Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@asemilka tak drzim palce nech to aspon tebe vyjde
@lucinka3289
no to je škoda :/
@empathia no co narobime snazilkujeme dalej
@lucinka3289 tak tak neprestaň veriť 🙂 ja mam dnes 1DC a idem k lekarovi dnes zase
@empathia kvoli comu udes k lekarovi?
Ahojte baby, dnes som 11 DPO,bazálna teplota sa už 4 deň drží v 3.fáze na 37C, mám strašné nervy.... zadarilo sa či nie?! 🙂
@lucinka3289 vidis, aká som blbá... Ešte aj sama sebe píšem...
však to.... toto je 9. mesiac snaženia, dúfam,že liečba pomohla
tak baby hlasim aj ja asi nastupujucu mrchu 😠 sice este sa nerozbehla ale uz je to otazka par hodin 😒
@lucinka3289 bola som mu povedat kedy idem na laparku, aby mi napisal kedy ake lieky mam uzivat a kedy sa mam ukazat...
ahojte asi nas tu viac naraz dostalo mrchu,to co by sme aj naraz uz boli tehu buduci mesiac 😉
ahojte zacina ma pobolievat brucho ako keby mala prist mrcha :( a trochu mi je zle od zaludka taka tazoba
Baby ak dosla mrcha vcera vecer ktory den mam ratat ako 1dc dnesok ci vcerajsok?
@lucinka3289 vcerajsok
tak u mna mrcha v plnom prude presne 28 den cyklu prijemny budicek na rano 😠 uvidíme co da februar ale skusim to s ovu testami 😝
@asemilka
@lucinka3289
@empathia takze baby uz som nevydrzala a spravila aspon ovulačny,ale nic,negativny 😀 11DPO
@angie267 aj ja idem vo februari skusit ovu testy
@lucinka3289 a uz si po mrche? Ktory den zacnes? Ja ich este nemam kupene ale tu na modrom k. maju v ponuke tak asi objednam.
@angie267 ja mam dnes 3 den mrchy teda zacala predvcerom vecer tak neviem ktory mam rata ako prvy predvcerajsi alebo vcerajsi.
@lucinka3289 ja myslim v ten den ratat ked sa spusti je 1DC takze by si mala byt 3DC.
@wenka25 tiez si myslim, ze je este skoro podla mna az ked ti budu meskat sa oplati testovat, ja som ani nestihla testnut aspon som usetrila 😝

@lucinka3289 plán je nedostať ju 😀 budúcu nedeľu, 9.teho. Keď sa ráno zobudím a nič.. Tak testnem 🙂