icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

wenka25
9. jan 2014

@lucinka3289 aj mne už konči 🙂 kupila som si aj ovu testy ked som to mala teraz tak krasne rozhadzane a idem tento mesiac ocikavať 😀

lucinka3289
9. jan 2014

@wenka25 my sme si povedali ze este teraz to nebudeme az tak riesit ale ked to tento mesiac nevyjde tak skusim aj ja 🙂

empathia
9. jan 2014

@lucinka3289 ja som dnes 7DC zacninam citit podrbrusko, teplota je taka nižšia (ja mavam v prvej polovici cyklu 36,2-36,4) a po ovulke sa zvíši, na 36,6-36,8...
Ovulka príde tak do týždna tak sa uvidí... prerábame domcek takze stresu az az...

lucinka3289
9. jan 2014

@empathia mne dnes skoncila mrcha konecne 🙂 ja som 6dc

sunshine85
9. jan 2014

@lucinka3289 mozno sprosta otazka, ale 6DC znamena, siesty den od zaciatka menstruacie, ci? 😉

lucinka3289
9. jan 2014

@sunshine85 ano ano 🙂

sunshine85
9. jan 2014

@lucinka3289 dik 😉

lucinka3289
9. jan 2014

@sunshine85 neni zac

peterek414
9. jan 2014

@manucao ano som na materskej zo syncekom do septembra.....a ci sme chceli dieta to je komplikovane to ti napisem v sukromnej sprave.......

manucao
9. jan 2014

@peterek414 dobre moja, tesim sa..idem ja ocistit zeleninu do polievky.Manzel isiel pre dceru do skoly a odviet ju do tanecnej..tak zatial ahoj

peterek414
9. jan 2014

@manucao uz som napisala tak ahoj zatim 🙂

empathia
9. jan 2014

@lucinka3289 takze za par dni sa nam zacne vesele snazilkovanie 🙂 chichichi

lucinka3289
9. jan 2014

@empathia a staci grep aj jest ci musim pit stavu

manucao
9. jan 2014

tak ako zeny..ako ste na tom...ja mam dostat 19.1 a pred cvhilou som asi chytila uz predmenstruacny syndrom..kokso ake nervy do mna vosli...ale z mato preslo...a citim podbrusko a pichanie do prsnikov..na streidacku..a dnes ma pichlo do vajecnikov...nie velmi silno, ale citelne....

peterek414
9. jan 2014

ahojte buduce mamicky....Chcem sa poradit pred 3 dnami mi skoncili plodne dni snazili sme sa o babo a od vcerajsku ma zacalo pychat v pravom vajecniku a mam take chvilkove nie ze zavrate ale je mi z nicoho nic zle a o chvilu to prejde....poradte co to moze byt ze by sa zadarilo??? mrcha ma prist 22.1 to je este dost daleko :(

lucka1025
9. jan 2014

Ahojte 🙂 je možné že by som mohla byť tehotná :P 5.1 mali nabehnut krámy a 5.1 sme mali nechráneni sex... je možné že by som mohla byť tehotná,do dnešného dňa nemam krámy :P

ankaluk
9. jan 2014

@lucka1025 mozno ano,urob si test uz by ti malo ukazat ci si alebo niesi tehulka 😉

asemilka
10. jan 2014

@peterek414 ja mávam takéto stavy už dlhšie.. Mala som to aj pri malej 🙂

asemilka
10. jan 2014

@manucao mne má neprísť 14.teho 🙂 aj som zachytila nejaké náznaky, ako pri malej... Ale nechcem si nič navravat... Lebo potom zase budem revat, ako minulý mesiac.. 🙂

asemilka
10. jan 2014

@manucao vieš, čo mm stále opakujem? Že musíme vymyslieť nejaký superny podnikateľský plán, aby som po materskej nemusela ísť naspäť do práce 😀 nenormálne ma to tam ubijalo..

rea92
10. jan 2014

Koceny od dnesneho dna sa k Vam pridavam aj ja 🙂 Menzes som mala 6.1. , ovulacia by mala byt okolo 18.1. Uz sa neviem dockat. Velmi tuzime po druhom dietatku.

madlene74
10. jan 2014

Ahojte babenky, aj ja sa pridávam, o bábo sa snažíme 8 mesiacov a nič ☹ Dnes som začala užívať clostilbegyt a od 15.dňa cyklu pridám aj Utrogestan. Hádam sa nám zadarí to štvrté 🙂

ivkafu
10. jan 2014

Dievcata, my sme sa snali este iba mesiac, ale kamoska co tiez nemohla otehotniet dost dlho ona mi poradila ze sa treba snazit kazdy druhy den, ona to ma tiez od niekoho, ale im to vislo, tak tie co sme s toho ☹ , tak skuste. Ja nerobim paniku, este je to aj kratko.

madlene74
10. jan 2014

to je pravda, aj mne takto radila moja lekárka-švagriná...na 13.,15.,a 17. deň cyklu!

wenka25
10. jan 2014

@rea92 čav a vitaj,mne to vychadza tak ako tebe ale tento cyklus idem aj ovu testy skusat lebo minuly som mala 42dnovy co sa mi vôbec nestava...tak držim palce

lucica
10. jan 2014

baby čo už máte deti. Ja si vobec nepamatam ci som pri prvom tehu mala njeake priznaky uz pri zahniezdovani resp. pred vynechanim mrchy. Ja vseobecne pred mrchou ani počas žiadne bolesti nemávam. Som možno jedna z mála, ale u mňa to je bezproblémové obdobie, jedina oštara su vložky resp. tampony.
No ale dnes som cca. 5-6 den po ovulke (resp. pripadnom oplodneni), čiže ak sa zadarilo, tak akurat prebieha uhniezdovanie. A mam taky tlak v podbrušku, občas ma aj jemne pichne na boku v podbrušku. Nejak sa zatiaľ nesledujem, ani nestredujem, lebo sa pokusame este len prvy mesiac, ale ma napadlo, ze sa mozno zadarilo. Mali ste nejake podobne pocity, priznaky... 🙂 dakujem

peterek414
10. jan 2014

@lucica ahoj ja som tiez cca 7 dni po ovulke mne to vychadzalo na toho 3.1 a tiez ma picha v podbrusku a sem tam mam pocit na mrchu a pritom ma prist 22.1 tak neviem dufam ze nepride........drzim palce 🙂

zonjushe
10. jan 2014

@lucica ja co si pamatam , nemala som vobec ziadne priznaky, tlaky, pichanie, nic podobne..absolutne som sa necitila tehotna..to prislo az potom, ked uz som to vedela asi mesiac 🙂

lucica
10. jan 2014

@peterek414
@zonjushe Ono to pichanie je lne take chvilkove, ze asi pol hodinku a potom niekolko hodin nic. Ale nebudem ro radsej nicomu pripisovat, aby som nebola sklamana. Na prvy raz keby to vyslo by som bola velmi prekvapena 🙂 Prvy syn trval 9 mesiacov kym sa zadarilo

peterek414
10. jan 2014

@lucica moje deti boli neplanovane a na 1 sup......a teraz cca 8 mesiacov nic aj ja mam take chvilkove pichanie a potom zas nic a mam stale pocit vlhka a stale mokre nohavicky neviem ci je to normalne