Snažilky - január 2014
Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky
ahojte, tak my ideme buduci mesiac na to 🙂 🙂
@ellenie prosim ta a fakt to ukaze plodne dni? Niektore kocky pisu, ze nefunguju - bud im neukazu ziadnu ovu alebo ze ju maju velmi vela dni a teda, ze su nespolahlive...aj preto som ich zatial nekupovala, aby som zbytocne nevyhadzovala peniaze. Ale pred par dnami som citala tu na MK skusenost jednej kocky, ze vsetky 3 deti jej vysli podla ovu testov na prvy sup. Tak ja uz neviem teraz.
Sama by som to nezvladla😊 iba s božou pomocou zvladam...on je ten ktorý mi dava silu a nadej😊 no samoz.su aj depky ....stale dufam a verim....umele sme zamietli...skusime ak tak nejakú liecbu...😷
...tak januar za nami, polovica februara a zatial nic☹(......nuz nevadi,nevzdavame sa a bojijeme dalej🙂)....
ahojte..dnes 24 DPO menzes nikde, boli ma v podbrusku, test negativny robeny minuly stvrtok to som bola 18DPO.. tak v piatok idem k doktorke na vyvolavacku ☹.
inak diskusia snažilky-február 2014 nie je? lebo my sme sa napr. snazili az tento mesiac 😀
ahojte 🙂 dnes mám 6DC, začala som znova brať Clostilbegyt... snažilkujeme ďalej!
Mne tie ovu testy neukazali nic...a podľa dok.som v poriadku..jedna silna druhá slabá...skoro som ju ani nevidela😊 podľa mňa skoda penazi😊..

@ellenie aj ja dufam,ze ta moja nepride a zdrzi sa niekde konecne tych 9mesiacov 🙂