icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

eimuska
8. feb 2014

Ahojte, tak aj ja sa k vám pridávam. Pani doktorka povolila :D Nám sa síce minulí rok, po viac ako roku snaženia, podarilo otehotnieť ale žiaľ tehotenstvo skončilo 23.10 a 24.10 som musela na kyretáž Teraz už mám 2cyklus za sebou a dúfam, že tretí už ani nezačne :D aj si meriate teplotu? Ja som zatiaľ na tom takto

wenka25
9. feb 2014

@eimuska vitaj medzi nami 🙂 ja nemeriam,ale ocikavam ovu testy 🙂

bajkach
9. feb 2014

@wenka25 asi nie, včera som dostala kŕče a ostala som krvácať viac tak už nemám žiadnu nádej ako sa hovorí :( prinajhoršom sa posnažíme znova 🙂 priateľ ma včera ukludnil, podporil utrel slzičky a ideme ďalej. A možno budem prekvapená lebo v rodine som mala podobné, že tetka ešte 4 mesiace normálne krámovala ani nevedela že je tehotná a mám z toho bratranca

angie267
9. feb 2014

ahojte baby tak co je nieco nove? mame nejaku novu tehulu? Ja akosi nemam nanic cas stale praca a praca 😝 ja som 9DC a neviem co bude kedy bude ovu lebo akosi je vsetko divne tento mesiac lebo uz mam tahavy vytok ale bolest v podbrusku ziadna aj tak je este podla mna skoro na ovu tak neviem 😒 inak s mm sme zacali brat taky napoj s Aloe vera 100% prirodne plus vitaminy co su v tom B12, selen, Ecko, karnitin. Tak snad nam to pomoze na tie spermosky trochen 😝
ja som sa rozhodla ze este tento mesiac ziadne ovu testy mozno skusim nabuduci 😝

asemilka
9. feb 2014

Babule, hlásim 2dc... Pridávam sa do klubu valentinskych snaziliek 😀
@bajkach držím palce, aby rástlo 🙂

petka1982
9. feb 2014

ahojte,rada by som sa k vám pridala ak môžem. Nikdy som si osobne nemyslela,že sa budeme snažiť o bábätko tak dlho. naivne som si myslela, že hneď na prvýkrát sa to podarí a teraz je to už pomaly rok a NIČ.
Máme obaja 31 a už si osobne myslím, že sa to ani nepodarí. Ale ako sa hovorí,nádej zomiera posledná, či? 😵

bajkach
9. feb 2014

@petka1982 najviackrát to pri takomto snažení vyšlo keď si ludia povedali, že kašlú na to a práve vtedy to vyšlo...keďtak skúste gynex veľa báb má naň skvelé ohlasy. 🙂 Ja si ho idem kúpiť tak isto keďže som asi potratila, uvidí sa vo štvrtok na kontrole :-/

eimuska
9. feb 2014

@petka1982 tak, nie si jediná, čo si s myslela, že to vyjde na prvý šup 🙂 ja som si to tiež myslela a potom to strašné sklamanie mesiac čo mesiac... my sme po po troj mesačnej pauze, začali znova pokus o drobčeka zas ta nádej, že to vyjde hneď a dnes začína sklamanie, že klesá teplota a začínam pociťovať prvé príznaky prichádzajúcej MS.... Keď príde MS tak začnem piť alchemilku, vraj aj to je dobré

betiii
9. feb 2014

@petka1982 paneboze nevrav takto.ja sa tiez chcem konecne pochvalit ze uz to konecne vyslo a stale nic.ale treba verit.a vek??nieje podtstane kolko mate rokov.mam kolegynu ma 34 a podarilo sa po siedmich rokoch.to je uspech.treba verit ze sa to podari.ja tiez verim aj ked to je tazke ale verim 😒

hatapkagb
9. feb 2014

Ahojte.Tak necitala som vas,ale chcem sa podelit aj s vami o radost,v piatok mi meskalo uz 5dni a som tehotna po 5rokoch snazenia sa,nemala som ovulaciu vobec ba ani pri prvej dcerke na ktoru sme cakali 7rokov.V auguste mi zistili endometriozu,takze uz sme mysleli ze to nevyjde.Ba dokonca v januari mi dr.povedla ze uz mi nemoze nijak pomoct,lieky na ovulaciu nezaberaju.a tak som mala ist na IVF a ja uz som tehu,super.drzim aj vam prsteky baby,budte hlavne silne

petka1982
9. feb 2014

@bajkach ďakujem za tip...a veľmi ti držím palce,aby to nebola pravda ☹

petka1982
9. feb 2014

@eimuska ako dlho to skúšate ak sa smiem opýtať?

petka1982
9. feb 2014

@betiii vieš,ja som rada,že som na vás natrafila...že si už nemyslím,že som v tom sama...

betiii
9. feb 2014

@petka1982 nie si sama.ani ja som neverila kolko nas tu je takych co mame takyto problem.aj ja som si myslela ze nikto takyto problem nema iba ja a napokon ked som sa zacaal zaujimat vidim ze je toho dost.ale nechapem preco co je toto za zlu dobu.,preco ti co tak velmi chcu nemozu mat a taky co nechcu maju??,to je nesparvodlive.ja osobne sa velmi bojim mam strach ale pevne verim ze to bude ok ze vsetko sa podari a konecne budeme mat babo.moj zacala jest macu ja teraz berem centrum materna predtym som mal kylselinu listovu.tak verim ze to pomoze.este sa chystam mu nieco kupit v lekarni n apodporu spermii.inak si odomna o dva roky starsia takze sme skoro rovnako fajn 😉

wenka25
9. feb 2014

@asemilka takze ani ty nic ☹ vravim ten januar bol zakliaty 😉

eimuska
10. feb 2014

@petka1982 no my sme skúšali viac ako rok, podarilo sa otehotnieť ale žiaľ nedotiahli sme to do úspešného konca. V októbri som bola na kyrete a od januára máme zas povolené snaženie, tak som zvedavá. M& s manželom sme síce mladší ale len o rok 🙂 tak že to musí vyjsť aj tebe a aj nám 🙂

kristin01
10. feb 2014

Ahojte baby uziva niektorá t vas inofolic? Mali ste nejaké problémy?mňa pri ovulke boleli vajecniky teda ak bola....priblizne v strede cyklu11,12,13,a teraz hneď na to nafuknute brucho a ako by mala prísť mrcha..mate s ním skúsenosti?dakujem

katulik1108
10. feb 2014

A zase nic ☹ dorazila mrcha ☹

wenka25
10. feb 2014

@kristin01 ahoj,ja som bola po Inofolicu nafuknuta ako balon ale pijem aj alchemilku a ta ze roztahuje maternicu tak mozno aj preto...kazdopadne som ho prestala brat,cela som rola nejaka rozhadzana po nom 😒 aj MS som mala inu,4dni najprv troska špinenie a potom 4 dni jatky.no uvidis,dufam ze tebe pomoze 🙂

magnolia26
10. feb 2014

Ahojte baby tak mi ideme v stredu na spermiogram do KE, ja som dostala Duphaston a mame sa snazit 3 mesiace, ked to nevyjde tak pokracujeme dalej v patraní prečo to nejde a riešime to

kristin01
10. feb 2014

@wenka25 no nestras...este to potrebujem..ja mavam cca 2dni plus dva akoby nič...a aj to mi lezie na nervy😊 snazilkovali sme sa 6krat hádam sa zadarilo😇drz palceky ...po 5tich r by sa patrilo
.neviem ale teraz mam pocit že to vyslo😏

peterek414
10. feb 2014

Ahote Snazilky tak som ako sa dari v snazilkovani ?Nam to minuli mesiac nevislo tak dufam ze tento mesiac to vinde som 18 DC ale neviem kedy je ovulka ked ze som to ani nezistovala nehala som to tak a sex mame kazde dva az tri dni....Drzim vsetkym palce nech su // ciarky na testoch 🙂

kristin01
10. feb 2014

No neviem či si to nahovaram ale vôbec nič mi nechuti ani káva dokonca..ked niečo zjem je to bez chuti a od zaludka dole mam také tkaky..mala si niečo také aj ty?2dni inofolic neberiem iba kyselinu listovu..mam tlaky na maternici a zaludku....teba bolelo iba brucho či"?

petka1982
10. feb 2014

@eimuska veľmi ti držím palce a ďakujem za povzbudivé slová 😵

petka1982
10. feb 2014

@betiii podla mna je to celé o strese. Aspon u mna určite. Práca stresujúca,doma tiež tej pohody veľa nie je a priateľ na tom tiež nie je o nič lepšie. Pevne verím, že je to len dočasné a o chvílu si tu všetky napíšeme,že už máme tri deti a už viac netreba 🙂

wenka25
10. feb 2014

@kristin01 a kolkaty si DC?vsetky si všímame ked cakame na 2 čiarky na teste aj to čo by sme inokedy prehliadli 😀 no uvidiš drzim palce

empathia
10. feb 2014

@wenka25
@petka1982
@asemilka
no co dievcence naberame druhy dych? 🙂 hlasim sa po asi tyzdni, prerabame domcek takze toho je az az az... uz odpocitavam dni na laparoskopiu 😉 ach jaaaj hadam to rychlo prejde...

asemilka
10. feb 2014

@empathia to bude Valentín 😉

kristin01
10. feb 2014

Iba tesne po ovu...teda ak bola... 14den...ale inofol už neneriem 2 dni....ovu mavam12den...no uvidíme už si nadeje nerobim...mam brucho ako balon a v ústach ako keby som zvracala..teraz sa skôr obavam či som si inofolicom niečo neposkodila...uzivala som ho od prvého dna ms čiže 12 dni...
dufam že som si neposkodila zdravie...kazdy ma iné telo...a mne mohol uškodiť...asi sa na to vyseriem

wenka25
10. feb 2014

@kristin01 aha to mas este skoro na tehu príznaky,ak si aj mala ovu ten 12den tak vajko este neni uhniezdene,to trva tak 7-10dni 😉 inak baby v jednej diskusii pisali ze po Inofolicu pribrali lebo boli stale hladne ale inak by si si nim nemala nic pokafrať,a este ze hned po ovu byvali ako tesne pred MS nafuknute,kozy citlive....aj ja som to tak mala,tiez uz ho nebudem brat 😝