Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
Ahojte aj ja k Vam pridavam ...🙂
@murgasovap vitaj 🙂
@wenka25 ahoj tak ako?
@empathia a ty si si nerobila test?
@lucinka3289 nie lebo mi klesla teplota takze uz len cakam kedy sa to rozbehne :/
ale ty sa mi pochvaaaal 😉
@empathia ja este nic ms este neprisla
@lucinka3289 a testík?
@empathia som si nerobila
@lucinka3289 a budes?
@empathia neviem ci si mam robit
@empathia asi este pockam ked dnes nepridu zajtra si spravim
baby zacal mi taky ruzovy vytok dnas mi mala dojst ms myslite ze sa rozbieha???
@lucinka3289 merias si BT?
merala som si pred par dnami bola 37,4 ale odvtedy som si nemerala
@lucinka3289 zajtra si odmeraj, ak ti klesla odost dolu tak asi pride MS
@empathia moze sa len rano merat
@lucinka3289 musi sa iba rano este v posteli ked si, musis spat aspon 5hodin a idealne je v tu istu hodinu kazdy den... cez den teplota stupne normalne aj 37,2 a pritom rano si mozes namerat napr.36,2
@empathia ale uz nemam ani vytok ked do rana nepride spravim si asi test
@lucinka3289 daj potom vediet 🙂
@empathia ok dam vediet a ty ako?
@lucinka3289 ja mam test negativny, mrška zatial nikde, ale tipujem ze zajtra 30DC sa dostavi 😉
a snažilkujeme nanovo... 😎
@empathia a vsak ty si uz nekrvacala si pisala ze hej
Kočky pridávam sa k Vám, hoci my sa už snažíme rok a pol..ale zatiaľ nie som pri žiadnych snažilkách....tak dúfam, že to už konečne vyjde 😅 😅 😅
@lucinka3289 no začala som pred 3dnami slabo krvacat, potom dva dni spinenie a teraz nic :/
@empathia no bola som v lete pri svojej doktorke, ta mi nasadila duphaston aby sa mi upravila menstruacia, kedze mi vajicko nestihlo dozriet, mala som ms kazdych 20- 22dní, ms mam upravenu uz 4 cykly a stale nic...teraz idem na kontrolu a pojdeme s manzelom na spermiogram a potom sa uvidi ze co...
@lucinka3289
@empathia cavko.tak test som si robila az poobede no a neviem.cosi mi tam vybehlo ale az po limite ale strasne slabe.na to ze uz som 39DC by mala byt ciarka podla mna uz pekne vidno,pri dcere ked mi meskali tyzden som mala take silne ciarky ze az.sa mi to nezda,testnem este v sobotu....

@kattulienka to by aj mna zaujimalo... nestaci iba vankusik pod zadok a pookrcene nohy?