icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

lucinka3289
1. feb 2014

@wenka25 drzim ti palce aspon nech to tebe vyjde

kajus_a
1. feb 2014

Ahojte žienky 🙂 My sa síce snažíme už pár mesiacov, ale po prečítaní celej vaše témy, som sa rozhodla, že sa pridám k vám. Akurát dnes mám dostať mrchu. Mám taký slabulinkohnedý výtok, tak len čakám, či sa to rozbehne alebo nie. Čítam, že mnohé z vás už ste už boli aj na všelijakých vyšetreniach. Ja som bola len na klasickej preventívke a nič viac, nejako sa neviem k tomu dokopať, aby som to začala riešiť aj s doktormi. Všetkým držím palce, aby bol tento rok úspešný 😉

asemilka
1. feb 2014

@kajus_a si lepsia ako ja 🙂 ja som ani napreventivke nebola...mala som ist v januari...

angie267
1. feb 2014

@wenka25 ani nehovor aj mna veru pokusali prsty esteze som nemala doma ziaden test 😀 😝
inak uz by sa to mohlo zacat prelamovat som zvedava ktora hodi fotku s dvoma ciarami 😉
Tesim sa dnes ani mi nevadi ze dosla mrchana, zarezervovali sme si dovolenku 🙂

angie267
1. feb 2014

@kajus_a
@asemilka ja som tiez este nebola 😀

wenka25
1. feb 2014

@lucinka3289 dakujem no bodaj by si mala pravdu,ale fakt myslim ze tento mesiac zasa nic

wenka25
1. feb 2014

@angie267 vsak?zakladatelka prva tehu a uz po nej nic....nam sa nasa kocka na dofci podarila a na dalsej som tiez otehotnela-len to dobre nedopadlo....tak neviem mozno treba dovolenkovat 😀

lucinka3289
1. feb 2014

@wenka25 treba mysliet pozitivne kedy budes testovat?som zvedava

asemilka
1. feb 2014

@wenka25 nam sa dcera podarila,ked sme kupili manzelsku postel 😀

katarinka289
1. feb 2014

Baby nestresujte.Uzite si vikend a tvarte sa,ze nechcete byt tehotne.Potom to pojde.Ja som prave v obdobi plodnosti,no netlacim na pilu 🙂 No uz vidim,aka budem nervozna vo februari,ked budem mat dostat.Dufam,ze nedostanem.Nie len preto,ze by som sa tesila dvom ciarkam,ale ideme v tom cse na ples 🙂)

angie267
2. feb 2014

@wenka25 to zaujima aj mna kedy budes testovat 😝
@katarinka289 ved my sa len tvárime ze tehotne chceme byt 😀 😀 tfuj tfuj tfuj nech ti potvora nepride 😉

wenka25
2. feb 2014

@angie267
@asemilka
@lucinka3289
@empathia
baby 1DC...taka som nasrata!!!!!!skor a z nicoho nic. 😢 aspon som ušetrila test 😝

lucinka3289
2. feb 2014

@wenka25 no to mi je luto ide sa dalej.

angie267
2. feb 2014

@wenka25 je mi to luto 😒 ale hlavu hore ideme dalej ja som 2DC, vidis tak aj ty si aspon usetrila test 😝
februar je nas adokonca nam to bude cca vychadzat na valentina tak snad to dame 😀

asemilka
2. feb 2014

@wenka25 u mna tento mesiac vyhrava povercivost....budem testovat najskor v den mrchy...doteraz som to vydrzala len raz... je z toho emily 🙂

asemilka
2. feb 2014

baby,tomuto sa tento mesiac venujem, aby som nescvokla..modre je prvy pokus, zlte druhy

lucinka3289
2. feb 2014

@asemilka je to krasne ako to robis?

asemilka
2. feb 2014

@lucinka3289 podla obrazkoveho navodu,dam ti link?

mia005
2. feb 2014

Ahojte, môžem sa k vám pridať? Snažíme sa už viac ako rok, mám za sebou dva potraty a teraz sme dostali od lekára "príkaz" sa snažiť 🙂

angie267
2. feb 2014

@asemilka nadherne, mas sikovne rucicky 😉
@mia005 vitaaj 😉 tak sup na to 🙂

mia005
2. feb 2014

@angie267 Ďakujem za privítanie, už sme na to šupli 😀

lucinka3289
2. feb 2014

@mia005 vitaj medzi nami

mia005
2. feb 2014

@lucinka3289 ďakujem 🙂

katushka1234
2. feb 2014

ahojte zeny🙂ja som pred dvomi rokmi potratila v 4 mesiaci☹ bola som zufala a psychycki vycerpana kedze to bol druhy potrat.Na genetickych testoch som bola pred mesiacom cca a vysledky zoberem zajtra ku gynekologovi nic mi z nich nezistili ani priatelovi a som este sekundarne neplodna.ale nevzdavam sa gynekolog este vysetrenia nerobil tak zajtra idem.viem ze mam este dlhu cetu pred sebou ale drzim aj Vam palce nech sa snazenie podari na krasne babetko🙂

kajus_a
2. feb 2014

@asemilka
@angie267
Na preventívku ja chodím pravidelne, doktor sa ma iba opýtal, či už plánujeme deti, povedala som mu, že už sa snažíme. Iba mi povedal, že v týchto dňoch mám akurát plodné dni a to bolo všetko. Na nič sa nepýtal, žiadne rady nedal, nič. Zatiaľ to nejako nesilíme, tak mi to ešte nevadí. Ale ak ani do pol roka sa nebude nič diať, tak asi aj pôjdem na nejaké vyšetrenia. Ale ako sa poznám, tak to budem stále odkladať 😀

kajus_a
2. feb 2014

@mia005 tak treba poslúchať, keď kážu 😉

asemilka
2. feb 2014

@kajus_a ja som mala ísť v januári, ale som si povedala že mesiac počkám, keby sa náhodou zadarilo... keby nie tak pôjdem na preventivku

kajus_a
2. feb 2014

@asemilka tak to áno, po dvoch čiarkach na teste by som sa ani je nevedela dočkať, aby mi to aj doktor potvrdil 🙂 Držím palce 😉

asemilka
2. feb 2014

@kajus_a spoliehala som sa, že nám to vyjde v januári 😀 ale nevyšlo to... tento mesiac tak ci tak pôjdem.. aspoň to budem mať za sebou 🙂

madlene74
3. feb 2014

Ahoj, včera som spravila test-27DC, vyšiel mi negatívny ☹ Nechápem.... b.teplota už 7dní je na 37C a ani sa nepohne... 😖 Žeby ešte nič neukázalo?