icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

mia005
11. feb 2014

@ellenie aj ja dufam,ze ta moja nepride a zdrzi sa niekde konecne tych 9mesiacov 🙂

misinn
11. feb 2014

ahojte, tak my ideme buduci mesiac na to 🙂 🙂

asemilka
11. feb 2014

@mia005 ja som kvôli tomu, aby mi necvaklo, začala s patchworkom 😀

bejbinka
11. feb 2014

@ellenie pozeram, ze skoro narovnako NEocakavame menzes...mne v piatok...drzme si prsty, aby ta mrcha uz konecne nedosla 😠

ellenie
11. feb 2014

@bejbinka no mne tiez v piatok, sobotu, jak to mam nepravidelne, tak nikdy neviem, ci dojde na ten 28 DC alebo skor alebo neskor 🙂 ale minuly mesiac dosla presne na 28 DC, tak z toho usudzujem, ze by teraz NEmala dojst tak isto 😀

bejbinka
11. feb 2014

@ellenie uz som cela nervozna z toho cakania. Ak to znova nevyjde, idem kupit ovulacne testy, lebo bohvie, kedy mam tie plodne dni vobec, ked x mesiacov sa snazime a furt nic!

mia005
11. feb 2014

@asemilka ja by som ma to asi nemala nervy a myslela by som na to este viac
😀

asemilka
11. feb 2014

@mia005 vieš čo, chce to toľko pozornosti, že som ako vypnutá... 🙂

mia005
11. feb 2014

@asemilka tak to je super.ja by som asi nemala na to nervy..
Vsimam,ze nas tu dost NEcaka mrchu cez vikend 🙂

ellenie
11. feb 2014

@bejbinka ja som uz mesiace na ovu testoch a furt sa nezadarilo 😒 Takze ja uvazujem,ze ked sa teraz nezadari, tak prestavam s testovanim, je to narocne na psychiku 🙂

bejbinka
11. feb 2014

@ellenie prosim ta a fakt to ukaze plodne dni? Niektore kocky pisu, ze nefunguju - bud im neukazu ziadnu ovu alebo ze ju maju velmi vela dni a teda, ze su nespolahlive...aj preto som ich zatial nekupovala, aby som zbytocne nevyhadzovala peniaze. Ale pred par dnami som citala tu na MK skusenost jednej kocky, ze vsetky 3 deti jej vysli podla ovu testov na prvy sup. Tak ja uz neviem teraz.

ellenie
11. feb 2014

@bejbinka no ano ukazovalo mi to ovu, ale tiez mi prislo divne, ze 3 dni po sebe, som mala rovnako silne ciarky a na 4 den uz ta testovacia ciarka zoslabla... takze som to pochopila tak, ze ovu nastala az po tom 3 dni, ale tak s muzom sme snazilkovali kazdy druhy den 😀

wenka25
11. feb 2014

@kristin01 aspon ze si optimistka a nedepkujes...5 rokov je dost,my sme k nasej prvej prisli po 3 rokoch,viem ake to je ☹

kristin01
11. feb 2014

Sama by som to nezvladla😊 iba s božou pomocou zvladam...on je ten ktorý mi dava silu a nadej😊 no samoz.su aj depky ....stale dufam a verim....umele sme zamietli...skusime ak tak nejakú liecbu...😷

labocca
11. feb 2014

...tak januar za nami, polovica februara a zatial nic☹(......nuz nevadi,nevzdavame sa a bojijeme dalej🙂)....

smejlicka
12. feb 2014

ahojte..dnes 24 DPO menzes nikde, boli ma v podbrusku, test negativny robeny minuly stvrtok to som bola 18DPO.. tak v piatok idem k doktorke na vyvolavacku ☹.

wenka25
12. feb 2014

@smejlicka a neskusala si odvtedy test????este by si mohla jeden ocikat 😀

smejlicka
12. feb 2014

@wenka25 nie neskusala 🙂

labocca
12. feb 2014

@smejlicka .....tak skus🙂, lebo niektore testy si obcas robia "co chcu"🙂...a nie vzdy ukazu spravny vysledok...hm?

wenka25
12. feb 2014

@smejlicka ja by som tiez este skusila testnut 😀

smejlicka
12. feb 2014

@labocca @wenka25 no nemam uz tehu test len ovu

wenka25
12. feb 2014

@smejlicka tak skus aspon ovu,ak by si bola tehotna by ti mali ukazat silne dve ciarky 😉

ellenie
12. feb 2014

inak diskusia snažilky-február 2014 nie je? lebo my sme sa napr. snazili az tento mesiac 😀

smejlicka
12. feb 2014

@wenka25 vyskusam ale asi az zajtra 🙂

labocca
12. feb 2014

@smejlicka aha......ale pred tou vyvolavackou by som asi este jeden skusila...pre istotu....🙂

labocca
12. feb 2014

@ellenie 🙂))...diskusia snazilky januar 2014 plynule presla na snazilky februar 2014🙂)). Takze diskutujeme....🙂).

madlene74
13. feb 2014

ahojte 🙂 dnes mám 6DC, začala som znova brať Clostilbegyt... snažilkujeme ďalej!

kristin01
13. feb 2014

Mne tie ovu testy neukazali nic...a podľa dok.som v poriadku..jedna silna druhá slabá...skoro som ju ani nevidela😊 podľa mňa skoda penazi😊..

kristin01
13. feb 2014

@kristin01 baby kedy si robievate testy?až keď vám vynecha či skôr?

ellenie
13. feb 2014

@kristin01 no ja som skusila vcera, ale este nic nebolo vidiet, MS by som mala NEdostat zajtra-pozajtra, tak uvidime 🙂