Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@nair ze? podla mna je to jedna z najlogickejsich rad v porovnani s roznymi pripravkami a ovocim a bylinkami. Aj ked aj to moze svojou troskou pomoct, ale nie tak ako toto. Resp. skor naopak, ako moze dehydrovany organizmus ist proti pocatiu a uchyteniu embryjka na sliznici...
@radka752 ahojky, no mne sa po vysadení HAK toho moc nevrátilo, trochu viac bolelo počas menštruácie a natiahol sa mi cyklus z 28 na cca 35 ale inak nič. Bola som z toho dosť prekvapená lebo pred užívaním som šla skapať. Podarilo sa nám otehotnieť po cca 1/2 roku sanžilkovania, ale v 8tt sme o bábo prišli. Takže des a teraz sa už znovu snažíme 8 mesiacov a stále nič. 😢 ☹
@zuzanka7834 Ahoj, no s tým papierom to je zaujímave 😀 ale človek nikdy nevie aspoň nejaké pozitívum, ja pijem ako púštna ťava a stále nič 😕
Ahojte ja som mala dostať mrchu 7.1 a nič dva testy negatívne som stoho smutná poraďte čo asi najlepšie ísť na vyšetrenie že
ahojte tak ja test ani nemusim robit lebo dosla mrcha meskala 2 dni mimco nebude ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ....tak idme na to buduci mesiac hadam sa to uz podary...vsetkym snazilkam drzim palce 🙂
@peterek414 to mi je luto no nevadi,raz to pride uvidis.
ahoj je mozne ze mi duch nesilnie uz som si urobila pat testov a az po niekolkych minutach tam nabehne z ducha slaba ciarka a na jednom nic neviem je mozne ze sa mi uplne pomali stupa hcg alebo co si myslite mrchu mam mat v pondelok
@wenka25
@peterek414
dievčence podari sa nam to , len tam hore nam este nevybrali ktoreho anjelika nam poslu 🙂
ukazal by podla vas uz aj ten digitalny blueclear

@zuzanka7834 Toto som aj ja niekde čítala. Logiku to má, hydratovaný organizmus by mal tvoriť viac hlienu.. 😉