Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@empathia ok daj potom vediet ako to dopadlo
Pridavam sa ak mozem
@lucinka3289 zacala som slabo krvacat taaakze uz som oficial januarova snazilka
7 dni meškania a test negativny ☹ no asi ozaj ovu bola posunuta....
@empathia tak to mi je luto snad to v januari vyjde
@lucinka3289 nevadi raz to predsa vyjde 🙂
@empathia tak to urcite
@lucinka3289 a ty ako? testíkla si sa?
Ahojte vsetky snazilky.vsetkym prajem krasneho Silvestra a Stastny novy rok a nech je pre vsetky uspesny a takto za rok nech mame vsetk doma male, krasne, vonavucke miminka
@empathia nie pockam na termin mrchy este dva dni
Stastny a plodny Novy rok nam prajem 🙂
@lucinka3289 stale iba zvlastne spinim krvave, mam 10DPO, teplota sa mi drzi na 36,7 C tak som fakt zvedava kedy sa rozbehne naplno, takto ma trapit 😀 este aj prsia pobolievaju ale uz menej ako pred 5dnami... fakt velmi zvlaaastna mrcha... 😀
@lucinka3289 zajtra budem cakat na tvoj vysledok 😉
@empathia ja som tiez zvedava ci ta mrcha pride boze uz nech je zajtra neviem sa dockat aky bude vysledok
@empathia a aky dlhy mavas cyklus
@lucinka3289 minuly mesiac bol 30DC
dnes je 28DC
@lucinka3289 predstav si ze bude pozitivny vysledok a splni sa to uvidis 🙂
@empathia ale mozno je ze teraz ked len spinis ze si v tom
@empathia no ja som pozitivne nastavena a dufame ze to tak aj bude
@wenka25 no ako si na tom?
@lucinka3289 ako si silvestrovala? 🙂
@empathia doma sme boli na pol nic len glg sampusu a ty?
čafte,no MS nikde,test som nerobila,musim ist zajtra kupit. 😒 neviem ale uz ma aj prsia bolia ako pred menzesom tak fakt neviem.dam vediet zajtra...
@empathia inak ja som mala takuto MS ako pišeš že maš,ked uz som bola s nasom prvou tehotna 🙂 držim palce aj @lucinka3289
@wenka25 drzim palce 🙂
@lucinka3289 ja taka domáca pohodicka s mojím drahýma našim chlpacom chichichi, deci vinka kopec jedlaaaa 🙂
@pa3cia112 ahoj chcem sa opytat ako dlho mavas vylozene nohy.dakujem

@lucinka3289 nerobila asi sa mi rozbieha mrcha mrchaca ak sa nerozbehne tak otestujek chichichi