Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@lucinka3289 ak nic presuvas sa do februara?ja ostanem tu
@mamamonika
mne sa zda ze Inofolic mi tiez pekne prehadzal cyklus,uz si ho nekupim,radsej budem pit alchemilku a jest kys.listovu...
@wenka25 ostanem tu
@mamamonika a riesili u teba preco si mala 2krat missed?lebo ja som mala v septembri a mi dr.povedal len ze sa to stava a ze keby viac krat po sebe az vtedy sa robia vysetrenia....inak odvtedy mam strasne bolia vajecniky a cez ovu este viac
@wenka25 To som robila doteraz a nic, mozno aj ta alchemilka to rozhadzala. 😉 Nie ostavam tu, ved to by som sa furt posuvala potom do marca, do aprila atd. 😉
@mamamonika my sme sa dohodli v decebri ze sa zacneme snazit takze januar je taky prvy mesiaca vy?
@wenka25 No prvy MA som mala v januari, tiez neriesili, ze kazda tretia zena potrati, potom som po 2 a pol mesiaci znova otehotnela a zas MA v 8tt. Lenze, po tom prvom kyrete som tam mala hematom a ten tlacit na plod, aj som krvacala a brala dufaston, nepomohlo.Mam vsetky vysetrenia za sebou genetika-tam mi zistili dve mutacie a ze som heterozygot, homocystein som mala ok, cize akoze som zdrava. Stitna zlaza nic sa nenaslo.No ale ja som si zistila, ze kocky, ktore maju tuto mutaciu ,aj mi to jedna znama doktorka potvrdila,ze prve dieta v pohode /to uz mam/ a potom ze mali potraty a ze odporucaju si pichat fraxiparin. Samozrejme ani to ti nezabrani, ze sa ti to nemoze stat tretikrat ... Ale som si povedala,ze ked otehotniem tak radsej si to budem pichat a uvidim, ja som uz pripravena na vsetko po tychto dvoch MA.
@lucinka3289 MY tiez od decembra, lebo po druhom missed mi dala pol roka pauzu doktorka.
@mamamonika no to aj mne povedali ze kazda tretia zena potrati ale v nemocnici mi vravela dr. ze je toho teraz ovela viacej ako pred par rokmi,ze nechape co sa deje ale ze neskutocne vela bab pride o babatko....len toho sa bojim aj ja ze sa mi to stane zasa a az potom zacnu zistovat pricinu miesto toho aby sa tomu predišlo.uvidime.... 😉
@mamamonika si pisala ze uz mas dieta.kolko ste sa snazili pri prvom?
@lucinka3289 4 MESIACE ale to som mala 31 a teraz budem mat 38
@wenka25 Tomu sa neda predist, oni tvrdia, ze ci spontanny alebo missed , ze sa neda urcit pricina preco sa to stalo, vacsinou to byva zle uhniezdenie, poskodeny plod atd, ze telo sa toho chce zbavit, tak to je aj v prirode.Na druhej strane kedysi sa o tom nehovorilo, vies ked sa to mne stalo prvykrat zrazu sa mi priznalo x kamaratiek, ze aj im sa to stalo.Niekto o tom nehovori stane sa to do 12 tt vacsinou a to este ani brusko nie je vidiet.
@mamamonika len mi neide do hlavy preco tie vysetrenia nerobia uz po prvom MA.
@wenka25 Prave preto, ze ked sa ti to stane len raz moze to byt blba nahoda, poznam x zien , co to mali raz a potom normalne otehotneli a maju zdrave babatka. No a tie vysetrenia su asi aj dost drahe,v ANGLICKU ze vraj to riesia, az ked sa ti to stane 3 a viackrat.
@mamamonika ja budem mat vo februari 25
@lucinka3289 Jaj draha ty mas casu a casu. 🙂 😉
@mamamonika 🙂
Baby ako sa stravujete pred planovanym tehotenstvom?
@magnolia26 urcite netreba cakast ako to ,,odporucaju lekari´´
dnes som 8DPO a robila som si teh.test vysiel negativny, pobolieva ma podbruško aj chrbát a tak niekedy mi je nevoľno od žalúdka.
@wenka25 ja sa idem tento tyzden iobjednat natu laparku a bud ma daju na 20.2 alebo 20.3 ale chcem to mat cim skor zasebou, ale nieco mi hovori ze budeme musiet do CAR 😒
beriem to s rezervou ale miestami sa citim duševne ako vyžmýkaná špongia a potom chytim druhy dych 😉
@smejlicka idealne je testovat tak 12DPO co sledujem baby ze testuju tehu testami
Dnes je 9 DPO, pobolieva ma podbrusko ako keby mal prist menzes, bolia ma prsia, krcok je vysoko, tvrdy a uzavrety. Rano som si robila test a tak ako som predpokladala este je negativny. Tak uz len cakat do nedele

@lucinka3289 No ved uvidim, ale ako citas ja uz mam teraz rozhodeny. 😉 Mozno sa mi upravi na 28, ale zas lepsie je mat kratsi ako 31 a viac dnovy.A kolko sa uz snazite?