Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
Ahojte žienky 🙂 My sa síce snažíme už pár mesiacov, ale po prečítaní celej vaše témy, som sa rozhodla, že sa pridám k vám. Akurát dnes mám dostať mrchu. Mám taký slabulinkohnedý výtok, tak len čakám, či sa to rozbehne alebo nie. Čítam, že mnohé z vás už ste už boli aj na všelijakých vyšetreniach. Ja som bola len na klasickej preventívke a nič viac, nejako sa neviem k tomu dokopať, aby som to začala riešiť aj s doktormi. Všetkým držím palce, aby bol tento rok úspešný 😉
@lucinka3289 dakujem no bodaj by si mala pravdu,ale fakt myslim ze tento mesiac zasa nic
@wenka25 treba mysliet pozitivne kedy budes testovat?som zvedava
Baby nestresujte.Uzite si vikend a tvarte sa,ze nechcete byt tehotne.Potom to pojde.Ja som prave v obdobi plodnosti,no netlacim na pilu 🙂 No uz vidim,aka budem nervozna vo februari,ked budem mat dostat.Dufam,ze nedostanem.Nie len preto,ze by som sa tesila dvom ciarkam,ale ideme v tom cse na ples 🙂)
@wenka25 to zaujima aj mna kedy budes testovat 😝
@katarinka289 ved my sa len tvárime ze tehotne chceme byt 😀 😀 tfuj tfuj tfuj nech ti potvora nepride 😉
@angie267
@asemilka
@lucinka3289
@empathia
baby 1DC...taka som nasrata!!!!!!skor a z nicoho nic. 😢 aspon som ušetrila test 😝
@wenka25 no to mi je luto ide sa dalej.
@asemilka je to krasne ako to robis?
@lucinka3289 podla obrazkoveho navodu,dam ti link?
Ahojte, môžem sa k vám pridať? Snažíme sa už viac ako rok, mám za sebou dva potraty a teraz sme dostali od lekára "príkaz" sa snažiť 🙂
@mia005 vitaj medzi nami
@lucinka3289 ďakujem 🙂
ahojte zeny🙂ja som pred dvomi rokmi potratila v 4 mesiaci☹ bola som zufala a psychycki vycerpana kedze to bol druhy potrat.Na genetickych testoch som bola pred mesiacom cca a vysledky zoberem zajtra ku gynekologovi nic mi z nich nezistili ani priatelovi a som este sekundarne neplodna.ale nevzdavam sa gynekolog este vysetrenia nerobil tak zajtra idem.viem ze mam este dlhu cetu pred sebou ale drzim aj Vam palce nech sa snazenie podari na krasne babetko🙂
@asemilka
@angie267
Na preventívku ja chodím pravidelne, doktor sa ma iba opýtal, či už plánujeme deti, povedala som mu, že už sa snažíme. Iba mi povedal, že v týchto dňoch mám akurát plodné dni a to bolo všetko. Na nič sa nepýtal, žiadne rady nedal, nič. Zatiaľ to nejako nesilíme, tak mi to ešte nevadí. Ale ak ani do pol roka sa nebude nič diať, tak asi aj pôjdem na nejaké vyšetrenia. Ale ako sa poznám, tak to budem stále odkladať 😀
Ahoj, včera som spravila test-27DC, vyšiel mi negatívny ☹ Nechápem.... b.teplota už 7dní je na 37C a ani sa nepohne... 😖 Žeby ešte nič neukázalo?

@wenka25 drzim ti palce aspon nech to tebe vyjde