Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
empathia Ja mam dostat 2.1.no dufam ze to nie je pms
@empathia mam pepino ten 10HCG
@lucinka3289 citala som ze najlepsi je mamatest 10, a ze pepino casto ukazuje pozitivne a nemusi byt...
@empathia no mne zatial ukazal dobre takzd neviem mam dilemu ci vydrzat do ms alebo spravit test
aj mne Pepino ukazoval druhu ciarku a nebola to pravda....aj ovu testy od Pepina su na nic 😒
@wenka25 pises ze ti 5dni meska a potom ze mas dostat 1.1.
@lucinka3289 lebo ja viem kedy mam ovu a dala by som krk na to ze tento mesiac sa mi posunula na 27 DC a to bolo 20.12. takze preto.
Aha ja viem tiez kedy mam ovu
Baby chcem sa opytat ci po sexe si vykladate aj nohy, lebo kamoska mi hovorila ze to pomaha.a na ako dlho? Dakujem
@lucinka3289 a stalo sa ti niekedy ze sa ti zdalo ze mas 2krat do mesiaca?lebo urcite som mala na 14DC a podla testov aj priznakov aj 27 DC.tak ja uz neviem.....preto som taka domotana.
Zdravim damy.
Zabludila som na tuto temu s trosku inou otazkou ale verim tomu ze mate toho vela scitaneho a budete mi vediet poradit. Ja sa nesnazim otehotniem prave este stale naopak ale antiku som vysadila uz pred pol rokom ... chcem kym sa budem o nieco snazit si vycistit telo. Cyklus som mala sprv nepravidelny ale potom nabehol kazdych 28 dni no respektive dva krat za sebou som mala na hodinu presne. Terza meska dva dni a mam len krvave spinenie mozno dve kapky krvi. Mám zacat stresovat?
@wenka25 asi nie test je negat
25dc 11dpo a test negat :(
@lucinka3289 hlavu hore skús ešte o 2 dni
@lucinka3289 veru skus este o par dni,este je skoro,niekomu test ukaze az po tyzdni meskania 😒
Ale teraz uz fakt vyckam kym dojde ms nebudem sa uz stresovat.
Ale je mozne ze som v tom lebo prsia ma bolia uz dlhsie a pred ms ma boleli asi len 2 -3 dni pred teraz je to uz vyse tyzdna
@lucinka3289 ja dnes 26DC, podla fertility 8DPO :/ ale vyzera to na MS... drzim ti paste nechcem ta tu videt v januarovych snazilkach 😎 😉
@empathia dakujem no dufam ze to bude tak 🙂 aj ja ti drzim palce nech ta tu tiez nevidim hehe
@empathia robila si si testik???
Caute kocky, mozem sa pridat? Ja mam tiez prislub od manzela, ze od noveho roka ideme na to 🙂 Tak nech nam to vsetkym cim skor vyjde ;)
@zuzanka7834 drzim palce 🙂

@lucinka3289 jabysom vyskusala na tvojom mieste :ň aky mas kupeny testik?