Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
@lucinka3289 takže lubte sa a lubte sa a lubte sa 🙂
@empathia jj mi sa lubime 🙂
@lucinka3289 aspon cosi 😀 a ides na tie ovu testy ci ako?
@wenka25 neviem co mam robit asi mi to nevijde som rozlietana
@lucinka3289 ved to ze to je nevyhoda ze ked presvihnes vrchol ovu tak ta to potom zbytocne pomyli.....no mne este par ostalo tak este tento mesiac otestujem a potom uz koncim,to je na na nervy 😠 inak MS sa mi rozbehla.ratala si 1DC od zaciatku spinenia alebo az ked sa ti rozbehla?
Ahojte. Chcem sa Vás opýtať či môže mať výtok niečo spoločné s problémom otehotnieť, doktor mi povedal ze ani nie , ale aj tak. Teraz mi dal antibiotika Polygynax a Ceroxim. Máte s tým niekto skúsenosť?
@wenka25 az ked sa rozbehla
Ahojte, v sobotu mi skončila mrcha a keďže ju mávam dosť nepravidelnú tak ani netuším kedy mávam ovul. takže sme hupsli v nedeľu na to a do 23 (vtedy mám znova dostať mns) sa budeme snažilkovať. Dúfam že sa to podarí 😉
ahojte, u mňa nič nové...iba ak,že sa teplota konečne pohla, no smerom dolu o 0,1C 😒 Ráno ma pobolievalo brucho, ale prestalo. Už som si myslela,že dojde mrcha.... keď vydrží ešte 2-3 dni už sa začnem tešiť 🙂
@wenka25 takze uz sme februarovky...
@asemilka
@lucinka3289
babeny
toto si kuknite su to specialne cviky od dnes som sa nato dala, koneeeec roky nohy brucho hotoveeee jaaaj mamenka mojaa , ze ked mi lekar povedal ze aby som nepriberala lebo potom sa tazko otehu :/
Ahojte baby, pripájam sa, dnes mám 23 DC, robila som si testík ale ešte nič neukázal, nedalo mi to... 🙂
ja som strašne nervózna... dnes mám 31DC, teplota zas na 37C 😕
@madlene74 🙂 jej, tak to už máš ktorý deň luteálky? 16? 17? to je super, však počkaj ešte deň, dva a ak nebude klesať, tak sa tešííííííme 🙂
luteálku by si nemala mať dlhšiu ako 16 dní, to je strop myslím....
drž sa+
tak dievcata, ako sa vam dari? ja mam dostat o dva dni mrchu a myslim ze aj pride, uz som naliata ako vodny melon, takze januar asi neuspesny :(
Ahojte ženy tak ja sa pridávam, snažili sme sa v januári 3 testy boli pozitívne minulý štvrtok ale v pondelok som začala krvácať následovala pohotovosť, hcg v krvi vtedy 26,21 a nato som šla na kontrolu a hcg sa mi skoro nehlo :-/ len na 27,20 ...takže mám dve možnosti do tohto štvrtka čo bude, buď sa hcg zvýši a budeme tehotný 🙂 alebo sa zníži a vajíčko aj keď už bolo uhniezdené odplaví moja krv :(

@wenka25 mne uz konecne skoncila mrcha 🙂