Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@empathia tak 31.2.je nas...a mali by sme zobrat aj @lucinka3289 lebo jej to tiez tak kolko toho dátumu vychdza pokial sa dobre pamatam 😀
Caute,chcela som sa spytat ci neviete nahodou ako to je so zltym telieskom.vcera som bola na usg zospodu 20 dc, videla ze ovulacia prebehla, videla aj žlte teliesko a dnes večer pozeram jak hlupana a dostala som menzes....nemalo sa to teliesko nejak vstrebat alebo nieco take??už som z toho fakt na nervy.
@wenka25 @lucinka3289 JASNE TRI MUSKETIERKY DOHODNUTE 31.1. TESTUJEME A TEHULKUJEME DOHODNUTEEE? :D
Chcem sa Vás niektorej opýtať mám nepravidelný cyklus včera som mala dostať a nič test mi nepotvrdil teh. môže byť že je to ešte skoro alebo sa mám riadiť testom 😉
@peterek414 vazne ti dosla mrcha?no nic teda hlavu hore a drzim palceky nech vam to cim skor vyjde
@lucinka3289 ano dosla vcera no aj som si poplakala ale uz je to lepsie a sustredim sa na tento ciklus co zacal
@peterek414 vsak jasne a ty si nemala dostat mrchu tiez zaciatkom februara?
@lucinka3289 nie mne mala dojst 22.1 a dosla o 2 dni neskor
ahojte baby mali ste niektorá mykózu? Mám biely hustý výtok, pobolieva ma v podbrušku a chrbtica. Dnes som 33 DC, menštruácia nepravidelná a 6 DPO.
dievčence dnes 23DC a rano som sa zobudila a krv isla :((( nerozumiem preco tak skoro
@empathia nechapem a je jej vela?
Ja dnes 22dc a je mi dist blbo od rana co som vstala
@wenka25 no ono to je akoby tmavej kremovej konzistencie, pobolieva ma podbrusko a mrznu mi nohy... neviem asi dostavam mrchu... pocit akoby som mala teplotu. len neviem teraz ci mam brat duphaston ked mam 23DC a mala som ho brat az do 26DC :/ no mam vlozku tak si nemyslim ze byto bolo uhniezdovanie ☹
@empathia a mas teraz len spinenie ci normalne krvacas?
@lucinka3289 rano krvacanie take zrazu, a odvtedy len tak slabo a teraz uz iba ked sa utrem na wc :/

@empathia ok ale naozaj,dovtedy nic hej????!!!!!ani ziadna MS
@angels882 a ktory DC si???neviem ak si uz mala duchov tak hadam by ti ukazal,a nevydrzis kym ti bude meskat?