Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@empathia asi tiez vyskusam ovu test ale musim najprv kupit ked skor ukazu tehotenstvo
@lucinka3289 napis lauritke - ja mam od nej za dobru cenu 🙂
@empathia ale zbehnem do lekarne
@lucinka3289 rano budes testovat? aj dnes mas nocnu?
@empathia nie nemam daj pokoj stacilo 🙂 asi otestujem este dnes
@empathia ja nijako.akurat ze ma tie kozy bolia a vcera aj predvcerom ma bolelo brucho ako na MS....inak spinenie ziadne,takze asi ani ziadne uhniezdenie.ale ja som este len 5-6DPO...a akurát dlavim ten ananas co je vraj dobre na uhniezdenie 😀 .ja si myslim ze ti to konecne vyslo,no uvidis co ti zajtra povie dr.,dufam ze je to tam 😀
@lucinka3289 nepracujes nahodou vo VW? 🙂 viem ze tam nocnu smenu v nedelu nemaju ...
pisala mi jedna dievcina ze z ranneho mocu sa musi testovat ovu testami aby zachytilo tehotenstvo
@empathia oki tak otestujem rano 🙂 ale ty si teraz testovala🙂) ee robim zdrav sestru v rakusku
@lucinka3289 ja som sa to otom testovani rano dozvedela az teraz takze rano sa budem testovat 🙂 a pojdem k lekarovi nech ma kukne a poradi ohladom uzivania liekov
baby testujete az ked vam meska? alebo aj skor? ja mam dostat 1.2. ale mavam bolesti v podbrusku tak asi nic z toho nebude 😒
Dnes 23dc ca 9dpo a zacalo ma sem tam pichat vo vajecniku.
@lucinka3289 mna tiez tak picha a sem tam ma chytaju krce akoby som ich mala dostat. Baby a merate aj teplotu niektora? Ja som pri druhej druhej dcerke merala pravidelne niekolko mesiacov kym sa nam to podarilo. Aj teraz by som aj chcela ale vstavam skoro rano do prace a kedze sa to musi este v posteli merat tak sa bojim aby som dcerku nezobudila este spi s nami a niekedy aj starsia ak muz neni doma a neviem ako by som to jej vysvetlovala kedze netusi ze sa snazime 😝
@angie267 my sme sa rozhodli len v decembri ze sa zacneme snazit zatial som to nechavala na nahodu a ked to nevyjde tento mesiac tak budem skusat uz som kupila ovu testy
@lucinka3289 asi to aj ja skusim s tymi ovu testami je to diskretnejsie pre mna a co to prosim ta stoji? Kupujes to v lekarni a kolko ich asi treba......
@angie267 v dm som kupila zevraj staci nejakych 5 testov v baleni ich je 5 a cena okoli 6€
@empathia
@lucinka3289 dakujem baby tak buduci cyklus ich skusim aj ja, aj ked zhruba viem kedy mam ovu ale aspon sa uistim 😝 a to este uvidim aky budem mat cyklus lebo som po vysadeni antiky.som zvedava ako dlho nam to bude trvat lebo mm ma zly spermiogram, ale to bolo pred 4,5 rokom tak vsádzame na to ze teraz to moze byt ine.
@empathia mne vysiel ovu test negat :(
@lucinka3289 po kolkych minutach?
@empathia po 7min

@23petka spytatj sa skor v lekarni... asi bysom mig nedavala