Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@asemilka @empathia @lucinka3289 inak baby tak MS sa vôbec nerozbieha vcera rano na papieri trosicku krvičky a odvedy nic.....no pockam do zajtra a uvidim,ze by som ten test nakoniec skusila??pockam a uvidim lebo vlastne mi ma dojst az zajtra.
@borovica neboj vsetko bude ok,nestresuj sa,musis byt teraz v klude 🙂
Mozno trošičku mimo len sa chcem poradiť ,dnes mi pravdepodobne začala ovu lebo mám priesvitny výtok len mám taký problém žE priateľ mi príde domov až v piatk ,ked by sme sa hneď v piatok snažili mohlo by to este vyst a ja by som mohla byť tehu či už bude neskoro,vopred veľmi pekné ďakujem za kazdy nazor
@petra16 ahoj, ďakujem...o tých lubrik.géloch som sa dozvedela fakt až teraz pár dní dozadu, že škodia, aj keď my sme mali len taký obyčajný na vodnej báze, ale aj tak ho prestaneme používať...s ovulačnými testami nemám skúsenosť vôbec žiadnu...ale počula som aj o dievčatách, ktorým 2x v jednom cykle v odstupe viac ako týždeň ukázali ovuláciu a to je nemožné...mám to šťastie, že mávam bolesti vaječníka, keď ovuluje, takže viem to takto, ale meriam si aj teplotu, tá Ti tiež pomôže zistiť, či si mala ovuláciu...zistíš to síce až spätne, keď Ti na ďalší deň stúpne teplota, ale ak by ste nestihli byť spolu v deň ovulácie, tak podľa teploty budeš vedieť, že ovulácia prebehla a vajíčko ešte stále môže byť oplodnené, takže to stíhaš aj tak a bez testov...teplota neoklame, pokiaľ nie si chorá, ale to by vyletela z ničoho nič nad 37 a aj by si cítila, že si chorá...inak je to spoľahlivý ukazovateľ, pokiaľ si ju meriaš každý deň v rovnakú dobu a na rovnakom mieste...ja meriam v pošve...merala som aj v ústach, ale to bolo viac rozlietané, v pošve sú tie teploty ustálenejšie, je to tak lepšie...
držím palce, nech Ti to vyjde+
ahojte....bola som dnes u svojho lekara a povedala som mu ze som dva tyzdne po menstruacii a on mi povedal ze mam vajicka akoby mi menzes prave odisiel...mate niekto skusenosti?vraj ked mi pride menstruacia treti den mam prist a zobere mi krv a podla toho zvoli liecbu....snazim sa o babatko...
@wenka25 drzim palce nech to aspon tebe vyjde 🙂
ahoj, dnes je 15.deň lut.fázy, teplota už 8.deň na 37C. Je to možné,že sa ani nepohne? 😕 Mám napäté prsia už niekolko dní, ale inak nič zvláštne necítim...
@madlene74 ahoj ja som si dnes merala bazalnu a mam 37,6co to moze byt,,no niekedy si zmeram sice nie kazdy den ,menzes som mala dva dni normalne a potom skoro nic ,,,malo krvi,,a celi den nic,,,musim si kupit test,,ale by som prosila o radu
@kristinka28 teoreticky môžeš byť tehotná,škoda,že nemeriaš pravidelne. Ktorý deň cyklu si dnes? Ukážka cyklu, keď tehotná baba má aj menzes a teploty neklesajú: http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/622...
@madlene74 dakujem sobotu som dostala menzes myslim ze bolo 1 ,2
@madlene74 tomu ja nerozumiem ale dakujem ti si mila
@zuzulienkaaaa Ďakujem. Asi to skúsim s meraním teploty...lebo ovulačným testom fakt už moc neverím. Aj ja ti prajem (a aj nám všetkým) nech čoskoro riešíme výber kočíka a nie meranie bazálnych teplôt 😉
@empathia ahoj,nic,ja som este netestla,sa bojim ze budem zasa sklamana tak este pockam do zajtra ci sa cosi rozbehne a potom testnem...a aj tak mam len 25 kovy test som zistila .som aj rozmyslala ci ta krv predvcerom nebola uhniezdnie lebo to bolo len 11-12DPO alebo mi inofolic posramotil zasa cyklus.kazdopadne pockam a dam vediet 😀
@lucinka3289 uvidíme co z toho bude,este som netestla,MS sa nezozbieha tak este cakam 😀 dam potom vediet
@wenka25 ok drzim palce nech to tebe vyjde 🙂
@lucinka3289 dakujem....ak nie dalsi mesiac je nas 🙂

@madlene74 ahoj...no, máš pravdu, môže to byť ovplyvnené utrogestanom, lebo progesterón zodpovedá za zvýšenú teplotu...je ťažké veľmi to čakanie na teplotu, či sa zmení...ja som ešte 12.ty deň luteálky dúfala a 13ty už mi bolo jasné že nič a na ďalší deň príde menštruácia....však uvidíš, utrogestan ak už si vysadila, tak hladina pomaly začne klesať a aj teplota, ak by si nebola tehotná...a ak budeš ešte aj ten 18ty deň mať vyššiu, tak potom sa bude na čo tešiť 🙂 a myslím že na ten 18ty deň luteálky už by aj test mal dať spoľahlivú odpoveď