Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@lucinka3289 mne už tiež silneju na ovu teste čiarky takže hadam do konca tyzdna bude ovu a stihneme to s manželom 😀
@manucao dakujem ti velmi pekne,ja som čitala o inozotele 🙂 ,že ma viac učinkov otehotniet.Obsahuje to vitamin B.Su hlavne v pomarancoch,grep,brokolica,a kapusta.ja som sa rozhodla že lieky nebudem brat,ale radsej budem papat tieto suroviny 🙂
@manucao jaaaj,a držim palce
Ahojte dnes si idem urobit vecer test tak som zvedava snazime sa dva roky uz sa neviem dockat dvoch pasikov 🙂
@lucinka3289
@inpe55
@wenka25
tak dakujem vam za vsetky info co ste mi tu napisali.Takze test mi vysiel negativny a pravdepodobne mi tento tyzden zacne ovulka lebo uz som mala na ovu teste dve ciarocky...takze sa mozme s mojim snazit...
@majuska121 tak to uz neviem. ja zatial ziadne vytoky nemam. iba normalny mozno trosku do zlta. ale bolesti sem tam mam aj ja. aj mi je zle. tak neviem. snad nic zle :(
@lucka1025 aky test su mala negativny?naco si si robila tehotensky ked ti ma zacat ovulacia?
noeste jedna vec od soboty si robim ovu testy do dnes bola stale iba jedna ciarka no dnes boli dve ta kontrolna bola slabsia ako ta druha je mozne ze mi dnes prebieha ovulka?dakujem
alebo ze zacina??
@sebaastian pridaj aj fotku 🙂
@asemilka
@lucinka3289
baby vyzera to tak ze podla ovu testov som mala ovu vcera ale dnes mam len 11DC,myslite ze to moze byt?inak zacala som brat Inofolic....vcera boli ciarky rovnake a dnes je testovacia slaba....
a vy ako?
@barborka2014 kyselinu listovu.Brala som ju pri prvom tehu,este ked som tehotna nebola.Teraz chceme druh uz asi od septembra,no zabudla som na nu.Zacala som ju brat v decembri,no a vyzera to,ze som tehu.Test som este nerobila.Uvidim,ci to nenecham az na vikend.No meskam a je mi zle 🙂 Kedze uz som tehotna bola,tak tie pocity poznam.Kyselinu listovu odporucaju aj Dr.,ma dobry vplyv na delenie buniek v zaciatku otehotenstva a na vyvoj nervovej sustavy plodu.napr.proti razstepu atd.
Prepáčte ta fotka nemala byt sem 🙂
ahojte ked som mala plodny hlien do kolkych dni by mala prebehnut ovulka dakujem
Aj mne sa zacal tvorit hlienik kedy by mala byt ovulka a kedy milovanie
@lucinka3289 ja som ho spozorovalav sobotu a od soboty nic ani naznak nijakeho hlienu a tebe
@angels882 mne sa dnes objavil
ahojte buduce mamicky chcem sa poradit ci by som uz si mohla spravit tehul test dnes mam 25DC a ovulacia bola okolo cca 4.1 az 6.1 🙂
@peterek414 mozes. ale presnejsi bude v den mensteracie alebo ideal ked ti bude 2 tyzdne meskat 🙂 ja cakam na sobotu :D
@misskate1 a uz ti meskaju ?aj mas priznaky nejake?ja ani neviem jedine ci mam ze ma sem tam pichne v podrusku a aj zaboli ako na mrchu to je vse zatim
mne snad budu meskat v sobotu :D to by som mala dostat. priznaky neviem. bojim sa, ze si ich len tomu pripisujem. ja teraz len cakam prvy menzes po vysadeni. teda po nezobrati noveho balenia tabletiek. ale mala som mierne bolesti v podbrusku a 3 dni mi je trosku zle. ale aj ma picha v boku 3 dni. tak ja neviem. som zufala, lebo mam v hlave vsetko mozne. hlavne sa bojim, aby to boli prinajhorsom iba menzes :(
@peterek414 ja si myslim, ze mozes spravit len by som este pockala kym bude meskat aspon tyzden. 😉 tfuj tfuj nech to tam je 🙂
ja mam prave po ovulke vcera bol hlien a dnes som citila bolest na pravom vajecniku tak uvidíme co bude, ale u nas to bude dlha cesta 😖
@peterek414 podla mna spravit mozes ale vysledok nemusi byt pravdivy...ako som spominala mne ukazoval neg a az v den meskania MS bol duch ...inak tie bolesti v pobrusku spm mala aj ja hned od zaciatku
@angie267 dakujem za radu a preco to bude u vas dlha cesta????
@ddanaa sak to ze aby mi to nedalo nadej a potom s toho nebude nic ach jaj

@manucao vcera sme boli tiez dead ale pred vcerom sme sa milovali