca..a taka hyperaktivna..a teraz len spat a spat

manucao
9. jan 2014

@ckatka tak co my sme k nej chodili je doktorka..ma riadne titul Mudr. ma pokladnu, vsetko t ida na blocik, hodi do pokladne...ma riadne ordinaciu a jedno co ma je vidi ako keby do buducnosti...inak co mi povedala ohladom mojej minulosti uplne vsetka pravda...aj o pritomnosti

peterek414
9. jan 2014

@manucao je to dost nakladne tie testy ja skusim ked bude meskat mrcha a uvvidim.....ja vytok mam taky riedky vodovy a ked som sa zobudila tak som chitila take krce do brucha od hladu ze som musela ist jest a to neni u mna zvikom ked ze na ranajky pijavam len kapucko .....

manucao
9. jan 2014

@peterek414 ono to u teba vyzera ze sa vam podfarilo..tie testy su drahe..ale Inofolic via..ten kupujem za 15 eciek a mam ho na 10 dni...a beriem ho eraz cca 5 tyzdnov...Zeny pisali co ho bralli ze im pomohol..tak skusim ho brat este dva mesiacea ak nic, idem na gyndu.Ja som teraz zmastila misku s mliekom a lupienkami...a dam si kavicku lebo zaspim znova

peterek414
9. jan 2014

@manucao ja absolutne nic neberiem ziadne vitaminy ani nic takeho.......ja ne ze by som zaspala len sa mi stale ziva......

manucao
9. jan 2014

@peterek414 ty uz mas dve deticky..aj to tretie bude..a mozno uz aj je...my sme podstupili vysetrenia a sme zdravi, tak sme kupili tie vitaminy...ale vies..ked sa tak dlho snazis su cvhile ked uz mam pocit, ze nam je suedene tak to...a pootm ked vidim tehotnu ciganku idem ma rozthnut od nervou

lucinka3289
9. jan 2014

Tak baby mrcha skoncila mozeme sa ist snazit dufam se uz dalsi mesiac nepride 🙂

peterek414
9. jan 2014

@manucao ano mam 2 deti ale dost som pribrala ked ze mam 170 vysku a 110 vahu tak sa aj bojim ze to nevinde

armimi
9. jan 2014

@nikolet_89 snažíte sa s manželom o druhé bábo?

nikolet_89
autor
9. jan 2014

@armimi ano 🙂

manucao
9. jan 2014

@peterek414 a ty si teraz doma na materskej? vy ste stale chceli tri deticky? Ja meriam 160 cm a vazim 68 kil..co som priubrala za posledny rok, lebo mam sedavu pracu v kancli a mna to ubija..nie som zvyknuta...ako som pisala, ja som dsot hyperaktivny tip...akurat posledny tyzden som ospala princezna..ale inak strasne chcem inu pracu kde s clovek hybe...teraz co som doma som nesmierne stastna..taka kludna pokojna...vies ja nenavidim pracu do kt. chodim fuuj

lucinka3289
9. jan 2014

@empathia a ty ako?